Slik kobler du AirPods eller AirPods 2 til Xbox One og PS4 Controller

Det er mye enklere å koble eller koble AirPods til din iPhone eller iPad. Selv å koble AirPods til Android-enheter er også enkelt. Men mange andre enheter støttes ikke, eller brukerne klarer ikke å koble AirPods til den aktuelle enheten. Det samme er tilfelle når noen prøver å koble AirPods eller AirPods 2 med Xbox One og PS4 Controller.

Hvis du tenker at prosessen med å parre AirPods med PS4 eller Xbox One er akkurat som du gjør med iOS-enhetene dine, er det ikke tilfelle, prosessen er litt annerledes.

Slik bruker du AirPods og AirPods 2 med Xbox One og PS4 Controller

Rask tilgang:

  • Slik kobler du til AirPods med PS4-kontroller
  • Slik kobler du AirPods til Xbox One-kontrolleren

Hvordan koble AirPods 2 eller AirPods med PS4-kontroller

Når du bruker Apple AirPods med PS4, kan du bare gjøre det for partene du oppretter på enheten. Slik kan du gjøre det.

Trinn 1. Start innstillinger på PS4.

Steg 2. VelgEnheter og klikk på Bluetooth-enheter .

Trinn 3. Deretter åpner du AirPods-boksen, holder du på bakknappen til AirPods-saken til du ser blinkende lys kontinuerlig.

Trinn 4. Når du ser det blinkende lyset, vil du nå se AirPods i listen over Bluetooth-enheter, og du vil nå se AirPods-navnet ditt på PS4-skjermen.

Trinn 5. Trykkpå AirPods- navnet på PS4-skjermen.

Trinn 6. Det vil nå spørre: Vil du registrere denne Bluetooth-enheten? Bare klikk på Ja for å koble AirPods med PS4 direkte!

Så enkelt er det. La oss nå se hva som er løsningen på Xbox One!

Slik kobler du AirPods 2 eller AirPods til Xbox One-kontrolleren

Det er ingen direkte måte å bruke AirPods på med Xbox One, men ikke bekymre deg, vi har funnet en vei ut for det samme. Men denne metoden fungerer bare hvis du har Xbox-appen, og den må være på iOS-enheten din (iPad eller iPhone). Så her kan du sammenkoble det.

Trinn 1. Start Xbox-appen på iPhone eller iPad når du har lastet den ned fra App Store.

Steg 2.trykker du på tremannsikonet fra toppen av skjermen.

Trinn 3. Trykk på Start a Party. Du kan også være med på festen hvis du allerede vet hvem som gjør det, ellers starter du en fest og inviterer folk til å komme i gang.

Trinn 4. Når du er ferdig, kan du koble AirPods til din iPhone bare ved å åpne saken om AirPods som du pleier. Dette vil nå koble AirPodene dine med Xbox One gjennom appen umiddelbart!

På denne måten kan du kommunisere med menneskene som deltar i festen du ble med eller opprettet fra iPhone-en din. Det er den eneste løsningen hvis du planlegger å bruke AirPods med Xbox One.

Oppsummering ...

Så det er så enkelt å koble Apple AirPods til PS4 eller Xbox One. Prøvde du å parre AirPodene dine med noen av disse spillenhetene? Hvis ja, gi oss beskjed om opplevelsen din med å bruke disse trådløse øreproppene med PS4 eller Xbox One.

Du vil gjerne lese disse innleggene også:

  • Slik kobler du AirPods med Android, Windows og andre Bluetooth-enheter
  • Slik kobler du AirPods med Apple TV ved å bruke Siri
  • Hvordan tilbakestille Apple AirPods til deres tidligere perfekte selv
  • Slik slår du på Siri-meldinger via AirPods i iOS 13

Gi oss beskjed i kommentarfeltet hvis du har problemer når du kobler AirPods til disse spillenhetene. Du kan få kontakt med oss ​​på Facebook-, Twitter- og Instagram-sidene for å holde deg oppdatert med guider på sosiale medier. Ikke glem å laste ned iOS-appen vår for å få slike guider til hånden!

 

Legg Igjen Din Kommentar