Frysing av kameraet på iPhone 7 og 7 Plus: Slik løser du problemet

Forleden dag la jeg merke til at Camera-appen fryser på iPhone 7 Plus. Det skjedde slik mens jeg tok noen av de mest fascinerende scenene ved hjelp av portrettmodus. Selv om det skjedde for første gang på phabletten, plaget ikke problemet meg så mye som jeg var i stand til å bli bedre av det takket være noen pene triks.

Hvis Camera-appen ikke fungerer ordentlig eller ser ut til å bli helt frosset på iPhone 7 eller større søsken, kan følgende løsninger la deg løse problemet. Du må kanskje prøve mer enn ett triks for å løse problemet. La meg gå sammen med deg!

Tips for å fikse problemet med frysing av kameraer på iPhone 7 og 7 Plus

Løsning 1: Start iPhone på nytt

Mange ganger hjelper omstart med å raskt løse noen mindre problemer som at app krasjer eller fryser. Derfor er det treffende å prøve ut dette enkle trikset.

Trinn 1. Tving av å avslutte alle appene inkludert kamera. Dobbelttrykk Hjem-knappen. Sveip deretter opp på app-kortet for å avslutte alle appene som kjører i bakgrunnen.

Steg 2. Hold nede volumknappen og på / av-knappen samtidig i omtrent ti sendinger til Apple-logoen vises på skjermen.

Trinn 3. Når enheten starter på nytt, starter du Camera-appen. Det skal fungere som vanlig nå.

Løsning 2: Slå av Location Services og Refresh for bakgrunnsapper

Bruk lokasjonstjenester bare når det er nødvendig. Den konstante posisjonssporingen tapper batteriet betydelig og får enheten til å overopphetes. Deaktiver også bakgrunnsoppdatering for å forhindre at applikasjoner kjører i bakgrunnen. Sjekk de ventende oppdateringene for Apps. Det er bedre å oppdatere alle appene til den nyeste versjonen.

  • Innstillinger → Personvern → Plasseringstjenester.

  • Innstillinger → Generelt → Oppdatering av bakgrunnsapp.

  • App Store → Oppdateringer → Oppdater alle.

Når du har slått av posisjonssporing, oppdaterer bakgrunnsappen og oppdaterer alle appene, må du starte enheten på nytt. Nå åpner du Camera-appen og begynner å filme videoer eller knipse bilder. Den skal fungere ordentlig.

Løsning 3: Oppdater iOS på iPhone

Hvis det er en oppdatering tilgjengelig for din iPhone, må du sørge for å oppdatere den til den nyeste versjonen. (Innstillinger → Generelt → Programvare). Noen ganger fikser programvareoppdatering en rekke spennende feil. Derfor kan du prøve dette også.

Hva om ingenting fungerer?

Hvis alle de ovennevnte triksene ikke klarer å feilsøke frysing av kameraet på iPhone 7 og 7 Plus, og problemet fortsetter å hjemsøke enheten din, kan du kontakte Apple for å få hjelp.

Bunnlinjen

Frysing av kameraet er ikke et stort problem, som lett kan løses ved å starte enheten på nytt. I noen tilfeller kan det hende du må prøve programvareoppdatering og andre løsninger for å bli kvitt problemene.

Hvis du bruker iOS-beta (utvikler eller offentlig) på iPhone-en, bør du være forberedt på å møte visse feil som apper som krasjer eller fryser.

Det kan også være lurt å lese disse innleggene, for eksempel hvordan forbedre batteriets levetid på iOS 10, hvordan du reduserer mobilbruken, tips for å fikse at Bluetooth ikke fungerer i iOS 10.

Har du noen tilbakemeldinger? Send gjerne synene dine og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å fortsette å lese flere slike nyttige innlegg. Last også ned iGeeksBlog iOS-app på iPhone og iPad.