De beste barna-appene for iPhone og iPad i 2020: Øk intelligensen og kreativiteten til barna dine

Voksende barn krever mye omsorg og komfort. Mens utendørsaktiviteter sikrer deres fysiske kondisjon og sosiale ferdigheter, former tiden de bruker på digitale enheter deres intellektuelle og kreative evner. Foreldre bør imidlertid følge med på at barna deres bruker riktig type innhold på iPhone og iPad de bruker.

Hvis sønnene og døtrene dine er i tenårene, kan det hende du ikke kontrollerer skjermtiden deres. men du kan alltid foreslå dem nyttige apper som de kan laste ned og bruke dem på enhetene. For småbarn og skolebarn må foreldre ta ansvar for å utforske nyttig innhold i App Store. Men vi har gjort livet ditt enklere ved å presentere noen av de beste barna-appene for iPhone.

Det er behov for timen at barna ikke holder seg til apper i kategoriene som mat og drikke, underholdning, musikk, sport, etc. Bruk av pedagogiske apper er like eller viktigere for dem.

De beste barna-appene for iPhone og iPad i 2019

#1. YouTube barn

YouTube er en massiv plattform for underholdning. Og Google har sørget for at barna kan dra full nytte av det ved å introdusere YouTube Kids.

Med denne appen kan barn utforske online videoer og favorittvideoene sine. Appen tilbyr de nødvendige foreldrekontrollene slik at du kan tilpasse den ytterligere for å passe dine behov bedre. Mer betydelig er denne underholdningsappen tilgjengelig på flere språk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Minion Rush

Nyt handlingen og moroa med Despicable Me: Minion Rush, der små gule Minions gjør mange spennende aktiviteter som å hoppe, fly, unnvike hindringer, samle bananer, sykle på den fluffy enhjørningen og beseire skurker i noen oppdrag. Du kan også bevege deg rundt de utmerkede stedene inspirert av de foraktelige meg-filmene.

Endre Minion med tilpassede kostymer, våpen og power-ups. Tjen nye steder og Minions, og nyt moroa med Despicable Me.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Snakker Tom Cat 2

Rangerte som den første appen i 140 land, er Talking Tom Cat 2 det du ønsker å holde barnet ditt underholdt i timevis. Du kan snakke med Tom, og han vil si det samme på sin morsomme måte. Du vil ha en fantastisk tid å spille med en smart katt.

Appen lar deg tilpasse katten ved hjelp av attraktivt tilbehør. Ta del i fartsfylte minispel, og tjen masse mynter. Og gjett hva, du kan også registrere hva Tom sier og dele det med vennene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Lingokids

Hvis du er på jakt etter en flott app for engelsk læring for barn, bør du ikke se lenger enn til Lingokids. Den inneholder innhold fra Oxford University Press og har vunnet flere prestisjefylte priser inkludert Mom's Choice Awards og National Parenting Publications Awards.

Appen er designet for barn i alderen 2 til 8 år. De vil oppdage mange morsomme aktiviteter og kunne lære over 3000 ord. En annen bemerkelsesverdig funksjon i denne barnaappen er kompatibiliteten med mange språk som engelsk, nederlandsk, fransk, tysk, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk og russisk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Toca Life: Skole

Lag ditt eget skoleeventyr med 5 lokasjoner og 34 tegn. Appen er laget for barn mellom 6 og 8 år; de kan lære en klasse, velge skap og arrangere matkamp i kantina. Nyt morsomme aktiviteter på huset, kantina, skolebygning, ungdomsklubb og lekeplass.

Du kan også spille inn historiene og dele dem med vennene dine. Enda viktigere er at Toca Life: School er tilgjengelig på flere språk som engelsk, dansk, finsk, fransk, tysk, indonesisk, italiensk, japansk og koreansk.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 6. Stack landene

La barna endre geografien i verden. Stack the Countries er en fantastisk app som lar barna lære landsbyer, landemerker, geografiske steder og mer. Da kan du faktisk berøre, flytte og slippe de animerte landene hvor som helst på den digitale skjermen. For å vinne hvert nivå, må barna bygge en bunke land som når den rutete linjen. Barn mellom 9 og 11 år kan tilpasse verdenskartet, som viser 193 land.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 7. Menneskekroppen

La barna utforske menneskets anatomi fra The Human Body. Barn kan lære det grunnleggende om menneskelig anatomi, som inkluderer skjelett-, muskel-, nervøse, sirkulasjons-, luftveiene, fordøyelsessystemet og immunforsvaret. De kan få detaljert informasjon om viktige kroppsorganer som hjerte, hjerne, øye, mage, munn og andre - et must for å avlede barna sine oppmerksomhet mot biologi.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 8. Skogbruk

Bli barna kjent med naturen. Vis barnet ditt en vakker skog med dette interaktive programmet. Skogbruk bringer barna nær livet til skogen, dens ville dyr og deres beboelse. Appen kan skilte med 17 animerte steder, naturlyder, bakgrunnsmelodier, flere oppgaver for å vise barnas motorikk, etc. Appen er tilgjengelig på 8 internasjonale språk som engelsk, tysk, spansk, fransk, portugisisk, russisk, kinesisk og japansk .

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Math Tales The Farm

Matematikk er et av de mest frastøtende fagene for barn, og derfor liker de å holde seg borte fra matte på skolen og hjemme. Math Tales The Farm er en kreativ matematikklæringsapp som inneholder 18 matematiske og logiske spill.

Stykket inkluderer interaktiv animasjon og lyse farger som fanger barnas oppmerksomhet. Den har seks interessante kapitler med seks forskjellige husdyr. Dessuten støtter denne barnaappen flere språk, inkludert engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk og spansk.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 10. En pakke av mot

A Parcel of Courage er en grafisk bok-app for førskolelærere. Appen er laget av to undervisningsmetoder: Montessori og Shichida. Med denne appen lærer barn tall og tillegg innen 10. De kommer også ansikt til ansikt med mønstre og sekvenser og lærer å identifisere 25 nye farger.

Dessuten forstår de to eller flere objekter om hverandre og oppdager også kart så vel som primære romlige orienteringsevner. I tillegg er A Parcel of Courage kompatibel med flere språk som engelsk, kinesisk, fransk, tysk, koreansk, russisk og spansk.

Pris: Gratis

nedlasting

Bonus

Sykkelbaron

Nyt litt hastighet på iOS-enheten din. Last ned Bike Baron og bli med i superligaen til mer enn 9 millioner spillere i 89 land. Det er morsomt spill med 150 forskjellige spor, der barna kan konkurrere med mer enn 400 utfordringer.

Med sin store nivåredaktør vil barna gjerne lage tilpassede nivåer og dele dem med andre. Legg igjen vennene dine og klatre opp på topplistene for å være den beste av alle.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

Det er alt!

Valget ditt?

Så, hvilke er favorittappene dine fra listen over? Gi oss beskjed om navnene deres, og fortell oss også navnet på appene som er verdt å inkludere denne toppsamlingen.

Du vil også gjerne ta en titt på disse innleggene:

  • Beste matematikk iPhone og iPad apper for barn
  • Beste utdanningsapper for iPad
  • Beste iPad Pro tegne-apper
  • Beste puslespill for iPhone og iPad

Likte du denne appen? Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp iOS-applister.