Hvordan spore Android-telefon ved hjelp av iPhone for å beskytte enheter og data

Livet er uforutsigbart, og uansett hvor veldig forsiktig du er, er det en rettferdig mulighet å miste oversikten over Android-enheten din. Selv om du takket være mange-mange fremskritt, kan du ikke bare spore enheten, men kan eksternt låse den eller slette den for sikkerhetsoppbevaring. Mens du kan spore en iPhone ved hjelp av Finn My, kan vi spore og finne tapte Android-enheter fra iPhone?

Vi vil!! Selvfølgelig kan du. App Store er full av sporingsapper, inkludert noen gode foreldrekontrollapper for iPhone som kan spore tilkoblet Android-telefon. Imidlertid har nesten alle en massiv begrensning, at appen skal være forhåndsinstallert i den enheten og skal ha stedsadgang.

Skjønt hvor mange av oss har en forhåndsinstallert sporingsapp? Så hvordan kan du spore Android-telefonen i dette scenariet? Vel, Google har et greit og likevel pålitelig svar.

Slik sporer og lokaliserer mistet Android-telefon fra iPhone

Google har en Find My Device-app for Android-enheter, ganske lik iPhones Find My-app. Selv om i motsetning til andre apper, trenger ikke denne å ha appen på den tapte (som skal spores) enheten. Tjenesten bruker Google-IDen som er registrert med Android-telefonen, og sporer hvor den befinner seg deretter.

Bortsett fra å spore og finne telefonen, har Find My Device flere viktige funksjoner. Først og fremst gir den informasjon som enhetsnavnet, batteriet og nettverksnavnet (mobil eller wi-fi). I tillegg er enhetens IMEI-nummer, siste aktive status og annen slik informasjon også tilgjengelig.

Som en del av sikkerhetsfunksjonene kan du sende en ring på enheten, fjernlåse telefonen og slette alle dataene. For å aktivere disse funksjonene, må en Android-enhet ha en aktiv Google-konto og Finn min enhet aktivert. Funksjonen er automatisk aktivert på de fleste Android-enheter. For å sjekke status, gå til InnstillingSikkerhetFinn enheten min .

Rask tilgang:

 • Spor Android-telefon fra iPhone ved hjelp av Finn min enhet
 • Hvordan eksternt sjekke IMEI antall Android iPhone
 • Hvordan eksternt ringe Android-telefon ved hjelp av iPhone
 • Hvordan eksternt sikre Android-enhet fra iPhone
 • Slik fjerner du data fra Android-enheter eksternt ved hjelp av iPhone

Spor Android-telefon fra iPhone ved hjelp av Finn min enhet

Find My Device er en Android-app, og dermed kan du ikke installere på iOS-enhetene dine. Imidlertid kan du betjene tjenesten via sin hjemmeside, ganske lik når du sporer iPhone fra en Android-telefon; dette er hvordan:

Trinn 1. Åpne Safari eller en hvilken som helst annen nettleser på din iPhone.

Steg 2. Skriv inn google.com/android/find i adressefeltet.

Trinn 3. Skriv inn Google-IDen som er aktiv på enheten din, og trykk på Neste .

Trinn 4. Skriv inn passordet ditt og trykk på Neste igjen.

Trinn 5. Du vil se hovedsiden for enheten som har kart, enhetsinformasjon og andre alternativer.

Trinn 6. Trykk på Location Tag på kartet. I et nytt vindu vil Kart- appen være åpen, med koordinatinformasjonen til Android-enheten.

Trinn 7 Trykk på Veibeskrivelse, hvis du vil ha ruten til enhetsstedet.

Når du sporer etter en stjålet enhet, anbefales det å involvere lokale myndigheter før du drar ut for å fange tyven. Tross alt gjorde du din del i å overvåke telefonen, la dem gjøre det ved å få den tilbake.

begrensning:

 • Ingen GPS: Hvis GPS-en til Android-enheten er slått av, vil du ikke kunne spore telefonen.
 • Hvis 2-trinns bekreftelse er aktivert: Når du aktiverer denne funksjonen, sender Google en bekreftelseskode på den registrerte enheten din, hver gang du logger på fra en annen enhet. Siden selve enheten mangler, sitter brukeren veldig fast. Imidlertid, hvis brukeren har Google-sikkerhetskopikoder eller en pålitelig enhet, kan de overgå problemet og spore enheten.

Hvordan eksternt sjekke IMEI antall Android iPhone

International Mobile Equipment Identity (IMEI) krypterer mye informasjon om enheten din, fra garantien til maskinvare / programvarespesifikasjoner. Ved tyveri kan IMEI brukes til å spore og sperre enheten din av de juridiske myndighetene. Men hva hvis du ikke husker slik informasjon om enheten din, slik kan du hente IMEI-nummer via Finn min enhet:

Trinn 1. Når du har logget deg på google.com/android/find , trykker du på ' i ' -knappen ved siden av enhetens navn på den primære enhetssiden.

Steg 2. En popup viser Android-enhetene dine - IMEI, først registrert og sist sett .

Denne delen bruker også informasjon om når enheten sist var på nettet, og lar deg sjekke statusen til din stjålne eller mistede enhet.

Hvordan eksternt ringe Android-telefon ved hjelp av iPhone

En praktisk funksjon, spesielt når du er for vane å glemme enheten din hvor som helst og overalt. Finn min enhet lar deg eksternt ringe en Android-enhet.

Trinn 1. Når du har logget deg på google.com/android/find, trykker du på Spill lyd på hovedsiden for enheten.

Steg 2. Skjermen glir over i anropsmodus og ringer til Android-enheten din.

Begrensninger :

 • Ingen sim : Denne funksjonen blir ubrukelig når simmen tas ut, erstattes eller har ingen nettverkstilkobling. Så dette er et utmerket alternativ hvis du har mistet telefonen, men ikke så mye hvis den er stjålet.

Hvordan eksternt sikre Android-enhet fra iPhone

Denne funksjonen lar deg fjernlåse Android-enheten slik at ingen kan bruke den. Når den er aktivert, lukkes enheten, og låseskjermen viser en gjenopprettingsmelding (hvis gitt) og et anropseiersignal. Enheten forblir låst til samtalen ringer, selv om den blir startet på nytt flere ganger.

Trinn 1. Trykk på Secure Device på hovedsiden.

Steg 2. Skriv inn en gjenopprettingsmelding, et telefonnummer hvor du kan nås, og trykk på Secure Device .

Trinn 3. Android-enheten din blir låst, og viser følgende skjermbilde .

I tillegg er alle appvarsler skjult i løpet av denne tiden. Så ingen har tilgang til noen melding, e-post eller varsel mottatt i løpet av denne tiden. Spesielt kan ikke skjermen låses hvis enheten ikke er frakoblet. Så snart enheten kommer på nettet via mobil- eller Wi-Fi-nettverk, vil skjermen imidlertid være låst. Den vil være låst til samtalen ringer.

Slik fjerner du data fra Android-enheter eksternt ved hjelp av iPhone

Selv om det er smertefullt og irriterende å miste en telefon, kan konsekvensene av et datainnbrudd være ganske katastrofale. Dette er grunnen til at Find My Device har integrert denne funksjonen på smart måte. Dette vil fjerne alle sporene av dine personlige data eller informasjon og tilbakestille fabrikken helt.

Trinn 1. Trykk på Slett enhet på hovedsiden.

Steg 2. Bekreft handlingen ved å klikke på Slett enhet og følg instruksjonene på skjermen.

I likhet med Secure-enheten vil denne funksjonen ikke fungere hvis enheten er frakoblet. Så snart enheten kommer på nettet via mobil- eller Wi-Fi-nettverk, vil skjermen imidlertid være låst. Den vil være låst til samtalen ringer.

Det hele nå!

Utvilsomt har tjenesten sitt eget sett med begrensninger, men nesten alle andre apper har et lignende sett med begrensninger. I tillegg, hvem vil ønske et tilfeldig app-minne for å forberede en uheldig hendelse. Og selv om det er bra å være forberedt, har disse sporingsappene en ekstra risiko for personvern og brudd på data. Hvor godt kan du stole på en tredjepartsapp som alltid er i dvale på enheten din? Dette er grunnen til at jeg råder Finn min enhet for å beskytte telefonen og dataene dine.

Relaterte innlegg:

 • Tag - A Friend Finder iPhone og Android-app
 • Slik slår du på mørk modus i Gmail for iPhone og Android-enheter
 • Slik bytter du raskt mellom Gmail-kontoer på iPhone og Android
 • Hvordan pakke ut tekst fra bilde på iPhone og Android-telefon

Har du prøvd disse noen enhetssporing ennå? Del erfaringer med oss ​​om saken i kommentarfeltet nedenfor. Du kan også få kontakt med oss ​​på våre sosiale mediesider - Facebook, Twitter og Instagram. Og ikke glem å laste ned iOS-appen vår for flere slike oppdateringer.

 

Legg Igjen Din Kommentar