Beste iPhone 6 Plus-administrasjonssaker i 2020: Gi telefonen det den fortjener

IPhone 6 Plus har nå blitt din stilerklæring. Men har du en sak som utfyller telefonen din? Som toppsjef trenger du en elegant sak som samsvarer med den sterke karakteren til iPhone 6 Plus.

Denne listen over beste iPhone 6 Plus Executive Cases er ment for de ledere som har utviklet den spesielle smak for iPhonene sine. Ta en titt på de enkle, men imponerende sakene som ikke bare beskytter telefonen, men også forbedrer din profesjonelle personlighet.

De beste utøvende saker for iPhone 6 Plus i 2019

#1. Belemay

Det er det stilige, håndlagde designet som gjør Belemay til en fin innsats for ledere. Det høykvalitets kuskinnet med raffinert søm gir det et proff utseende.

Drevet av det myke TPU-interiøret, kan dekselet lett bekjempe den lave støt. Et stort rom for kontanter og tre spilleautomater for kort gjør det til en sikker innsats for din lange reise.

Kickstand-funksjonaliteten lar deg hvile hendene og se film på en enkel måte. Med utklippet på baksiden lar dekselet merkevarelogoen skinne elegant.

USP: Utøvende design

Sjekk ut på Amazon

# 2. IZENGATE

Et perfekt polstring til din iPhone 6 Plus. Den svarte fargen gir elegansen til saken, som er enkel å installere med en enkelt snap. For å passe dine utøvende krav, har saken tre kortspor og ett ID-kortspor, to spor for å lagre kontanter og en avtakbar stropp.

For at iPhone 6 Plus ikke skal slippe, har saken en tilpasset unik knappestenging på klaffen. For enkel tilgang til knapper og kontroller er saken bygget med perfekte åpninger. Beskytt og personaliser nå telefonen din med denne stilige IZENGATE-saken.

USP: Imponerende vintage design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Zover

Når jeg velger en utøvende sak, er kvaliteten som jeg satte rett øverst på listen den raffinerte designen. Og denne fra Zover har imponert meg på grunn av sin enkle profil.

Den premium skinnstrukturen er forsterket av det sterke kabinettet for ekstra beskyttelse. Så dekselet kan tilby det nødvendige forsvaret til iPhone-en din fra både støt og riper.

Tilgjengeligheten av flere spilleautomater gjør foliodekningen til et ideelt alternativ for reisen. Du vil bruke stativfunksjonaliteten til å forbedre medievisningen. Videre kommer Zover i seks fargealternativer å velge mellom mørkebrun, marineblå, svart og mer.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Dreem Fibonacci

Dreem Fibonacci er en av de første rangerte (fire og en halv stjerner av mer enn 3500 kundeanmeldelser) skinn lommebokvesker for iPhone. Det jeg liker mest med dette dekselet er den luksuriøse konstruksjonen og det bedårelige, avtakbare designet.

Faux skinn i ypperste klasse med håndlaget design gjør det til å se premium ut. I tillegg gir TPU-foringsrør det muligheten til å spre sjokk, samtidig som det hindrer riper.

Med flere lommer i anskaffelse, kan du lagre opptil 3-6 kort og 5-10 dollar regninger. Og RFID-tyveribeskyttelse tilbyr dem det nødvendige forsvaret. På toppen av alt sørger åtte fargealternativer for at du har frihet til å velge ut en attraktiv dress til enheten.

USP: RFID-tyveribeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 5. Dockem

Uten noe jazzy-element beskytter denne Dockem-ermet til din iPhone 6 Plus telefonen din mot riper, flekker, smuss eller støv. Premium mørkebrunt syntetisk skinn gir eleganse til din profesjonelle oppførsel.

Du kan enkelt ta med deg telefonen i lommen eller plassere den i ryggsekken, vesken eller kofferten. En av hovedfordelene med denne saken er at du enkelt kan skyve telefonen inn og ut; det kan være et perfekt valg av ledere, som holder seg opptatt hele dagen.

Dessuten kutter den slanke strukturen til denne saken vesentlig når du putter den i lommen.

USP: Slank profil

Sjekk ut på Amazon

# 6. ZVEdeng

Hvis du vil gå for en lett og kompakt lommebokveske, bør ZVEdeng være veien å gå.

Dekselet er laget av ganske mykt PU-skinn og har støtdempende TPU-foringsrør. Med det glatte og gripende ytre skallet føles håndflaten din veldig behagelig.

De skjulte kortsporene og en pengelomme sikrer at du ikke føler behov for å ha en ekstra lommebok. Med utklippene på rett plassering, vil det ikke være så viktig å få tilgang til porter eller knapper. Til slutt kommer ZVEdeng i svarte og gullfarger.

USP: Ryddig design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Davis-saken

Det er tilfeller som vinner deg over fra første øyekast. Dette tilbudet fra Davis case tilhører den kategorien.

Det høykvalitets italienske skinnet er det største høydepunktet i denne saken. I tillegg tilfører den rike, håndlagde designen mer stil til profilen. Og takket være ekte skinnfølelse ser smarttelefonen din autoritativ ut.

Når vi snakker om andre funksjoner, har Davis-saken flere kortspor, og det er også et trygt sted for dine kontanter. Når det gjelder beskyttelse, er dekselet solid nok til å holde støt unna.

USP: Italiensk skinn av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 8. TORRO

Torro utøvelsesetui til iPhone 6 Plus er laget av førsteklasses svart italiensk kuskinn. Sakens berørings- og følelsesfaktor er fascinerende. I tillegg har den elegante utseende som sikkert vil fange øyebollene til mange.

Saken gir også plass til å romme kort og litt kontanter. Til slutt er det to forskjellige fargealternativer tilgjengelige i skrivende stund.

USP: Premium italiensk kuskinn

Sjekk ut på Amazon

# 9. Lupa

Hvis du vil ha en betydelig folio-sak uten å bruke mye penger, bør LUPA være ditt valg.

Vesken har enkel design og er laget av PU-lær. Nøyaktige utskjæringer gir det et passende utseende, samtidig som du sikrer at du har rask tilgang til alle funksjonene.

Beskyttelsesmessig synes jeg det skal tåle lavvolumsjokket. Dessuten gjør pengelommen og kortsporene det til en nyttig eiendel for din vanlige bruk.

USP: Sofistikert design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Silk Wallet Slayer Vol.1

En sak til som holder stilfaktoren intakt uten å sette beskyttelsen på ryggbrenneren. Jeg har brukt dette omslaget med min iPhone 6 Plus og synes det er veldig merkelig.

Det er tre som skiller seg ut i Wallet Slayer Vol.1. Først og fremst har omslaget et skjult spor der du kan lagre opptil tre kort og kontanter.

For det andre har den en ergonomisk design som kommer godt med når du vil ha en storskjerm-smarttelefon som iPhone 6 Plus med fullstendig sinnsro.

Og det tredje, strukturen er svært beskyttende. Det betyr at din iPhone får nok pute til å glede deg over pålitelig sikkerhet.

USP: Holdbar konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

BONUS

SHIELDON

SHIELDON lommebokveske er designet for å gi et proff utseende til iPhone 6 Plus. Det høykvalitets kuskinnskinnet og støtbestandig foringsrør gjør det veldig beskyttende. Med lærtekstur får hånden din grep.

Dekselet har en stor kontantlomme og tre kortspor som skal være tilstrekkelig for grunnleggende bruk. Magnetisk lukking holder verdisakene dine trygge og på rett sted.

Du kan bruke det fullt justerbare stativet for å se filmer mer komfortabelt. I tillegg kommer SHIELDON med livstidsgaranti.

USP: Slagfast

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hvilken fra listen over liker du mest? Del valget ditt med oss ​​i kommentaren nedenfor. Du kan også henvise til:

  • Beste iPhone 6 Plus lommebokvesker
  • Beste iPhone 6 Plus klare saker
  • Beste iPhone 6 Plus Kickstand tilfeller

Følg oss på Facebook og Twitter for å holde deg oppdatert med det siste tilbehøret. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar