Slik zip du filer rett på din iPhone / iPad enkelt

For ikke så lenge siden var det ikke kjedelig å glippe filer på iPhone eller iPad. Du måtte gjennom en rundkjøringsmåte for å komprimere filer på iOS-enheten din. Men ting har endret seg mye. Virkelig mye til det bedre!

Når jeg trenger å sende flere filer til kollegaene mine, sørger jeg for å dra fordel av et zip-verktøy for å komprimere størrelsen på filene for en jevn overgang. Tidligere brukte jeg å stole på en tredjeparts-app for å komme gjennom. Men med den nyeste iOS-versjonen som tilbyr mye enklere løsning, trenger jeg ikke lenger å lete etter noen annen måte. Følg med for å finne ut hvordan det fungerer.

Hvordan zip eller pakke ut filer på iPhone og iPad med brukervennlighet

  • iOS 12
  • iOS 11
  • iOS 10 eller tidligere

Hvordan zip eller pakke ut filer med snarveier i iOS 12 på iPhone og iPad

iOS 12 kommer med en smart app kalt “Snarveier” som lar deg lage snarveier for flere ting som å glippe filer. Og når du har tilpasset hacket ditt, tar det knapt noen få øyeblikk å utføre de tingene du må gjøre gjentatte ganger.

Enda bedre, du kan også lage en spesiell frase for å få oppgaven til å bruke Siri litt raskere. Vi har laget en praktisk guide for hvordan du komprimerer eller pakker ut filer ved å bruke snarveier-appen i iOS 12. For å komme i gang, gå over hit.

Zip / Unzip-fil på iPhone eller iPad som kjører iOS 11

Med iOS 11 gjorde Apple det litt lettere å håndtere zip-filer. Imidlertid krevde du fortsatt en tredjepartsapp for å trekke ut eller komprimere filer. Hvis du bruker iOS 11, hopp over til den komplette guiden hans for å ta kontroll over zip-filene dine.

Kjører du iOS 10 eller tidligere på din iPhone eller iPad?

Takket være noen nyttige apper kan du zip eller pakke ut filer selv i de eldre versjonene som iOS 10. 9 eller til og med 8. Vi har avrundet noen av de fineste appene som gjør oppgaven enkelt. Gå over til dette innlegget for å oppdage dem.

Det er ganske mye det!

Pakk inn ...

Hvis din iPhone eller iPad er kompatibel, vil jeg foreslå at du oppgraderer til iOS 12 for en bedre opplevelse. Det har flere godbiter (som den jeg nevnte ovenfor) for å forbedre produktiviteten din. Dessuten kjører den nyeste versjonen av iOS jevnere.

Du vil gjerne se på:

  • Beste iOS 12 Siri-snarveier for produktivitet
  • Hvordan lage og bruke tekstsnarveier på iPhone og iPad
  • Beste iOS-apper med Siri-snarveier-integrasjon
  • Beste iOS 12 Siri-snarveier for iPhone og iPad

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Send den over. Prøv dessuten appen vår og følg oss på Twitter og Facebook for å være synkronisert med Everything Apple!

 

Legg Igjen Din Kommentar