iPhone-kameraet er for treg til å laste: Slik fikser du det

Ser du det vakre øyeblikket, plukker du ut din iPhone og fyrer opp Camera-appen for å knipse bilder. Imidlertid virker iPhone-kameraet ditt for langsomt til å laste opp, og derfor klarer du ikke fange det fascinerende øyeblikket. Så frustrerende!

Kompis, du er ikke alene om å ha funnet at iOS Camera-appen er ganske treg og bare ikke klarer å sparke inn raskt; når det virkelig betyr mest. Jeg har også reist gjennom denne stien noen ganger, så jeg kan føle smerte.

Heldigvis er det ikke så mye å løse problemet med lagring av iPhone-kameraer. Sjekk noen pålitelige hacks for å bli kvitt problemet uten mer forsinkelse!

Raske løsninger for å fikse problemet med lagring av iPhone-kameraer

Løsning 1: Tving om iPhone på nytt

Ja, det er det samme trikset som du for det meste skal gi en sjanse til å skyte ut en annen feil. Så prøv det ut helt fra begynnelsen, da det er mulig å feilsøke mindre problemer.

På iPhone 6s eller tidligere: Trykk og hold inne både Hjem-knappen og Sideknappen samtidig i opptil 10 sekunder til Apple-logoen vises.

På iPhone 7/7 Plus: Trykk og hold nede volumknappen og sideknappen samtidig.

iPhone 8/8 Plus og iPhone X-serien: Trykk og slipp volum ned-knappen. Trykk raskt og slipp volum opp-knappen. Trykk deretter og hold nede sideknappen.

Etter at iPhone-en din kommer i gang igjen, kan du starte Camera-app for å se om problemet er borte.

Løsning 2: Programvareoppdatering

Mange ganger har "Software Update" vist seg å være den mye tiltrengte frelseren for meg i feilsøking av irriterende problemer. Så jeg bruker denne stadig pålitelige løsningen på å leve opp til forventningene igjen. Gå til Innstillinger-appen på iOS-enheten din → Generelt → Programvareoppdatering. Hvis Apple har lansert en oppdatering, kan du laste ned og installere den umiddelbart.

Løsning 3: Ingen løsning ennå? Rydd opp iphone

Hvis Camera-appen ennå ikke har tatt opp tempoet, er kanskje din iPhone infisert med for mange ubrukelige filer og apper. Hvis du ikke blir kvitt søppelfiler og hurtigbuffer fra tid til annen, hoper de seg opp til ikke bare rotet hele enheten, men også gjør det for tregt.

Hvis du stirrer på denne muligheten, rydd opp hele enheten. Og om nødvendig være; gjenopprette den som ny. Når normale triks ikke fungerer som forventet, er det alltid bedre å gå etter de helhetlige løsningene for å løse problemet.

Logger av…

Jeg antar at Camera-appen har begynt å oppføre seg normalt på iOS-enheten din. Nå som du vet hvordan du kan løse problemet med den hengende saken, kan du prøve det når du støter på det i fremtiden.

Bare i tilfelle du ikke er fornøyd med aksjekamera-appen og ser etter bedre alternativer til å kule kule bilder, kan du sjekke ut denne omfattende oppdateringen.

Få også tak i følgende guider:

  • Hvordan få iPhone X Animojis på alle iPhone- og Android-telefoner
  • Slik importerer du PPT-filer til din iPhone og iPad
  • 10 beste tilgjengelighetstips for iPhone og iPad: Øk iOS-opplevelsen din
  • Hvordan lage egendefinerte "Svar med tekst" -meldinger på samtaler på iPhone

Så hvilken løsning klikket for deg? Gi oss beskjed om det, og følg oss også på Twitter, Facebook og Telegram i tillegg til å laste ned iOS-appen vår for å holde oversikt over våre siste opplæringsprogrammer.

 

Legg Igjen Din Kommentar