Beste Instagram Stories-apper for iPhone som skal fortelle historiens spillet ditt i 2020

Hvis noen sier sosiale medier, er den første appen som dukker opp i tankene mine Instagram. Og jeg er ganske sikker på at det er den samme saken for alle der ute. Instagram har bokstavelig talt overtatt sosiale medier og er den mest populære appen over hele verden.

Nå, mens vi har utmerket oss hele feedsituasjonen på Instagram, med at alle har et estetisk tiltalende fôr ved hjelp av forskjellige planleggingsapper, lærer vi fortsatt triksene til Instagram Stories. Som de sier, det er en app for alt der ute. Det blir veldig veldig vanskelig å plukke ut det beste fra et hav av apper.

Her har vi samlet en liste over de beste appene for Instagram-historie for iPhone etter å ha prøvd noen titalls av dem. Mens noen av appene var fantastiske, var de andre bare klistrete på grensen. Å lage vakre og sammenhengende Insta-historier vil definitivt øke engasjementnivået ditt med publikum, og de vil fortsette å komme tilbake. Så uten mer blabber la oss komme igjennom denne listen.

Beste iPhone-apper for å lage engasjerende Instagram-historier i 2019

#1. Lerret

Dette er den desidert favorittappen min å redigere Instagram-historiene mine i. Canva har mange malalternativer å tilby, og du kan tilpasse den etter dine preferanser. Jeg har vært innom forskjellige apper for å finne den perfekte Instagram-historien-appen, men kommer stadig tilbake til Canva.

Det beste med denne appen bortsett fra mangfoldet av alternativer for grafikk og skrifter, er denne appens mulighet til å lage flere sider i en mappe. Så vanligvis lager jeg mapper etter datoer og organiserer alle historiene for den aktuelle dagen i den mappen.

Den eneste ulempen med denne appen er at du må redigere bildet ditt utenfor appen og deretter lage et bilde som passer deg.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 2. Brett ut - Lag historier

For folket som tror på mindre er mer, er Unfold appen for deg. Det har eksistert i ganske lang tid og brukes til å lage disse herlige minimalistiske og stylistete collagene med bilder og videoer.

Noen ganger er det bedre å la mediene dine snakke uten å legge for mange elementer til historiene. Vi vil ikke ta vekk essensen av det nå, gjør vi?

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 3. Phonto - Tekst på bilder

Denne appen er nyttig for å legge til skrifter på bildene dine. Den har et bredt utvalg av skrifter å velge mellom; kan du også laste ned skrifter på denne appen for rask tilgang. Det ville være som en lekeplass for alle de menneskene som har en måte å si ord på.

Jeg vet at du kan gjøre en ganske anstendig jobb med å skrive over bilder med de normale skriftene Instagram har å by på, men hvorfor ikke være annerledes? Vær så finurlig og unik med skriftene dine, og gi en følelse av individualitet til ordene dine.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 4. InShot - Video Editor

InShot er en annen flott app for å redigere Insta-historievideoene dine, den tilbyr en rekke alternativer for å fargelegge og redigere videoer enkelt. Det beste med denne appen er at videoene du vil lage skal se profesjonelt ut.

Du kan klippe og trimme videoene dine eller justere hastigheten, alt er opp til deg og kreativiteten din. Ikke bare at du kan formatere videoene dine slik at de passer til Instagram-standardene og ikke glemme mange andre funksjoner som denne appen har å tilby.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 5. Et designkit

Legg til en pop med farger og mye liv til alle Insta-historiene dine med denne vakre lagerappen. Det skaper eksentriske og særegne bilder som vil tvinge publikum til å komme tilbake.

Noe som virkelig skiller denne appen fra alle andre apper er det enorme fellesskapet av brukere som laster opp sine egne bilder på appen, noe som vil hjelpe deg med å søke inspirasjon fra.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 6. Stop Motion Maker: Life Lapse

Er du fan av de kule stop motion-videoene? Vel, da er Lifelapse en perfekt app for deg. Det skaper disse vakre stop motion-videoene av høy kvalitet. Grøft de dyre kameraene dine, bare ta tak i iPhonene dine og vent på riktig belysning for å lage fantastiske stop-motion-videoer.

Appen er ikke bare begrenset til å lage stop-motion-videoer, den tilbyr forskjellige redigeringsverktøy for å gjøre videoene dine perfekte.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 7. Hype-type: Moving Text Photo-s

Denne appen brukes til å animere teksten, og den skaper disse skikkelig kule tekstanimasjonene, bare ett proffe tips: ikke bruk denne appen når du vil at publikum skal fokusere på det vakre bildet du vil legge ut; bare bruk den når du har en blandet bakgrunn, og du vil at brukerne dine virkelig skal fokusere på teksten og ikke bakgrunnen. La ordene dine bli sprø (ganske bokstavelig) med denne appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Adobe Spark Post

Jeg vet at folk vil bli veldig anstrengte når de leser Adobe, da det ofte brukes av profesjonelle, men stol på meg, Adobe Spark Post er veldig brukervennlig. Det lager vakker grafikk, og du kan vise litt kreativitet på pro-nivå med denne appen (uten å være proff).

Den kommer med en rekke forhåndsdesignede maler å velge mellom. Den har også en rekke gratis arkivbilder, skrifter og filtre for å legge til en personlighet til historiene dine.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 9. SNOW - Beauty & makeup camera

Snow er en app for alle de som elsker vintage-filtre. Hvis du vil gi de viktigste vintage vibene med historiene dine, så er Snow appen din. Ikke bare kan du redigere bilder i denne appen, men du kan også redigere videoer og boomeranger i denne appen og legge til musikk i den.

I tillegg, til alle disse funksjonene, kan du også klikke feilfrie selfies og bilder i denne appen.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 10. Hyperlapse fra Instagram

Denne appen er av Instagram selv og er ganske kul. Det er veldig mye Timelapse på våre iPhones, men med en finjustering. Mens du må holde telefonen stødig for å fange en tidsløp, men med hyperlapse, kan du faktisk skyte mens du går eller noe sånt.

Det jeg mente å si er at det ikke er nødvendig å holde telefonen jevn, bare husk å ikke flytte den febrilsk, ellers vil seeren begynne å bli svimmel. En annen kul funksjon i denne appen er at den stabiliserer videoene i stor grad.

Pris: Gratis

nedlasting

Logger av…

Jeg kan ikke forsikre deg om at disse appene får publikum til å komme tilbake til deg, men det vil definitivt skape engasjerende Insta-historier. Nøkkelen til en enorm tilhengerskare og det tilbakevendende publikum er å være konsekvent. Så vær så konsekvent og kreativ du kan ved hjelp av disse appene og rocke Instagram-spillet.

Du vil kanskje lese:

  • Beste apper for å lage GIF på Mac
  • Beste iPhone Emoji-apper
  • Hvordan laste ned Instagram-bilder og -videoer

Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor hvis du har noen andre apper for å lage unike Instagram-historier. For å lese mer slikt innhold, last ned iOS-appen vår og koble deg til oss via Facebook, Instagram og Twitter.