Liggende tastatur Glitch på iPhone 6 og 6 Plus: Slik løser du det øyeblikkelig

Til tross for at de er rangert som topp, er iDevices iPhone 6 og 6 Plus ikke feilfri akkurat som enhver annen menneskeskapt kreasjon. Apples nyeste flaggskip-iPhoner kaster også noen rare bugs nå og da, som ikke gjør fint inntrykk på brukerne.

For nylig var noen iPhone 6 og 6 Plus-eiere involvert i lange samtaletråder på mange fora som rapporterte at deres iPhone-tastatur blir helt ikke svarende når de prøver å bruke det i liggende modus. De ga uttrykk for noen merkelige problemer som de møtte, for eksempel, iPhonene deres ville ha fullstendig svart skjerm, QWERTY-bokstaven og tekst prediksjonsraden ville bli lagt over hverandre mens du skriver i Meldinger-appen, tastaturet ville ikke godta berøringsinndata i øyeblikket de plasserer enheten sin i liggende modus.

Her er noen brukbare løsninger som kan løse dette problemet med liggende tastaturet på iPhone 6 og 6 Plus øyeblikkelig. La oss se raskt på dem!

Slik fikser du liggende tastaturglitch på iPhone 6 og 6 Plus

Løsning nr. 1.

Hard Reboot

Mange ganger kan noen forskjellige feil ordnes med bare å slå av enheten og gi den litt sårt tiltrengt hvile. Trykk på dvalemodus-knappen og Hjem-knappen på din iPhone for å slå den av. Vent en stund, og start enheten på nytt på samme måte som du har brukt til å slå den av.

Løsning nr. 2.

Slå av heve for å lytte

Raise to Listen er en unik funksjon som lar deg lytte så vel som svare på all innkommende lydmelding øyeblikkelig ved å heve enheten til øret. Når du bruker iPhone i liggende modus, kan lydmeldingen unødvendig bli bedt om og dermed skape dette irriterende problemet. For å unngå dette ansiktet med den innkommende lydmeldingen, slår du den av.

Start Innstillinger- app Bla ned og trykk på Melding → Slå av Hev for å lytte

Løsning nr. 3.

Slå på knappformer

Mange iPhone-brukere som hadde konfrontert med dette problemet, sa at da de aktiverte Button Shapes, løste det feilen. I eksperimentet vårt fant vi også ut at det ga mer bekvemmelighet i skriveprosessen på det native tastaturet.

Start Innstillinger- app Trykk på Generelt → Trykk på Tilgjengelighet → Veksle på knappformer

Løsning 4.

Slå på zoom

Når du slår på Zoom, forstørrer det hele skjermen på din iPhone. Det kan vise seg å være nyttig å fikse denne feilen.

Trinn 1. Start Innstillinger- app → Trykk på Generelt

Steg 2. Trykk på Tilgjengelighet → Trykk på Zoom under synet

Trinn 3. Slå på Zoom

Siste Resorts

Hvis alle de ovennevnte løsningene ikke fungerer, må du tilbakestille enheten . Å tilbakestille sletter ikke data fra iPhone for å gjøre deg oppmerksom. Det vil bare endre alle innstillingene som Wi-Fi-passord. For å gjøre det, start Innstillinger- app → Trykk på Generelt → Bla ned og trykk på Tilbakestill → Trykk på Tilbakestill alle innstillinger → Bekreft i popup.

Gjenopprett enheten din som ny hvis du ennå ikke skal løse denne feilen. Dette problemet kan være forårsaket på grunn av dårlig tenkt oppdatering. Sikkerhetskopier enheten din for å sikre at alle mediene og dataene dine er sikret, og gjenopprett dem deretter gjennom iTunes. Koble din iPhone med Mac eller PC → Velg enheten fra øverste venstre hjørne → Klikk på Gjenopprett iPhone → Bekreft den.