Beste iPhone 7 og iPhone 7 Plus sykkelmontering i 2020: Lev opp sykkelrittopplevelsen

Sykkeltur har alltid stått meg veldig nær. Jeg liker å sykle med vennegjengen min som er like lidenskapelig opptatt av det. Hver gang vi drar på en fantastisk reise, sporer vi turen og tar også hjelp av GPS for å navigere med letthet. Rent basert på toppkvalitetene som kreves for å lyse opp sykkelrittopplevelse, er dette mine beste iPhone 7 og iPhone 7 Plus sykkelfester.

Med det sikre grepet holder disse sykkelfestene din iPhone jevnlig. Du kan justere smarttelefonen komfortabelt slik at den får optimal visningsvinkel. Festene er veldig kompakte og lette, slik at du kan bære dem enkelt. La oss hoppe over for å vite mer om disse topp 10 sykkelmonteringsholdere for iPhone 7/7 Plus, uten å gjøre noe for det!

Beste iPhone 7 og iPhone 7 Plus sykkelmontering i 2019

#1. Streife

Roam-sykkelfestet holder enheten din sikkert; gir optimal synsvinkel. Holderen er laget av høy kvalitet, og er ekstremt slitesterk. Med det forbedrede grepet og silikonettet holder holderen enheten intakt.

Holderen beskytter enheten din fra bunnen av og er fullt i stand til å motstå støt. Du kan enkelt installere enheten og fjerne den fra holderen. Den er kompatibel med alle smarttelefoner på opptil 3, 5 tommer bredde.

USP: Sikkert grep

Sjekk ut på Amazon

# 2. Lifewell

Denne fra Lifewall er universell; det betyr at den kan passe til nesten alle iPhone og nesten alle syklene der ute i markedet. Takket være silikonbåndene og også holderen som stikker rundt baren.

Silikonbånd vil vikle rundt iPhone-en mens du liker den spennende opplevelsen. Bandene er milde på skjermen og klør det ikke. I tillegg kan du også rotere iPhone slik du vil; nyttig for navigering ved hjelp av kart.

USP: 360-graders rotasjon

Sjekk ut på Amazon

# 3. Vibrelli

Vibrelli sykkelmonteringsholder gir 360-graders rotasjon for å sikre at du har ønsket synsvinkel på stasjonen. Den justerbare klemmen med silikonbånd holder enheten din på plass. Du får komfortabel tilgang til alle funksjonene på smarttelefonen din.

Festet støtter alle enheter på opptil 4, 5 tommer bredde. Til slutt kommer silikonbåndene i tre farger som svart, grått og rødt.

USP: Justerbar klemme

Sjekk ut på Amazon

# 4. Bovon

Det beste med dette sykkelfestet er installasjonen. Du trenger ikke noe verktøysett for å installere dette på sykkelen din; det er så enkelt som å bruke armbåndsur. Foruten installasjon, holder silikonbåndene fast på din iPhone.

Du kan også montere denne monteringen vertikalt eller horisontalt i henhold til visningskravet ditt. Festets generelle design er solid og holdbar nok til å bruke det i veldig lang tid.

USP: Robust og holdbar

Sjekk ut på Amazon

# 5. Bein

Bone har laget denne sykkelfesten helt med myk, men slitesterk silikon. Fordelen er at den kan passe inn nesten alle sykler uten problemer. Bortsett fra det, beskytter silikon også enheten mens du er på ujevn tur.

I likhet med den ovenfor, er også dette enkelt å installere, likt det å ha på et armbåndsur. Juster enkelt tettheten på festet etter behov. Den eneste begrensningen er at du ikke kan rotere iPhone når den er montert, men du kan montere den vertikalt eller horisontalt.

USP: Enkel installasjon

Sjekk ut på Amazon

# 6. SCOSCHE magicMOUNT

SCOSCHE magicMOUNT gir en eksepsjonell funksjonell design som gjør det til et must for reisende. Med jordmagneter og magiflat, sørger holderne for at smarttelefonen din holder seg tett på plass. Silikonbånd forbedrer sikkerhetsfaktoren ytterligere ved å redusere enhver sjanse for utglidning.

Du kan justere og rotere enheten din til hvilken som helst vinkel for å få en fantastisk synsvinkel. Du får tilgang til alle funksjonene på enheten din. magicMOUNT er tilgjengelig i bare to farger, for eksempel svart og hvitt.

USP: Skrapefri design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Ogaming

Ogaming-holderen har en diagonal klemdesign som kan holde enheten din med den nødvendige sikkerheten. Det er ganske lett og sport et elegant utseende. Det sklisikre gummigrepet gir ytterligere beskyttelse.

Metallbase gir mer soliditet til det. Du vil ikke ha noen problemer med å justere holderen til å ha fantastiske synsvinkler.

USP: Diagonal klemdesign

Sjekk ut på Amazon

# 8. Tackform-løsninger

Tackform Solutions kan skryte av ekstremt sikkert grep og du bør velge for å få mest mulig ut av din fantastiske tur. Monteringsholderen er fullt justerbar for å sikre at du kan bruke enheten din etter behov. Primet med førsteklasses materiale, er det utstyrt for å tåle vanlig slitasje.

Du har problemfri tilgang til alle funksjonene og funksjonene på enheten din. Tilgjengeligheten av fire silikonbånd med forskjellige farger styrker stilkvotienten.

USP: Ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Ailun

Ailun er akkurat god nok til å holde din iPhone med den nødvendige beskyttelsen. Sykkelfeste har alle funksjonene du kan forvente av en betydelig holder. En ting jeg virkelig liker med det, er muligheten til å sørge for enkel installasjon.

De justerbare armene griper tett om smarttelefonen; gir en utmerket synsvinkel. Holderen er helt avtakbar og kan forlenges etter behov. Den leveres med svarte og røde silikonbånd.

USP: Avtakbar holder

Sjekk ut på Amazon

# 10. CAW.CAR-tilbehør

Dette sykkelfestet fra CAW.CAR Accessories er velsignet med den gummierte klips med silikonbelter som griper tak i enheten din. Båndene pakker fire hjørner av iPhonen din slik at den forblir helt intakt.

Den andre veldig viktige kvaliteten den har er støtsikker design. Selv om enheten møter et tilfeldig fall, vil den forbli trygg. Holderen kan ideelt finjusteres etter din foretrukne vinkel.

USP: Støtsikker

Sjekk ut på Amazon

Innpakking

Jeg antar at du har valgt en av disse sykkelmonteringene til din iPhone. Hvilken er det, og hvorfor har du plukket den opp? Det ville være kjempebra å vite det!

Disse sykkelmonteringene har alle kvalitetene til å lyse opp ridetiden din og lar deg spore turen med optimal letthet. De holder enheten din intakt; gir 360-graders synsvinkel. Og det er disse egenskapene som gjør dem til et must for folk å gjøre turen minneverdig.

Jeg er sikker på at du også vil ta en titt på disse tilbehørslistene:

  • Beste iPhone 7/7 Plus bilmontering
  • Beste iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hodetelefoner
  • Beste iPhone 7/7 Plus Power Banks
  • Beste dokkingstasjoner for iPhone 7/7 Plus

For å utforske flere slike topp iPhone tilbehørslister, last ned appen vår og følg med på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar