Fire enkle måter å skrive ut iPhone-tekstmeldinger og iMessages

Selv om vi lever i en digital verden, trenger vi noen ganger fysiske dokumenter. Av denne grunn liker folk å skrive ut tekstmeldinger. På iPhone-en din utveksler du mange seriøse samtaler med venner og kolleger. Og for å beskytte beviset, kan du trykke iPhone-tekstmeldinger og iMessages.

Det kan være lurt å skrive ut meldingene for lovlig arbeid, eller kanskje vil du oppbevare papirkopier av det du snakket med din kjære, i frykt for at du ved et uhell kan slette hele tråden og miste alle ordene du delte. Uansett hva dine behov er, hvis du leter etter måter å skrive ut tekstmeldinger fra iPhone, la meg vise deg hvordan.

Slik skriver du ut iPhone-tekstmeldinger og iMessages: Fire enkle måter

  • Skriv ut iPhone-tekstmeldinger og iMessages ved å ta skjermbilde
  • Skriv ut tekstmeldinger og iMessages fra iPhone ved hjelp av e-post
  • Skriv ut iPhone-tekstmeldinger og iMessages ved hjelp av Notes-appen
  • Bruke tredjepartsprogramvare til å skrive ut iPhone-tekstmeldinger og iMessages

Du kan bruke en av følgende metoder. Bortsett fra den siste metoden er alle gratis og krever ingen ekstra app.

Hvordan skrive ut iPhone-tekstmeldinger og iMessages ved å ta skjermbilde

Ved å bruke denne metoden, må du ta skjermbilder og deretter skrive dem ut. (Ikke glem et Pro-tips nevnt nedenfor.) Hvis samtalen er lang, må du ta flere skjermbilder.

Hvordan fange et skjermbilde

  • På iPhone 8 og tidligere : Trykk sammen av / på-knappen og Hjem-knappen .
  • På iPhone X og nyere : Trykk på strømknappen og volum opp knappen .

Trinn 1. Start Messages- appen og trykk på samtalen du ønsker å skrive ut.

Steg 2. Ta skjermdump av meldingene du ønsker å skrive ut.

Trinn 3. Start nå Bilder- appen og trykk på skjermdumpen (eller velg flere skjermbilder) og trykk deretter på delingsikonet (firkanten med pil opp).

Trinn 4. Herfra kan du bruke AirDrop, Save to Files, til å overføre skjermbilder til en Mac. Du kan også bruke Mail-alternativet eller legge til Google Drive, Dropbox, etc. hvis du har disse appene installert. Du kan også skrive ut direkte herfra ved hjelp av en trådløs skriver koblet til din iPhone.

Slik viser du meldingstid i et skjermbilde

Sveip til venstre på skjermen for å avsløre klokkeslettet meldingene ble sendt eller mottatt. Nå holder du med sveipeknappen, og bruk den andre hånden til å ta skjermdumpen.

Pro-tips: Lag mange skjermbilder til en PDF på iPhone, og skriv deretter ut det

Anta at du har tatt mange skjermbilder fordi samtalen var lang. Nå, et triks som du kan gjøre er å lage disse skjermbildene til en PDF uten problemer rett på iPhone og så enkelt skrive dem ut. Dette vil sikre at du ikke trenger å jobbe med mange skjermbilder, men bare en PDF.

Hvordan skrive ut iMessage og SMS tekstsamtaler fra iPhone ved hjelp av e-post

Denne metoden er nyttig hvis du har en lang melding i samtalen du vil skrive ut. Du kan kopiere denne samtalen og sende den til deg selv eller en venn. Etter det kan du ta utskriften fra e-postmeldingen.

Merk : Ved hjelp av denne metoden (og Notes-appmetoden) vil du ikke automatisk kunne få tiden en melding ble sendt eller avsenderens kontaktnummer. Du kan skrive inn disse detaljene på forhånd og deretter skrive ut meldingene.

Trinn 1. Åpne Meldinger- appen og trykk på samtalen.

Steg 2. Trykk og hold på den lange meldingen til du ser en popup. Herfra trykker du på Copy .

Trinn 3. Nå åpner Mail- appen og trykk på skriveikonet (firkantet ikon med penn nederst til høyre). Skriv inn e-posten din eller vennens e-post.

Trinn 4. Trykk en gang i e-postfeltfeltet for å se en svart stolpe med alternativer. Trykk på Lim inn og send e-posten.

Trinn 5. Gå til E-post-appens Sendte-mappe og trykk på e-posten du nettopp sendte.

Trinn 6. Nå trykker du på den buede pilen nede til høyre og skriver ut herfra, ellers kan du åpne e-posten på datamaskinen og skrive ut derfra.

Hvordan skrive ut iPhone-tekstmeldinger og iMessages ved hjelp av Notes-appen

Å bruke Notes-appen er også en enkel måte å skrive ut tekstmeldinger på. Åpne samtalen i Meldinger-appen, og kopier en etter én meldingene du vil skrive ut, og lim dem inn i en ny merknad . Hvis du vil inkludere klokkeslettet, kan du gjøre det manuelt ved å se klokkeslettet og skrive det ved siden av meldingen du limer inn.

Når du er ferdig med å lime inn alle meldingene, klikker du på den gulaktige delingsknappen øverst til høyre. Herfra kan du skrive ut direkte eller e-post eller bruke de forskjellige appene du har installert. Du kan også lage dette notatet til PDF (som forklart i Pro-tips over).

Når du har mottatt disse meldingene som e-post eller PDF på datamaskinen din, kan du skrive dem ut med de vanlige trinnene.

Bruke tredjepartsprogramvare til å skrive ut iPhone-tekstmeldinger og iMessages

Det er flere tredjeparts programvarestykker for både Mac og PC som lar deg skrive ut iPhone-meldinger enkelt. Imidlertid er nesten alle betalt. Gratisversjonene er ved siden av ubrukelige på grunn av begrensninger som enorme vannmerker eller bare lar tjue meldinger skrives ut osv.

Hvis du vil gå denne ruten, er disse appene enkle å bruke. De fleste av disse verktøyene inkluderer også avsenderens kontaktnummer, tid meldingen ble sendt eller mottatt og andre detaljer. Hvis du vil ta skjermbilder for lovlig arbeid eller noe lignende, vil denne metoden være den beste. (sammen med den første skjermdumpmetoden)

Noen programvare jeg fant som lar deg skrive ut iPhone-meldinger er:

Dechiffrer TextMessage | iexplorer | iMazing 2

Logger av…

Jeg håper en av metodene var nyttige for deg. Nå er jeg enig i at det er litt slitsomt å kopiere en melding om gangen og lime den inn eller ta flere skjermbilder osv., Men hvis du ikke ønsker å betale for tredjepartsprogramvare, dessverre, er det ingen andre måter.

Du kan dele tilbakemeldingene dine til Apple og be dem om muligheten til å tillate å skrive ut meldinger enkelt. Inntil da håper jeg at artikkelen min var til nytte.

Det kan være lurt å ta en titt på:

  • Slik løser jeg problemet iMessage Not Working på Mac
  • Beste iMessage iPhone- og iPad-apper
  • Hvordan endre farge på iMessage Bubble på iPhone og iPad i iOS 13
  • Slik oppretter du en avstemning i iMessage Group Chat på iPhone og iPad

Last ned iOS-appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese mer detaljerte guider og tips relatert til Apple.

 

Legg Igjen Din Kommentar