Beste iPad Pro-apper for designere i 2020: Vis frem talentet ditt med stil

Apples nye iPad Pro er ikke bare større, den er mye smartere. Med enkle ord har iPad Pro endret definisjonen av nettbrett. Enten det handler om maskinvare, skjerm eller programvaren; det benchmarks alle testene. Å ja, Apple blyanten, den åpnet en stor dør for fagfolk til å komme inn på nettbrett.

I dag har vi plukket ut noen av de beste iPad Pro-appene for designere. Takket være Apple Pencil, kan den artisten nå tegne en annen "Mona Lisa" mye raskere. Disse appene er ikke begrenset til designere; alle som er interessert i kunst kan ha dem og prøve seg på fremtidens mesterverk. Ta en titt på listen nedenfor.

Beste designapper for iPad Pro i 2019

#1. Autodesk SketchBook

Autodesk er et kjent selskap innen design av segment. SketchBook-appen til iPad Pro er designet med fortreffelighet for å levere den beste skisse- og tegneopplevelsen. Den siste oppdateringen støtter også Split-View for multi-tasking mens du trekker på appen.

Brukergrensesnittet er fritt for hindringer, og du får en fullskjerm for å tegne fantasien din på iPad Pro. Appen er gratis med visse funksjoner, men du må betale $ 3, 99 for å få avanserte funksjoner.

Pris: Gratis ($ 3.99 for Pro-funksjonen)

nedlasting

# 2. Adobe Photoshop Sketch

Adobe har tjent med grafikk i mer enn et tiår. Med introduksjonen av iPad Pro av Apple har design på et nettbrett vært mye enklere enn noen gang. Adobe Photoshop Sketch er perfekt egnet for profesjonelle brukere.

Det er mange forskjellige tilpasnings- og forbedringsalternativer i appen. Til slutt er det helt gratis å laste ned.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Tayasui-skisser

Tayasui Sketches er en ideell app for lerretskissopplevelse. Appen støtter import av bilder fra iCloud eller Camera app. Bortsett fra det er den også kompatibel med en trykkfølsom pekepenn.

Andre funksjoner inkluderer blyant, rotering, akvarellbørste, filtpenn, viskelær og redigerbart fargesett. Du kan også velge ekstra funksjoner ved å gjøre et innebygd appkjøp.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. formere seg

Elsker du å tegne? Last ned procreate nå. Den har en mengde funksjoner og alternativer du kan bruke. Appen er optimalisert spesielt for iPad Pro og dens større skjerm. Dette gir deg en kant til å skisse mesterverket ditt enkelt.

Den nye oppdateringen har brakt et knippe forbedringer for å fungere feilfritt med trykkfølsom Apple Pencil. Du kan enkelt tegne på iPad Pro ved hjelp av denne appen, som du gjør på et lerret.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 5. Astropad

Astropad kan ikke kalles som en designer-app, men i stedet er det et verktøy for å bruke forskjellige design-apper. Ved hjelp av denne appen kan du bruke iPad Pro som nettbrett for å tegne på Mac-en. Ja, du kan bruke designe apper som Photoshop i tillegg ved å bruke Astropad. Appen er ikke gratis, men helt verdt det.

Pris: $ 29.99

nedlasting

# 6. uMake

Med uMake kan du tegne. I 3D, periode. Ja, du har lest det riktig, du kan tegne i 3D ved å bruke uMake. Appen er ideelt gratis med grunnleggende funksjoner, men hvis du er en proff bruker, trenger du profffunksjoner. For å få det til, må du brenne ut $ 149.

Et plott den ideen om en superbil i tankene dine på iPad Pro ved hjelp av uMake. Du vet aldri hvordan ideen din kan forandre verden.

Pris: Gratis (med begrensede funksjoner)

nedlasting

# 7. Bambuspapir

Ingen teknologi kan noen gang erstatte lukten og følelsen av et papir og en penn. Alt de kan gjøre er å komme nær nok til den følelsen. Bambuspapir er en brukervennlig app som er nesten i nærheten av ekte papirfølelse.

Du kan lage notater og tegninger på samme måte som på papir. Den siste oppdateringen har brakt støtte for avvisning av palmer, noe som hjelper på en større skjerm som iPad Pro.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Zen Brush 2

Zen Brush 2 er etterfølgeren til en tidligere Zen Brush-app i App Store. Den nye versjonen støtter iPad Pro og også Apple Pencil. Appen er fokusert på følelsen av østasiatiske blekkbørster.

Så snart du starter appen, er alt du trenger å gjøre å legge ideen din på det hvite området med en blekkbørste. Det er veldig enkelt å bli vant til Zen Brush 2. Appen er ikke gratis, men det er verdt det, og ta hensyn til nytten av det.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 9. Inkist

Inkist har et bredt utvalg av børster for å gi et perfekt preg på tegningen. Den støtter import av filer fra formater som PNG, PSD og proprietære ISimage-filformater. Selv om appen er relativt mindre i størrelse, har den alle nødvendige funksjoner, hvorav den ene er støtten til trykkfølsom pekepenn. Framfor alt er appen helt gratis å laste ned og bruke.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Auryn Ink

Auryn Ink (uttales som "Orin") er en simulering av akvarellmaleri. Akvarellene dine vil strømme inn i hverandre, på samme måte som de gjør i virkeligheten. Bortsett fra det, skyggen av farger endres når de er tørket ut. Dette lar deg male på samme måte som du gjør på et lerret.

Det er forskjellige papiralternativer som tar opp farger på en annen måte, så velg med omhu. Til slutt er ikke appen gratis, men hvis du er en proffartist, så er prisen verdt det.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar