Hvordan slette en Snapchat-historie fra iPhone-en din? På tide å holde ting personlig

Snapchat er helt sikkert en flott app for å kommunisere med venner og familie ved å ta bilder og dele dem. Appen er også praktisk for folk som er opptatt av personvernet; Det er fordi appen automatisk sletter Snap du deler med venner eller familie i løpet av få sekunder.

På den annen side, bortsett fra å dele snaps, kan brukere også dele historier. Historiene er en rekke forskjellige snaps og videoer som spilles i en sekvens, for å gi en bedre seeropplevelse til menneskene som betyr mest for deg. Samtidig hender det ofte at vi har en tendens til å dele noen historier, som vi senere blir litt personlige og ønsker å slette. I motsetning til snaps, blir historiene på i 24 timer før den blir slettet permanent.

En hel dag er nok til å bli populær på Snapchat hvis historien din er veldig annerledes og interessant, så det ville være bedre å slette den hvis du ikke liker den. Her har vi gitt en enkel trinn-for-trinn-guide for å slette en Snapchat-historie fra din iPhone, bare følg trinnene.

Slik sletter du en Snapchat-historie fra iPhone-en din

Trinn 1. Start Snapchat- appen på din iPhone.

Steg 2. Sveip til høyre til venstre på skjermen for å åpne Stories-siden.

Trinn 3. Neste er å trykke på " Min historie ."

Trinn 4. Nå får du listen over historier du har delt, Velg historien du vil slette, sveip opp skjermen og du vil se søppelikonet, trykk på det.

Trinn 5. En liten popup vises på skjermen. Trykk på " Slett ."

Det er det; historien din er nå slettet, og ingen vil kunne se den. Hvis du likte dette innlegget, kan du dele det med vennene dine på Facebook, Twitter og Google Plus for å hjelpe dem med å utvide kunnskapen.

 

Legg Igjen Din Kommentar