Beste bilkjøpsapper for iPhone i 2020 for å finne de beste tilbudene på nye og brukte biler

Ideen om store innkjøp, som for eksempel en ny bil, er litt vanskelig for mange familier og enkeltpersoner. Prosessen med å kjøpe et nytt kjøretøy er ofte en lang, trukket affære som virkelig kan tappe de som fører en allerede hektisk livsstil.

Men som de fleste aspekter av livet i dagens internettalder, kan teknologi lette byrden ved å finne og kjøpe en ny bil. Mobilrevolusjonen har tross alt gitt oss mobilappen, og det er mange alternativer tilgjengelig. Per funksjonalitet er dette de beste bilkjøpsappene for iPhone og iPad. Så om du er på jakt etter en helt ny bil eller leter etter en brukt til en god pris, kan disse appene være til stor hjelp for deg.

Beste bilkjøp av iPhone og iPad-apper fra 2019

#1. Carfax

CARFAX er et must for de som leter etter en fin bruktbil. Du kan søke etter hvilken som helst bil fra flere millioner alternativer og enkelt finne den som samsvarer med kravet ditt.

Rapporten om kjøretøyhistorikk gir deg et godt innblikk i hvilken som helst bil og hvor mye det er verdt. Du kan lagre hvilken som helst bil for å få enkel tilgang til den senere. Sammenlign deretter favorittbilene dine før du til slutt velger den du vil kjøpe.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. autoliste

Autolist er den ideelle appen for å søke og finne brukte biler og lastebiler. Med det største utvalget av brukte biler, vil du kunne søke i alle typer biler som sport og SUV-er.

Dessuten kan du se hvor lenge en bil har vært i salg, prisen i forhold til andre lignende kjøretøyer og om prisen vil falle i fremtiden. Det varsler deg når favorittlistene dine synker prisen. Det enkle brukergrensesnittet og flere filtre som kjørelengde, farger, overføring, gjør det til en veldig praktisk app.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Cars.com

"Cars.com" lar deg enkelt oppdage både brukte og nye biler som er til salgs i nærheten. Basert på dine krav, kan du filtrere og sortere resultater for å finne det beste tilgjengelige alternativet for deg.

Finn ut forhandlerinformasjonen, undersøk bilmodeller og sammenlign sammenligninger. Den månedlige betalingskalkulatoren lar deg raskt sjekke ut hvor mye betalingen din vil belaste per innbytteverdi, forskuddsbetaling osv. Sørg for å lese bilanmeldelsene fra bileiere og eksperter før du kjøper noen bil. Du kan også skrive din egen erfaring hos det lokale bilforhandleret.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. 5 engelske mil

5miles er en av de høyest rangerte appene som kjøper eller selger apper for iOS, og har lagt til rette for over $ 1 milliard i lokalt salg. For å sette bilen din i salg, er alt du trenger å gjøre bare å ta et bilde av bilen din og legge den opp. Du kan også gi et tilbud ved å sende en chat-melding i appen.

Med bruk av GPS og postnummer kan du raskt finne ut hvilken type biler du leter etter. Du kan lese anmeldelser og også dele oppføringer via Facebook, Twitter, SMS og e-post. Bortsett fra å la deg kjøpe / selge biler, lar appen deg også finne jobber, et sted å bo i og leie lokale tjenester.

I tillegg har 5 mil støtte fra flere språk, inkludert engelsk, nederlandsk, fransk, tysk, japansk, koreansk, portugisisk, spansk og vietnamesisk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Autotrader

Autotrader er en smart bil som kjøper appen. Du kan søke etter brukte, nye og sertifiserte pre-eide biler som er til salgs i nærheten. Den lar deg få tilgang til detaljert kjøretøyinformasjon som priser og historikk.

Les relatert bilanmeldelse og kontakt en selger via e-post eller telefonnummer. Søk etter spesifikke nøkkelord for å finne de beste bilene som perfekt oppfyller dine behov. Du kan opprette kontoen din og lagre favorittbiler og søk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. CarMax

CarMax er akkurat det du ønsker å finne den best brukte bilen. Med det enorme varelageret på mer enn 35 000 brukte biler, kan du enkelt oppdage det mest passende alternativet for deg.

Lagre bilene dine, søk for å få varsler når prisen synker, nye treff for å lagre søk eller når de lagrede bilene er utsolgt. Sammenlign opptil ti biler og beregn utbetalinger og rimelig pris. Noter om favorittbilene dine for å huske viktige ting.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Edmunds

Å kaste seg over prisen på en brukt bil er en annen grunn til at mange mennesker for enhver pris unngår forhandlerforholdet. Men Edmunds-appen gjør prosessen med å finne den beste avtalen for et bestemt kjøretøy en enkel. Appen gir detaljerte prisberegninger basert på kjøretøyets merke og modell og gir til og med nøyaktig prissetting på lignende biler for salg i området. Appen har også en sann markedsverdiindikator for de som handler etter splitter nye biler.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. TrueCar

Med "TrueCar" vil du ikke ha noen problemer med å finne den beste avtalen på din favorittbil. Du kan komme i kontakt med mer enn 13 000 sertifiserte forhandlere over hele USA og motta gjennomsiktige priser på mer enn en million kjøretøyer på lager.

Sjekk ut hvor mye andre betalte for en bestemt bil i ditt lokale område, og sammenlign prisen med estimatet til TrueCar. Du kan direkte koble til en representant hos forhandleren og planlegge en prøvekjøring. Lagre favorittkjøretøyet ditt med ønsket farge og produsentinsentiver. Du vil kunne spare opptil 3 106 dollar avslag på MSRP når du kjøper fra TrueCar Certified Dealer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Brukt Car Search Pro av iSeeCars

iSeeCars er det rette stedet å søke og finne den mest passende bilen som passer perfekt til dine krav. Med den kan du søke i 4 millioner biler, SUV-er og lastebiler til salgs.

Det er så mange som 59 søkefiltre som lar deg finne det riktige alternativet. Du kan også opprette e-postvarsler for å bli varslet om nye oppføringer. Ettersom brukte biler automatisk blir sortert basert på beste tilbud og pris, trenger du ikke å bruke mye tid på å finne det mest lønnsomme alternativet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Instamotor

Instamotor er en gullstandard for kjøp og salg av brukte biler. Ettersom det strengt skjermer hvert kjøretøy for svindel, er det ikke rom for noe svindel. Bilhistorikkrapporten fra AutoCheck gir deg den nøyaktige ideen om ethvert kjøretøy.

Basert på kravet ditt, kan du spesifisere søket etter bilpris, biltype, kjørelengde, år og mer. Du kan finne den lokale bilen ved hjelp av kartoppføringene. Når du liker en bil, ta direkte kontakt med eieren.

Pris: Gratis

nedlasting

Pakk inn

Bruk den beste av alle bilkjøpsapper for å finne den mest egnede bilen etter behov. Før du går til en bil, må du lese anmeldelser eller sjekke detaljert informasjon. Få varsler om prisfall eller nye noteringer for å sikre at du er i stand til å innbetale den fantastiske avtalen.

Har du noen tilbakemeldinger? Gi oss beskjed om det i kommentarene. Hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topplister med iPhone- og iPad-apper.

Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar