Hvordan legge til et familiemedlem i familiedeling på iOS 8

Familiedeling-funksjon i det siste operativsystemet (iOS 8) lar deg legge til opptil seks familiemedlemmer (inkludert deg). Slik kan du legge til et nytt familiemedlem i familiedeling og glede deg over å dele noen uvurderlige ting som aldri før!

Familiedeling i iOS 8 lar deg dele filmer, bilder, bøker, kalenderhendelser, foreta betalinger for familiekjøp med samme kredittkort, godkjenne barns utgifter fra foreldrenes enhet, dele hverandres beliggenhet uten å måtte dele den samme Apple-ID eller passord. I motsetning til tidligere, er du bare et trykk unna de siste hendelsene på kjøp, bilder eller kalenderhendelser.

Slik legger du til et nytt familiemedlem til iOS 8 Family Sharing:

Trinn 1. Åpne innstillinger.

Steg 2. Trykk på iCloud.

Trinn 3. Trykk på Familie.

Trinn 4. Trykk på Legg til familiemedlem.

Trinn 5. Skriv inn Apple-ID-en til personen du vil inkludere i familien.

Trinn 6. Trykk på Neste.

Det er alt! Slik kan du legge til opptil 5 flere medlemmer i familiedeling.

Det er noen begrensninger for familiedeling:

  • Du kan ikke legge til mer enn seks medlemmer i en familiegruppe.
  • Du kan ikke bruke en Apple-ID med mer enn en familiegruppe om gangen.
  • Du kan ikke bytte en familiegruppe mer enn to ganger i året.

I motsetning til tidligere, trenger du ikke ta den ekstra smerten av å kjøpe en app mer enn en gang. Familiegruppen din kan dele alt du kjøper mer bekvemmelighet enn noen gang før. Det eneste målet med denne familiedeling fra Apple er å gjøre deling i en familiegruppe mye mer effektiv og en hyggelig opplevelse.

Men mye viktigere er at du nå ikke bruker ekstra penger på å dele innhold mellom mange enheter som er knyttet til forskjellige iCloud-kontoer.