Beste iPhone X-ringetasjer i 2020: Bedårende kombinasjon av stil og beskyttelse

Den ene kvaliteten som jeg ikke unnlater å sjekke når jeg kjøper en veske til iPhone-en er forbedret grep. Det er fordi det gir den nødvendige fleksibiliteten ved å holde en enhet komfortabelt. Som et resultat er det mindre sannsynlig at telefonen sklir ut av hendene. Og når vi snakker om å ha antislip grep, ville det være en stor feil å overse en ringesak. Derfor tenkte jeg at det er verdt å lage en spesiell samling av de beste iPhone X ringholdervesker.

Disse ringesakene lar deg ikke bare holde enheten med fullstendig letthet, men gir også bedre håndfri opplevelse; hovedsakelig takket være 360-graders rotasjon. Vil du finne ut hva mer er disse topp 10 ringholdervesker til iPhone X har for deg? La oss hoppe over!

De beste iPhone X ringetasjer i 2019

Rask tilgang:

 • ICONFLANG
 • Ownest
 • Neivi
 • Lontect
 • CoverON RingCase Series
 • Vofolen
 • Peyou
 • Elegant valg
 • WATACHE
 • Chitri

#1. ICONFLANG

ICONFLANG har mottatt fire stjerner av mer enn 350 kundeanmeldelser. Ser jeg på hva denne ringholder saken har å tilby, kan jeg si at den fortjener å være en av de fineste valgene.

Saken har en hybridkonstruksjon som kan tåle nedslag. Hvis du bruker en telefonholder for å få bedre håndfri opplevelse på stasjonen, vil kompatibiliteten med magnetiske bilfester passe inn i ditt behov.

Den strukturerte overflaten er ikke bare sklisikker, men også smussfri. Så du kan forvente at dekselet beholder teftet lenge. Enda bedre, ICONFLANG kommer med så mange som 12 attraktive fargealternativer inkludert rød, marineblå, svart og mer.

USP: Slitesterk hybriddesign

Sjekk ut på Amazon

# 2. Ownest

En slank og tydelig sak som lar din iPhone X skinne gjennom. Denne TPU-saken er ganske lett og passer perfekt rundt smarttelefonen. Og med den strukturerte finishen som alltid er der for å få tak i håndflaten din, vil du holde enheten være en behagelig opplevelse.

Ringholderen er fullt roterbar, og gir dermed muligheten til å støtte smarttelefonen din i ønsket retning. Så forvent at din handsfree videosamtale skal være morsom.

Takket være tilstedeværelsen av magnetisk plate, kan Ownest ringetui også fungere med magnetiske bilfester. På toppen av det hele kan de fire sjarmerende fargevalgene som gull, rød, sølv og svart gjøre en fantastisk match med det elegante antrekket ditt.

USP: Slank og elegant design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Neivi

En flaggskipssmartphone som iPhone X trenger en like sjarmerende følgesvenn for å fortsette å se behagelig ut for øynene. “Neivi” har fått elegansen til å være en passende partner for iPhone.

På 0, 9 mm har Neivi en tynn struktur som knipser rundt iPhone skinnende. PC-materialet av høy kvalitet gjør det litt mer ripebestandig.

Med den strukturerte finishen føles det ytre ikke glatt i det hele tatt. Enda bedre, de fem fargevariantene som svart, blått, gull, rødt og rosegull gjør det lettere å håndplukke et matchende omslag.

USP: Myk-strukturert finish

Sjekk ut på Amazon

# 4. Lontect

Ønsker du å la din iPhone X lyse uten barrierer? Velg Lontect klar sak. Denne saken kan stole på for å tåle mindre påvirkning og forhindre riper. Med det myke TPU-materialet er det veldig fleksibelt.

Derfor kan du enkelt installere og fjerne den. Glatt strukturert overflate gir forbedret grep, samtidig som du holder unna skitt og fingeravtrykk. Dessuten kommer Lontect i to fargealternativer: sort og rosegull.

USP: Tøm profil

Sjekk ut på Amazon

# 5. CoverON RingCase Series

Det er alltid bra å øke stilkvotienten. Men det skal ikke alltid være på bekostning av prisen.

CoverON RingCase Series prøver å gjøre en bedårende ledsager av iPhone uten å sette beskyttelsesfaktoren i fare. Dermed kan du få det beste fra begge verdener.

Den solide hybridkonstruksjonen (PC & TPU) kan overleve sjokk med letthet. Karbonfiber aksenter forbedrer utseendet, mens de glatte sidene gjør det mer praktisk å ta med smarttelefonen.

I tillegg kommer tilfellene i RingCase Series i fire betydelige fargealternativer som sort, grått, myntekalver og rosegull.

USP: Karbonfiber aksenter

Sjekk ut på Amazon

# 6. Vofolen

Skulle du tenke på å flagre smarttelefonen uten å sette sikkerheten til din iPhone i fare, ville Vofolen være veien å gå. Vesken har et gjennomsiktig design og har en støtdempende ramme. Som et resultat gjør det at enheten din kan vise designen og holder også ujevnheter.

En annen fordel med å ha den gummierte støtfangeren er det mye forbedrede grepet. Inkluderingen av magnetplaten gjør Vofolen fullt ut i stand til å jobbe med magnetiske bilfester. Og hovedsakelig på grunn av den roterbare ringen, vil du kunne se medier i liggende og portrettmodus.

USP: Robust design med forbedret hold

Sjekk ut på Amazon

# 7. Peyou

Peyou sport en stilig og kompakt profil som gir et godt inntrykk på iPhone. De doble lagene på foringsrøret er styrket av høykvalitets silikon og PC-materiale. Mens det robuste ytre motstår støt, holder det myke interiøret slitasje i god avstand.

Antiskli overflate gir forbedret grep, mens de glatte knappene er enkle å trykke på. Ring bruker rollen som kickstand beundringsverdig ved å forbedre opplevelsen av mediene. Videre er Peyou tilgjengelig i fire fargealternativer som svart, gull, mynte og rosegull.

USP: Silikon indre lag

Sjekk ut på Amazon

# 8. Elegant valg

Elegant Choise lever opp til navnet sitt. Den iøynefallende profilen gjør det til et fint valg for iPhone.

Elegant Choise er laget av mykt TPU-materiale og har en strukturert finish. Dekselet har en avtakbar ring, slik at du kan fjerne det når det ikke trengs.

Med det innebygde metallet er det designet for å fungere også med magnetiske bilfester. Så forvent at din håndfri tid på kjøreturen fortsetter å være jevn seiling. Når det gjelder farger, kommer denne vakkert designet veske i blått, svart, rødt og rosa.

USP: Iøynefallende profil

Sjekk ut på Amazon

# 9. WATACHE

Hvis det er på tide å stjele showet, vil du gjerne ha WATACHE. Det glitrende designet med skjellmønster ser fantastisk ut, vinnende øyeballer med letthet.

Blingsringen pryder designen videre, og lar deg også bruke smarttelefonen håndfri. En annen bemerkelsesverdig egenskap er at 3D-rhinestone kan beholde toppkvaliteten lenge.

Takket være det fleksible TPU-materialet og støtfangerutformingen, kan designervesken motstå lite slag. Og ja, både det hvite og det rosa.

USP: Glitrende design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Chitri

Sist, men ikke minst, har Chitri fått alle funksjonene, ikke bare for å være en følgesvenn for iPhone, men også holde den beskyttet selv mot ekle støt. De doble konstruksjonslagene (Akryl hardback og TPU) kan være avhengige av å absorbere støt og også hindre riper. De myke teksturerte sidene gir ekstra gripe som forhindrer dråper.

Perfekte bilder som gir perfekte snitt gir smertefri tilgang til kamera, port og høyttalere. Knappene er ganske følsomme og gir bedre klikk. Den roterende ringen gjør at du ser medieopplevelsen bedre. Til slutt er den metalliske ringen magnetisk, og du kan montere iPhone på bilmontering også.

USP: Klar design

Sjekk ut på Amazon

Det er det! Jeg antar at du har likt å utforske disse fineste ringesakene sammen med meg.

Valget ditt?

Det er på tide å gi oss beskjed om navnet på saken du har likt. Fortell oss også hvilke egenskaper du vil se i en toppringesak.

Det kan være lurt å henvise til:

 • Beste iPhone X-etuier
 • Beste iPhone X lommebokvesker
 • Beste iPhone X støtfangervesker
 • Beste iPhone X klare tilfeller

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike topplister for tilbehør til iPhone.

 

Legg Igjen Din Kommentar