De beste vanntette tilfeller for iPhone SE, 5s og iPhone 5 i 2020

Det er ikke ofte du støter på noen som kan trenge en vanntett iPhone-etui. Det beste jeg har hatt er en venn som gjør mye fotografering under vann, så han er fullpakket med en kamerataske som er vanntett. Men den vanntette saken for en iPhone? Merkelig, ikke sant?

Men verden er fylt med rare mennesker. Folk som vil dykke rett i havet med iPhonene sine, slik at de kan ta et bilde. Folk som slipper iPhonene sine i en bøtte med vann ved et uhell. Folk hvis iPhoner hopper ut av lommene for å falle ned i en vannbasseng. Eller kanskje folk som er besatt av en vanntett iPhone-sak.

For alle disse menneskene er det en anvisning i form av noen fantastiske vanntette vesker for iPhone som selges av et dusin produsenter over hele verden. Vi tar en titt på noen av disse her.

De beste vanntette tilfeller for iPhone SE, 5s og iPhone 5 i 2019

#1. OtterBox Armor Series

OtterBoxs Armour Series er lett en av de beste i bransjen. Vesken har et trendy design og gir sikkerhet opptil 30 meter dypt i vann i opptil 30 minutter.

Dessuten tåler den også dråper opp til 10 fot. Derfor, så lenge dette tilfellet er på din iPhone, vil enheten din kunne tåle ujevnheter.

Innebygd skjermbeskytter sikrer at berøringsskjermen har den ekstra beskyttelsen mot riper. Dessuten er Armor Series-kasser tilgjengelig i tre farger som blått, grønt og oransje.

USP: Innebygd skjermbeskytter

Sjekk ut på Amazon

# 2. LifeProof FRĒ SERIES

LifeProof FRĒ SERIES vanntette tilfeller har alltid vært min favoritt. Den vikler seg skinnende rent på iPhone uten å legge mye bulk til den. Med IP68-karakteren kan den beskytte din iPhone opptil 6, 6 fot dypt i vann i en time.

Saken kan også gi pålitelig beskyttelse til smarttelefonen din fra støt. Når det gjelder knapper, er de veldig lydhøre og enkle å klikke på. Dessuten er tilfeller av FRĒ SERIES tilgjengelige i fire farger som sort, knust, slipt og fliset.

USP: IP68 vanntett vurdering

Sjekk ut på Amazon

# 3. Griffin

Når du snakker om de topp vanntette sakene, har Griffin Survivor fått alle kvalitetene til å gå inn i lineupen uten mye krefter! Det som skiller seg ut, i dette tilfellet, er den imponerende designen som gir ønsket beskyttelse til smarttelefonen uten at den ser klumpete ut.

Drevet av IP68-vurdering er saken fullstendig i stand til å beskytte enheten din opptil 9, 8 fot dypt i vann. Takket være den solide oppbygningen tåler den også støt og beskytter enheten din fra bunnen av. Utover beskyttelse, kan du velge det i fire farger som svart, blått, rosa og turkis.

USP: Svært holdbar

Sjekk ut på Amazon

# 4. SPIDERCASE

SPIDERCASE presenterer en presis utformet iPhone vanntett veske, som lar deg få tilgang til alle viktige funksjoner og porter. Et blendende trekk ved denne saken er dens 100% kompatibilitet med Touch ID biometrisk skanner, sensorer og kamera. SPIDERCASE har fulgt IP68-sertifiserte vanntette standarder; saken har gått gjennom vanntettingstest i 1000 ganger.

Du kan bruke din iPhone selv om du er fem meter under vann i en time. Nyt deg til dine favoritt undervannssporter og andre morsomme aktiviteter, og fang det marine livet.

USP: Kompatibel med Touch ID

Sjekk ut på Amazon

# 5. NINECRE

NINECREs vanntette etui beskytter din iPhone mot snø, is, smuss og støvpartikler. Denne saken oppfyller Military Standard 810F-516, derfor kan du bruke denne saken mens du driver med undervannsaktiviteter, ski, friluftsliv og andre opplevelser. Med denne saken på telefonen, kan du senke deg 16 fot under vann.

Saken er sterk nok til å tåle dråper og faller fra en høyde på 6, 6 fot. Den lette og slanke profilen har beskyttelseslag for din iPhone.

USP: Full kroppsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 6. X-CASE

X-CASE er uten tvil den beste vanntette saken for din iPhone. Hvis du vil klikke på bilder av vannlevende eventyr, har denne saken doble AR-belagte optiske glasslinser. Med disse linsene kan du ta krystallklare bilder og videokvalitet. Siden saken har en vanntett 3, 5 mm AUX-jackkabel, kan du spille musikk i vannet.

Denne vanntette vesken er laget av robust plast- og silikonmateriale for å beskytte telefonen mot vann, støv, smuss, fett, riper og kraftige dråper. Mobiltelefonen stroppen lar deg bære denne telefonen på en enkel måte.

USP: AR-belagte optiske glasslinser

Sjekk ut på Amazon

# 7. Eonfine

Eonfine er designet for å være et flaggskipsmorder. Idretten er en misunnelig kompakt design, og det gir en betydelig match med iPhone.

TPU-materiale av topp kvalitet har forsterket strukturen og gir også militær dråpsbeskyttelse til enheten. Skjermbeskyttelse gir høy gjennomsiktighet og forsvarer også berøringsskjermen mot skraping.

Innarbeidet med bransjestandard vanntett rangering, er det godt nok til å la deg glede deg til å svømme etter ditt hjerte. Med tillatelse av gummiert struktur; det er enkelt å installere og fjerne.

USP: Militær dråpsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 8. Effun

Effun har skapt en så sterk sak at selskapet gir livstidsgaranti til sine kunder. Denne tilliten kommer fra Effuns grundige kunst med å produsere høykvalitetssaker etter vanntett standard IP68. Du kan ta iPhone 6, 6 fot under vann i tretti minutter. Denne saken forsegler enheten din helt for å forsvare den mot smuss og støv.

Saken er presist kuttet ut for å gjøre det mulig for brukere å få tilgang til viktige porter, knapper og kontroller som Touch ID, kameraer, høyttalere, strømknapp, dempeknapp, ladeport og volumknapper.

USP: Fullt forseglet deksel

Sjekk ut på Amazon

# 9. Temdan

Temdan har en mer pragmatisk design. Den er utstyrt med et slagfast design som gir et smart forsvar for smarttelefonen din. Med en vanntett vannvurdering, kan saken beskytte din iPhone opptil 20 meter dypt i vann, noe som gir den et snitt over enn resten.

Bortsett fra vanntett beskyttelse av høy kvalitet, leverer saken også militært forsvar til enheten din. Det betyr at du vil være bekymret fri for tilfeldige fall og riper så lenge denne saken er på.

Inkluderingen av en kickstand lar deg se medier mer praktisk i liggende modus. Videre får du flere farger å velge mellom som sort og blått.

USP: Innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 10. Meritcase

I motsetning til andre vanntette tilfeller, kan denne monteres på bilen din. Meritcases vanntette etui har et innebygd tynt strykejern for magnetabsorpsjon, som er kompatibel med en bilmontering. Du får god utsikt for å navigere. Før du installerer saken, ikke glem å fjerne en film på det tynne jernet.

For å beskytte telefonen mot støt og fall, har Meritcase brukt mykt og holdbart TPU-materiale rundt kanten; dette materialet tåler støt og støt fra tilfeldige dråper.

USP: Senk deg ned til 6.6ft

Sjekk ut på Amazon

BONUS

Lycase

Lycase vanntett etui blokkerer ikke lyden din iPhone sender ut. Det er en lydforbedret design i bunnen av denne saken; dette gir klar og original lyd mens du spiller musikk eller snakker med dine kjære. Lycase har brukt støtdempende materialer, som kan tåle dråper / støt fra høyden 6, 5 fot.

Hvis du brenner for vannsport og andre utendørsaktiviteter, bør du beskytte iPhone-en din med denne vanntette saken, som har en innebygd skjermbeskyttelse med berøringsfølsomhet.

USP: Audioforbedret design

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Forutsatt at du har funnet riktig match til din iPhone. Gi oss beskjed om navnet på saken som har lyktes med å bestå din syretest.

Du vil også se på disse innleggene:

  • Beste iPhone 5 / 5s lommebokvesker
  • Beste iPhone SE / 5 / 5s lærvesker
  • Beste iPhone 5 / 5s Bluetooth-hodetelefoner

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold deg innstilt på oss via Facebook og Twitter for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.