Slik forbedrer du batterilevetiden på iOS 12: Tips for å unngå hurtig batteriavløp

Hver gang batteriet på iPhone-en begynner å tømme, kan du ikke klandre en usynlig feil. Fra det jeg har opplevd, er maktsugende funksjoner og feilstyring ofte funnet å være wrecker-in-chief. Ved å sette en fast kontroll over de vanlige mistenkte, kan du forbedre iOS 12-batterilevetiden på iPhone eller iPad.

Det er flere funksjoner som “Location Services” og “Background App Refresh” som er ganske nyttige. Men hvis du ikke følger nøye med på kjøringen, kan de utløse raskt batteriforbruk på din iPhone. Den beste måten å forhindre at disse funksjonene kjører amuck er å bruke dem smart.

Tips for å forbedre iOS 12-batterilevetid

Etter å ha funnet meg selv på mottaksenden ganske mange ganger, kan jeg fortelle hva som skjer når du ser at iPhone mister makt uventet. Og basert på erfaringene så vel som triksene som ofte har bailed meg ut av problemet, har jeg notert løsningene som kan være nyttige når du lar iOS 12 batterilevetid på enheten din. Prøv dem og se resultatet!

Ta en titt på hvordan batteriet er forbrukt, og finn de synderne

La oss spore opp alle skurkene som har brukt den store delen av batteriet på enheten før du går i brannslukking. Når du har nappet de skyldige, vil du ha flere alternativer for å takle dem. Heldigvis er det mye lettere å se på strømforbruksmønsteret nå enn noen gang før! Innstillinger → Batteri.

Enkle, men effektive tips

For det første skal vi begynne med de enkle løsningene. I de fleste tilfeller kan de få arbeidet ditt. I tilfelle klikker de ikke, gå videre til de litt avanserte rettelsene.

Tving avslut apper når det ikke er nødvendig

Etter å ha brukt en app, glemmer mange av oss å slutte med den. Som et resultat fortsetter den å løpe i bakgrunnen og spise batteriet. Derfor er det bedre å tvinge til å avslutte appen så snart du har brukt den.

Tving på nytt om enheten

Når du synes at iOS-enheten din tapper batteriet litt for raskt, er den første løsningen du bør prøve å starte den på nytt. Det som gjør det så effektivt er evnen til å skylle ut dårlige biter som har en tendens til å sitte fast av og til.

Sørg for å slå av Wi-Fi og Bluetooth når de ikke er i bruk

En annen enkel ting du alltid må huske på er å slå av Wi-Fi og Bluetooth hvis du ikke bruker dem. Gå til Innstillinger → Wi-Fi / Bluetooth → Slå den av.

Slå av automatiske nedlastinger og oppdateringer

Når du laster ned en app på iPhone-en din, lastes den automatisk ned på den andre iOS-enheten din som er synkronisert med den samme iCloud-kontoen. Derfor trenger du ikke å installere den på den andre enheten. Trodde det er en nyttig funksjon, den kan spise inn litt ekstra batteri på enheten din.

Hvis du har aktivert automatiske appoppdateringer, oppdateres alle appene dine så snart nye versjoner er tilgjengelige. Jeg synes det er veldig nyttig, men når jeg ønsker å ha mer kontroll over strømforbruket, deaktiverer jeg det.

Åpne Innstillinger- appen → Trykk på iTunes og App Stores → Under Automatiske nedlastinger, slår du av bryteren ved siden av musikk, apper, bøker og lydbøker og oppdateringer.

Hold skjerm og lysstyrke i sjakk

Sørg alltid for å holde skjerm og lysstyrke i sjakk. Jeg mener, hold det på middels nivå.

Når du er i Display & Brightness-delen, er det første jeg vil fortelle deg å slå av “True Tone”. I utgangspunktet tilpasser det enhetsdisplayet i henhold til omgivelseslysforholdene. Som et resultat ser farger ut til å være konsistente under forskjellige forhold. Det eneste problemet med denne funksjonen er at den ikke fungerer hele tiden. I dette tilfellet er det bedre å justere lysstyrken manuelt.

Den andre tingen jeg vil foreslå at du tar vare på er Auto-Lock. Hold det så kort som mulig. Hvis den er satt til Aldri, må du fjerne markeringen av den, jo lenger batteriet er forbrukt, jo lenger skjermen blir værende.

Og den tredje, slå av Raise to Wake. Hver gang du velger enheten din, trenger du ikke nødvendigvis å vekke skjermen. Derfor er det egnet til å deaktivere det.

Unngå å stille inn Zoom-zoom som iPhone-visning. Det er lurt å velge standardvisning for iPhone, da den er mer effektiv og kan forlenge batteritiden til iOS 12-enheten din.

Trinn 1. Åpne Settings- appen → Trykk på Display & Brightness.

Steg 2. Nå, slå av True Tone og Raise to Wake. Sørg for å stille autolåsen til minimumsnivået.

Sørg også for å velge Standard under Display Zoom-delen.

Hold iPhone vendt ned

Hver gang du mottar et nytt varsel, lyser displayet for å vise varselet. Hvis du ikke allerede vet det, la meg fortelle deg at skjerm bruker mye strøm, og vi mottar et antall varsler på en dag.

Det enkleste trikset er å holde iPhone Face Down så mye som mulig. Sensorene gjenkjenner iPhone-posisjonen og lyser ikke skjermen med en ny varsling. Du vil fortsatt høre varslingslyden for å fortelle deg at det er noe du trenger å se på.

Aktiver laveffektmodus

Lav effektmodus kan være til stor hjelp når du lar maksimal batterilevetid på iPhone. Når denne strømeffektive funksjonen er aktivert, slår den av en rekke strømforsugende funksjoner som automatiske nedlastinger, henting av e-post, Hey Siri og bakgrunnsapp-oppdatering. Dessuten reduserer det også visuelle effekter og sparer mye juice på enheten din.

Trinn 1. Start innstillinger → Trykk på Batteri.

Steg 2. Slå på lav strømmodus.

Tillat varsler bare fra valgte apper

En annen viktig ting du bør gjøre er å la bare noen få apper sende varsler. Hvis du har tillatt for mange apper å sende varsler, er sjansen stor for at enheten din knapt får tid til å puste.

Trinn 1. Gå til Innstillinger → Trykk på Varsler.

Steg 2. Nå, trykk på appen det gjelder og slå av bryteren ved siden av Tillat varsler.

Aktiver bildemodus i lav kvalitet for meldinger

Elsker du å sende bilder via iMessage? iOS lar deg sende bilder av lav kvalitet for å bevare både dataene og batteriet på enheten din. Hvis du ønsker å øke batteriets levetid, bør du ikke la det være ute.

Trinn 1. Start innstillinger → Trykk på Meldinger.

Steg 2. Slå på bildemodus med lav kvalitet.

Advance Fixes for uventede problemer med batteriet

Deaktiver oppdatering av bakgrunnsapp

"Bakgrunnen for appoppdatering" spiller en god rolle i å holde apper klare til å fungere jevnt. Imidlertid er det kjent for å være en av de største maktsultne funksjonene. Dermed vil det være passende å bruke det smart.

De siste iOS-versjonene lar deg enten slå av denne funksjonen fullstendig, eller la bare noen få apper oppdateres i bakgrunnen. Dessuten kan du også konfigurere enheten din til å oppdatere apper bare på WiFi.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- app → Trykk på Generelt → Trykk på Oppdater bakgrunnsapp.

Steg 2. Nå, trykk på Bakgrunnsoppdatering og velg enten Av eller Wi-Fi basert på behovet ditt.

Deaktiver beliggenhetstjenester

For meg er Location Services den største batterimorderen. Hvis det er mulig, holder jeg det deaktivert. Hvis noen apper krever tilgang til min plassering, sørger jeg for at appen ikke holder oversikt over den hele tiden. Prøv dette effektive trikset, og jeg er sikker på at det kan gjøre en verden med godhet for iPhone-batteriet.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen → Trykk på Personvern → Gå til Location Services.

Steg 2. Nå, slå av Location Services.

Alternativt kan du la hver app (du bruker) få tilgang til plasseringen din bare når du bruker den.

Deaktiver automatisk henting av nye data

En mer viktig ting som er verdt å implementere er å forhindre at kontoen din henter data automatisk. Jeg vedder på at det kan vise seg å være veldig nyttig når det gjelder å øke batteriets levetid.

Trinn 1. Start app-innstillingerPassord og kontoer → Trykk på Hent nye data.

Steg 2. Deretter må du slå av bryteren ved siden av Trykk → Nå, velg alternativet Manuelt .

Deaktiver “Meldinger på iCloud”

Synkronisering av alle meldingshistorikkene dine med iCloud er ganske pent. Det er et par åpenbare fordeler med denne funksjonen - sikkerhet og bedre styring. Den eneste ulempen er at hvis du har en stor filstørrelse, kan synkronisering ta mye tid. Derfor tømmer du masse batteri. Å gi en glipp av denne funksjonen vil ikke være en dårlig idé. For å gjøre dette, gå over til denne komplette guiden.

Slett dokumenter og data

Ikke la apper hente frem sine dokumenter og data. Hvis du ikke rydder dem opp med jevne mellomrom, kan de ikke bare kapre rikelig med lagringsplass, men også bremse enheten. Se denne komplette guiden for å bli kvitt alle dokumenter og data.

Oppdater alle appene

En av de enkleste måtene å få apper til å fungere smidig er å oppdatere dem fra tid til annen. Oftere enn ikke har utdaterte apper en tendens til å bli for problematiske for enheten. Bortsett fra å konsumere mer batteri, henger de også i ytelsen. Derfor kan oppgradering av dem til den nyeste versjonen gi litt pusterom på batteriet.

Trinn 1. Åpne App Store på enheten → Trykk på fanen Oppdateringer.

Steg 2. Nå trykker du på Oppdater- knappen ved siden av hver app som ikke er oppdatert, eller trykk på Oppdater alle.

Oppdater iOS på iPhone / iPad

Hvis ingen av løsningene nevnt ovenfor har klikket, kan problemet skyldes en feil. iOS kommer ofte med flere feilrettinger og ytelsesforbedringer. Derfor er det verdt å gi en sjanse.

Trinn 1. Gå over til Innstillinger → Trykk på Generelt.

Steg 2. Nå, trykk på Programvareoppdatering.

Trinn 3. Deretter trykker du på Last ned og installer .

Deretter installerer du den nyeste iOS-versjonen som vanligvis.

Etter programvareoppdateringen skal batteriets levetid på iPhone gå tilbake til normal tilstand.

Video: Forbedre batteriets levetid på iOS 12

Innpakking

Forhåpentligvis varer iPhone lenger mellom lading nå. Etter å ha prøvd ut ovennevnte triks på enheten min flere ganger, kan jeg si at de kan få arbeidet ditt gjort ved å fikse iPhone-batteriet.

Det kan være lurt å innhente disse innleggene:

  • Beste iPhone Xs batterikasser
  • Beste iPhone Xs Maks batterisaker
  • Beste AirPower-alternativer for iPhone
  • Beste trådløse billader for iPhone

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar