Slik laster du opp Snapchat-videoer til Instagram-historier på iPhone og iPad

Du har nettopp snappet en kjempeflott video på Snapchat og ønsker å sprenge den på Instagram bare for å la vennene dine få vite hvor fantastisk du har hatt sent på kvelden. Hvordan vil du laste opp snap til Instagram-historiene på iPhone; med tanke på at det ikke er noe alternativ å få det til rett fra Snapchat?

Det er et lite triks som lar deg legge til snaps i Instagram-historiene. Alt du trenger å gjøre er å lagre videoen på din iPhone Camera Roll og deretter laste den opp på det sosiale nettverkstedet. La meg vise deg hvordan det gjøres!

Slik laster du opp Snapchat-videoer til Instagram-historier på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Snapchat på iOS-enheten din og lag en kul snap som vanlig.

Steg 2. Deretter trykker du på nedlastings- / lagre-knappen nederst i venstre hjørne. Når du har lagret historien din, trykker du på "X" -knappen øverst i venstre hjørne.

Trinn 3. Nå må du trykke på Memories-knappen som er rett under lukker-knappen. Velg deretter historien du nettopp har lagret.

Trinn 4. Neste opp, må du sveipe opp på videoen.

Trinn 5. Nå, trykk på delingsknappen nederst.

Trinn 6. Fremover må du trykke på Lagre videoknappen i delingsarket. La deretter videoen lagres på iOS-enheten din.

Trinn 7 Deretter lanserer du en Instagram-app på iOS-enheten din. Enten sveiper du høyre fra venstre på skjermen, eller trykk på kameraknappen øverst i venstre hjørne.

Trinn 8. Neste opp, sveip deg opp fra kanten av skjermen for å få tilgang til kamerarullen.

Trinn 9. Nå må du velge Snapchat-videoen. Du kan legge til tekst, skrive på videoen og til og med legge morsomme emoji på den.

Trinn 10. Endelig kan du laste opp videoen til historien din eller dele den med vennene dine. Trykk på historien din nederst.

Det er det! Du har lastet opp Snapchat-video til en Instagram-historie.

Pakk inn

Både Instagram og Snapchat har gjort det veldig bra når det gjelder underholdende brukere. Hva tar du for konkurransen mellom disse to appene?

Ta en titt på noen av disse kule innleggene, for eksempel hvordan du sender forsvinnende bilder og video på Instagram, hvordan du bruker ansiktsbytte i Snapchat, hvordan du bruker minner i Snapchat, hvordan du bruker Boomerang på Instagram.

Har du noen tilbakemeldinger? Gi oss beskjed i kommentaren. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned iGeeksBlog iPhone-appen på iDevice.

 

Legg Igjen Din Kommentar