PhoneClean gjennomgang: Tøm iPhone-hurtigbuffer, minne og gjenvinner ledig plass

Akkurat som alle andre menneskeskapte enheter, trenger iPhone også omsorg for å kjøre jevnt og levere ønsket ytelse. Hvis ikke den blir oppmerksom, kan smarttelefonen bli rotet for plass; og mister dermed den berømte hastigheten.

Ting hoper seg virkelig opp mye på iPhone akkurat som på datamaskinen: bla gjennom cache, app-cache, uønskede filer, informasjonskapsler som kan være potensielt farlige. Vel, du får driften rett? Det er massevis av data på iPhone-en din som stort sett ikke er nødvendig, men som fremdeles bruker mye plass på iPhone-en din. Noen ganger får dette flere gigabyte, og det kan være rotete. Så, hvordan fjerner du disse uønskede filene enkelt og forhindrer at iPhone blir rotet sammen?

PhoneClean gjennomgang: Rydd opp iPhone-hurtigbufferen og gjenvinn verdifull plass

Det kan være enkelt å rengjøre alt luke med programvare som PhoneClean. Hvis du har kjent iMobie, har de produsert en fantastisk programvare for iPhone som AnyTrans, PhoneTrans, etc. PhoneClean har vært en veldig kul programvare. Det har blitt enda bedre i sin nyeste versjon - PhoneClean 4 som hjelper deg med å rense iPhone og gjenvinne ledig plass. En masse.

Renser opp et antall søppelfiler

Det er massevis av ting som bare ligger rundt på iPhone-en din som kan fjernes for å gjenvinne mye plass. Med PhoneClean kan du enkelt fjerne alle overflødige filer, cache, informasjonskapsler. Det som gjør det meget kompetent, er muligheten til å spore opp alle søppelfilene og kvitte seg med dem uten problemer.

Dette er hva det renser av…

  • Søppelfiler som blir opprettet mens du installerer, kjører eller bruker en app
  • Frakoblede filer
  • Nettleserbuffer
  • App-hurtigbuffer
  • Skriptfiler (nett)
  • kjeks
  • Synkroniserte mislykkede mediefiler
  • Delvis nedlastning

Tilbyr nødvendig personvern, sikkerhet

Det jeg spesielt liker med programvaren er hvor enkelt det er å tømme ting fra iPhone-en uten å miste data eller app. Dessuten gir det sårt tiltrengt personvern og sikkerhet til viktige data eller sensitive opplysninger. Derfor kan du helt stole på at den ikke bare blir kvitt unødvendige filer med den nødvendige bekvemmeligheten, men også tilbyr beskyttelsen av dine personlige opplysninger.

Mer komfort

Videre går kontrollnivået noen lag dypt. For eksempel kan du velge appene du vil tømme hurtigbufferen for. I tilfelle du ikke vil rydde opp i noen apper, har du absolutt frihet til å la dem være ute. Jeg synes denne funksjonen er veldig brukervennlig, da den lar deg velge hva du vil rense av.

Dommen

Enkelt sagt fungerer PhoneClean perfekt for å la deg rydde opp i overflødige filer og redde iPhone fra å bli fullstendig rotet opp. Og det er det som gjør det til et flott stykke programvare.

Du har en iPhone og trenger litt plass (eller tonnevis av den); PhoneClean er det du bør bruke for å holde smarttelefonen ren.

Ettårsabonnementet er tilgjengelig for $ 19.99 for en datamaskin. Mens familielisensen er tilgjengelig på 39, 99 dollar for 5 PCer og Mac, kommer den personlige lisensen på 29, 99 dollar. Det er tilgjengelig for både Windows og Mac.

  • PhoneClean Pro for Windows ($ 39.99)
  • PhoneClean Pro for Mac ($ 39.99)

Hva tar du på PhoneClean? Del dine tilbakemeldinger i kommentarene nedenfor.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar