Hvordan spore barnets iPhone i hemmelighet: mSpy iPhone-app

Enten du i hemmelighet vil holde en oversikt over aktiviteten til barnet ditt eller overvåke de ansatte, kan iPhone-overvåkingsapper være til stor hjelp. Bortsett fra å la deg spore plasseringen av personen, kan disse appene også la deg finne ut hvilke apper han bruker eller hvem han ringer til.

Når det gjelder å tilby pålitelig funksjonalitet, er det veldig få aktivitetsovervåkningsapper som kan levere ønsket resultat. Mens noen gjør prosessen for langvarig, gir andre ikke det mye som kreves taushetsplikt. Møt mSpy iPhone spion-app som gjør oppgaven med å spore aktiviteten til noens iOS-enhet utrolig grei. Etter å ha brukt den i mer enn en uke, kan jeg si med sikkerhet at den har alt som trengs for å la deg spore noens iPhone stealthily. Så hva gjør at denne aktivitetsovervåkningsappen skiller seg ut fra resten? Og hvordan lar den deg spore flere ting på målenheten din?

Hvordan spore en iPhone med mSpy iPhone Spy App

Slik fungerer mSpy iPhone App

Spion-appen fungerer ved å la deg øyeblikkelig få tilgang til alle viktige data på den målrettede iOS-enheten, som du ønsker å sjekke ut. Du kan for eksempel se hvem personen ringer, hva han / hun tekster og hvilke apper de bruker. Enda bedre, det varsler deg umiddelbart når personen du sporer kommer inn eller forlater et sted.

Mer betydelig gir denne spionappen deg fullstendig hemmelighold mens du overvåker aktiviteten til den merkede iPhone. Og det er dette som gjør det så nyttig.

Spor en iPhone med mSpy iPhone-app

mSpy kan enkelt kjøpes fra nettstedet. Det er forskjellige abonnementsplaner tilgjengelig, slik at du kan velge den som passer dine behov bedre.

Du må oppgi den gyldige e-postadressen da installasjonsinstruksjonene bare sendes til e-post-ID-en. Når du er ferdig med betaling, kan du sjekke e-postmeldingen din og gjøre deg klar til å installere appen. Du må installere appen på iOS-enheten som mål, så sørg for at du har tilgang til den i et par minutter. Bare følg instruksjonene fra velkomst-e-posten du vil motta, og du vil ikke møte noen problemer. Når den er ferdig er appen klar til å jobbe lydløst i bakgrunnen til målenheten.

Så snart du registrerer deg for en tjeneste, får du øyeblikkelig tilgang til et online dashbord på kontrollpanelet. Dashbordet inneholder forskjellige faner som hjelper deg med å se aktivitetsinformasjon for en målenhet. Det overraskende med denne appen er at du sporer all informasjonen uten at eieren vet det.

Du kan få tilgang til all informasjonen til en målenhet når som helst du ønsker; du trenger bare legitimasjon gitt deg under påmeldingen. I tillegg til dette, ved å bruke denne appen, kan du også få tilgang til slettet informasjon om en målenhet.

Funksjoner i mSpy iPhone Spy App

Spor samtaler

Hvis du ønsker å få tilgang til informasjon relatert til alle innkommende og utgående samtaler fra mål-iPhone, kan du få den i løpet av sekunder ved å bruke mSpy-appen.

Les e-postmeldinger fra din målenhet

Ved hjelp av mSpy-appen kan du følge med på alle e-postene som blir utvekslet på målenheten.

Spor iPhone-meldinger

Det kan være flere grunner til å spore meldinger som utveksles på målpersonens iPhone. Foreldre trenger den informasjonen for å holde barna på rett og smalt. Årsakene kan være rikelig. Uansett årsak lar mSpy deg enkelt spore meldinger fra målpersonen.

Overvåk bruk av Internett

Dagens barn er mer involvert i å bruke internett. Selv om det er et veldig nyttig pedagogisk verktøy for barn, har det også en mørk side. Så det er nødvendig å ta en titt på barnas internettbruk, og mSpy iPhone spionapp kan være ideell for dette formålet.

Hva kan være et bedre eksempel enn Blue Whale Challenge-spillet som angivelig har forårsaket døden av mer enn 100 barn over hele verden? Med bruk av en veldig intuitiv aktivitetsmonitor-app som denne, kan du forhindre at det kjærlige barnet ditt faller byttedyr for ubehagelige sinn. I kjølvannet av slike oppsiktsvekkende rapporter lønner det seg alltid å være ekstra forsiktig og ta de nødvendige skritt.

Sanntids iPhone-sporing

mSpy lar deg finne den nøyaktige plasseringen av målenheten. Ved hjelp av denne appen kan du bli kjent med stedet der målet har vært. Dessuten kan du angi en virtuell grense. Hvis personen du ønsker å spore kommer inn eller går ut av denne grensen, vil du bli varslet umiddelbart av denne appen.

Les mer på mSpy.com

Bunnlinjen

mSpy er en enorm nyttig spionapp. Det jeg liker med den er effektiv funksjonalitet og muligheten til å la deg spore noens iPhone med nødvendig taushetsplikt.

Det andre bemerkelsesverdige aspektet av denne appen er de brukervennlige funksjonene som du komfortabelt kan få tak på. Med det intuitive brukergrensesnittet føles appen ganske kjent helt fra ordet.

La meg få vite hva synes du om mSpy og om du vil bruke den til å ha foreldrekontroll på barnet ditt.

For å lese mer slik iPhone-appgjennomgang, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar