iCloud Backup fungerer ikke i iOS 9 på iPhone og iPad: Slik løser du problemet

Stort sett har alle iOS-brukere over hele verden allerede oppdatert Apple-enhetene sine med den nyeste iOS 9. Etter å ha oppdatert iOS, har iPhone og iPad brukere møtt noen problemer som: 3G / LTE fungerer ikke, Wi-Fi fungerer ikke eller feil versjon av iOS vises. Vi har allerede gitt detaljerte guider om spørsmål over.

Nylig har mange brukere møtt et nytt problem: iCloud-sikkerhetskopi fungerer ikke etter oppdatering til iOS 9. Det kan enten være en feil i den siste iOS 9, eller det kan være et lite problem. Vi har gitt mulige rettelser for iCloud sikkerhetskopieringsproblemet. Følg trinn-for-trinn-guiden nedenfor.

Slik fikser jeg iCloud-sikkerhetskopi som ikke fungerer i iOS 9 på iPhone og iPad

Logg av og logg på Tilbake igjen

Det er muligheter for en viss feil i iPhone; et enkelt triks kan gjøre jobben. Prøv å logge deg av og deretter logge deg på igjen. Dette kan løse problemet lett uten problemer. Hvis dette ikke løser problemet ditt, fortsett å lese.

Tilbakestill nettverksinnstillinger

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Generelt.

Steg 2. Bla til bunnen og trykk på Tilbakestill → Det tredje alternativet er “Tilbakestill nettverksinnstillinger”; trykk på det.

Trinn 3. Skriv inn passordet og bekreft.

Hvis løsningen ovenfor ikke fungerer for deg, fortsett å lese; vi har mange alternativer som kan fungere.

Slette eldre iCloud-sikkerhetskopier

Det er en mulighet for lagringsproblemer; kan du slette sikkerhetskopiene du ikke lenger trenger i iCloud. Følg fremgangsmåten nedenfor for å gjøre det samme:

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Trykk på iCloud.

Steg 2. Lagring → Administrer lagring.

Trinn 3. Fra listen over sikkerhetskopien velger du og sletter dem du ikke trenger → Trykk på Slett sikkerhetskopi.

Over prosessen kan gi positive resultater hvis du får feil "Ikke nok lagring". Hvis du fremdeles ikke kan bruke iCloud-sikkerhetskopi, bør du sjekke om noen ny iOS-oppdatering er tilgjengelig.

Deaktiver automatisk sikkerhetskopi av få apper:

Det er stor sjanse for at selv om du har nok ledig plass i iCloud, får du feil når du tar sikkerhetskopi av iPhone-en din. Årsaken kan være på grunn av størrelsen på appene du sikkerhetskopierer. Prøv å deaktivere få apper som du kan velge bort sikkerhetskopi. Følg trinnene nedenfor for å deaktivere visse apper fra sikkerhetskopi.

Trinn 1. Trykk på Innstillinger-appen → iCloud.

Steg 2. Under iCloud trykker du på Lagring → Administrer.

Trinn 3. Du vil legge merke til under DOCUMENTS & DATA, det vil vise en liste over apper og deres størrelse.

Trinn 4. Gå tilbake til iCloud og trykk på iCloud-stasjonen og slå av apper som er mindre nyttige og som også bruker mye lagringsplass.

Trinn 5. Når du er ferdig med å deaktivere appene, går du tilbake til iCloud-innstillinger → Trykk på Bilder.

Trinn 6. Slå av de tre alternativene: iCloud Photo Library, My Photo Stream og iCloud Photo Sharing.

MERKNAD: Slå av iCloud Photo Sharing vil slette alle delte bilder fra din iPhone ..

Oppdatering til siste iOS 9.0.2

Apple har gitt ut to oppdateringer i iOS 9 (9.0.1 og 9.0.2). Disse oppdateringene inneholder vanligvis mindre feilrettinger, og du vet aldri om problemet ditt allerede er løst i den nye oppdateringen. For å se etter programvareoppdateringer, gå til Innstillinger → Generelt → Programvareoppdatering og installer den nyeste iOS 9.0.2.

Oppdatering til iOS 9.0.2 bør definitivt løse iCloud-problemet, da det tydelig er nevnt i beskrivelsen at iCloud-problemet er løst i den nye oppdateringen.

Tilbakestill fabrikk til iPhone

Siste alternativ er å tilbakestille iPhone til fabrikkinnstillinger i tilfelle oppdatering av iOS ikke fungerte. Men før du fortsetter, må du forsikre deg om at du har sikkerhetskopiert iPhone ved hjelp av iTunes.

For å tilbakestille enheten din, går du inn på Innstillinger-appen:

Trykk på Generelt og bla til bunnen av menyen → Trykk på Tilbakestill → Trykk på “Slett alt innhold og innstillinger” og skriv inn passkoden din for å bekrefte tilbakestillingsprosessen.