Beste iPad-apper for lærere i 2020: Designet for moderne lærere

Undervisning er et flott yrke som gir deg en bemerkelsesverdig mulighet til å forme karrieren til fremtidige ledere. Det er grunnen til at lærere blir ansett som så betydningsfulle i livet vårt.

Som en del av vår iPad for utdanningsserie har vi gjennomgått noen av de beste iPad-appene for lærere. Som pedagog vil du ha disse appene til disposisjon for å styre klassen, samarbeide med studentene dine, spore fremdriften deres og mer.

Dessuten gir disse iOS-appene rikelig med tilpasninger, og sikrer at du kan finjustere dem perfekt for å oppnå ønsket resultat. Og ja, noen få av dem tilbyr til og med tips for å administrere oppgaver og få mest mulig ut av de unge elevene dine. La oss ta turen inn i lineupen for å utforske dem alle!

10 beste iPhone- og iPad-apper for lærere i 2019

#1. Påminn: Kommunikasjon på skolen

Vil du ha en mer effektiv app for å administrere skolekommunikasjon? Rangeret som nummer femte plass i utdanningskategorien, kan "Påminnelse" hjelpe deg uten problemer med å holde kontakten med skolefellesskapet ditt.

Høydepunktet i denne appen er muligheten til å oversette meldinger på mer enn 90 språk. Det er denne allsidigheten som vil være nyttig når du ønsker å snakke fritt.

Som lærer vil du sette pris på funksjonaliteten til å dele bilder og filer fra alle nettsteder med letthet. Videre lover Remind å holde hele din personlige kontaktinformasjon trygg og privat - noe som er enda et pluss.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Groovy Grader

Fortsetter du med glidesorteringene på gamle skolen? Jeg vil anbefale deg å se på “Groovy Grader”, da det enormt kan forenkle hele opplevelsen.

Det beste med denne appen er at den er fullt tilpassbar, noe som gir deg mer fleksibilitet. Du kan ideelt finjustere den til å takle mange spørsmål.

Avhengig av dine behov, kan du velge å vise karakteren som et tall eller med desimal. I tillegg tilbyr Groovy Grader også et alternativ for å deaktivere skjermbildet for automatisk dimming.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. ZipGrade

“ZipGrade” er en populær papirgraderingsapp for iOS. Ved hjelp av denne appen kan du raskt rangere flervalgsquiser, vurderinger og tester ved å bruke enhetens kamera. Det betyr at du vil kunne prøve mer effektivt og kostnadseffektivt i klasserommet.

Det gir gratis svarark i en rekke formater og størrelser. I tillegg kan du perfekt organisere resultatene for bedre visning. Når vi snakker om eksportalternativet, lar ZipGrade deg sende resultatet i PDF- og Excel-formater.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Lerret Lerret

Enkelt sagt, "Canvas Teacher" kan være en velsignelse for lærere og forelesere. Med denne appen til disposisjon vil alle favorittkursene dine være lett tilgjengelig for deg. Og du vil kunne bla gjennom oppgavene dine og endre detaljer og forfallsdato med letthet.

Hold oversikt over studentenes innleveringer for eventuelle oppgaver. Kommenter, klassifiser og kommenter. Send også viktige kunngjøringer og meldinger sømløst.

Dessuten kan du oppdatere kursinnholdet ditt og delta i diskusjonen når som helst og hvor som helst.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. SuperNote

Hva med å få en super hendig notat-app? “SuperNote” gjør det enkelt å fange ideer. Og det er dette som gjør denne appen så nyttig ikke bare for lærere, men også for de som ofte må takle konferanser, møter og idédugnader.

Avhengig av din bekvemmelighet, kan du registrere eller skrive ut alt som treffer tankene dine eller som er essensielt. Åh, du vil også kunne skrive mens du spiller inn.

Sorter notatene dine basert på kategori eller dato for å holde dem perfekt organisert. Takket være de relaterte notatpåminnelsene, sikrer appen at du ikke glemmer å gjøre noen sentrale ting.

Til slutt har gratisversjonen av SuperNote noen begrensninger, og du må oppgradere til pro-versjonen ($ 1, 99-startpris) for å bruke alle funksjonene uten begrensning.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Edmodo

“Edmodo” er designet for å være et smart verktøy for elever, foreldre og lærere. Enten du vil følge med på alle oppgavene, sjekke ut klasser eller sende ut en kunngjøring, kan denne appen oppfylle forventningene.

Takket være direktemeldingsfunksjonen kan du kommunisere privat med hvem som helst. Den har også en praktisk daglig planlegger som viser alle de kommende hendelsene. Dermed vil du ikke glemme å fullføre oppdrag.

Mer betydelig, Edmodo vil hjelpe deg med å oppdage mange utdannelsesressurser også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Studielivet mitt

Synes det er litt upraktisk å administrere eksamener, klasser og lekser? Studielivet mitt kan være det riktige svaret på problemet ditt.

Hva denne appen i utgangspunktet gjør, er at du kan holde alle tingene dine i skyen. Derfor forblir dataene dine ikke bare sikre, men også tilgjengelige på tvers av enhetene.

Følg nøye med på oppgavene, påminnelsene og oppgavene dine. Enda bedre, kan du også dra nytte av dag- og ukens rotasjonsplaner for å administrere klassene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. TeacherKit

Her kommer din topp assistent i klasseromsledelse! TeacherKit er det du trenger for å ta kontroll over klassene dine.

Bruken av farger og koder spiller en viktig rolle i at du ideelt kan organisere klasser. Dessuten lar det deg delta raskt og lar deg også registrere positive og negative hendelser.

Du kan se sammendragskortet til hver student for å spore ytelsen. Deretter vil du kunne lage en fullverdig rapport og dele den med de berørte mennesker.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Verktøykasse for Keynote

Tro meg, å lage en imponerende presentasjon er ganske enkelt, spesielt når du har de riktige verktøyene. Jeg har prøvd min praktiske verktøykasse og funnet det opp til oppgaven å lage betydelige presentasjoner uten å bruke mye tid og energi.

Appen har mange detaljer som kan tilpasses fullt ut, slik at du kan utforme presentasjonene dine dyktig. I tillegg kan du velge mellom en rekke iøynefallende temaer og infografikk for å pryde tingene dine.

I tillegg vil Toolboxs gratis versjon gi deg tilgang til bare begrensede temaer og oppsett. Derfor må du gå for premiumversjonen ($ 4, 99) for å låse opp alle funksjonene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Skolearbeid

Apples skolearbeid er en av mine favoritt iOS-apper for lærere av flere årsaker. Først og fremst gjør denne appen det mer praktisk å lage handouts for å dele studiepåminnelse, oppgave og klassemelding.

For det andre kan elevene se alle kunngjøringer og oppgaver på ett sted. Så det vil ikke være noen forvirring.

Og det tredje, lærere kan sømløst samarbeide med studenter og også holde oversikt over fremdriften. Gi kommentarene dine mens elevene skal gjennom de tildelte oppgavene.

Du kan bruke studentens fremgang for å finne ut om noen trenger ekstra oppmerksomhet. Dessuten gir appen også en enkel måte å hjelpe unge elever til å sende inn sluttprosjektet sitt.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er ganske mye det!

Valget ditt?

Forhåpentligvis vil det være litt mer praktisk for deg å holde kontakten med studentene dine, følge med på prestasjonene og håndtere alle klasserelaterte ting. Disse appene kan definitivt fylle tomrommet og lage ideer som deler en sømløs og gledelig opplevelse.

Det kan være lurt å utforske disse sammenligningene:

  • Beste ordbokapper for iPhone og iPad
  • Beste e-postapper for iPhone og iPad
  • Beste Word-spill for iPhone og iPad
  • Beste prosjektledelse iPad-apper

Hvilken av appene ovenfor har du valgt? Fortell oss om dem, og la oss også vite navnene på appene, som du mener burde være i samlingen. Sørg for å laste ned iOS-appen vår, og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram, slik at du aldri går glipp av iPad-en vår for utdanningsserier.

 

Legg Igjen Din Kommentar