Hvordan legge til notater til låseskjerm på iPhone og iPad

Si at du er på vei til en shoppingtur og har allerede laget en lang liste med ting du kan kjøpe. Når du kjøper de listede varene, må du grave deg inn i appen ofte for å sikre at ingenting blir igjen. Det er da dette tipset kan komme godt med, slik at du raskt får tilgang til notatene dine rett fra låseskjermen på din iPhone eller iPad.

Så, hvordan fungerer dette produktive trikset? Vel, må du først legge til widgeten til Notes-appen på låseskjermen på din iPhone. Når den er ferdig, vil den siste sjekklisten være et blikk unna. La meg hjelpe deg med å få dette hacket til å handle!

Hvordan legge til Notater-widget til å låse skjermen på iPhone og iPad

Trinn 1. Sveip til høyre for å få tilgang til widgets-siden på iOS-enheten din.

Steg 2. Nå, bla ned og trykk på Rediger.

Trinn # 3. Under delen Flere widgeter, finn Notes-appen og trykk på “+” -knappen til venstre for den.

Trinn 4. Neste, sørg for å trykke på Ferdig- knappen øverst til høyre for å bekrefte.

Gå nå over på låseskjermen. Den siste lappen din venter på deg . Bare trykk på den og klikk på alle tingene du må gjøre.

Slik legger du til notater til kontrollsenteret på iPhone og iPad

Hvis enheten din kjører iOS 11 eller nyere, kan du legge til Notater i Kontrollsenteret. Dette hacket vil gjøre det enda enklere for deg å få tilgang til sjekklisten eller oppgaven. Gå over til denne enkle guiden for å få det til.

Der går du!

Over til deg…

Nylig opprettet vi omfattende innlegg om de superhendige Apple Notes-tipsene, ikke bare for iOS, men også for MacOS. Hvis du vil få mest mulig ut av denne funksjonsrike notat-appen, ikke glem å sjekke dem ut.

Dessuten, hvis du ikke er sjarmert av Apples notat-app eller ønsker å utforske andre topp tredjepartsapper, har vi deg også dekket.

Følgende innlegg er like interessante:

  • Beste iOS 12 Siri-snarveier
  • De beste produktivitetsappsene for iPad - Gi produktiviteten din en adrenalinøkning
  • Super nyttige tastaturtips for iPhone og iPad: På tide å øke hastigheten på skriving
  • Slik deaktiverer du delt visning og skyver over på iPad som kjører iOS 12 eller iOS 11

Synes du at tipset ovenfor var nyttig? Kast opp de to øre i kommentarene eller via Facebook, Twitter og Telegram. Gi dessuten et skudd til appen vår for å lese flere slike veiledere.

 

Legg Igjen Din Kommentar