Beste iPhone X lommebokvesker fra 2020: Kjæredress for din Premium Smartphone

Hver gang jeg kjøper en ny iPhone, er det dekselet som alltid er på radaren min en lommebokveske. Og iPhone X er intet unntak! Etter å ha utforsket en rekke alternativer, er jeg villig til å gi deg beskjed om mine beste iPhone X lommebokvesker.

Det er visse egenskaper som jeg foretrekker å se i en lommebokveske. For eksempel må dekselet ha slitesterk oppbygging og kunne overleve støt og holde seg unna riper. Selv om jeg har en forkjærlighet for trendy design, liker jeg også å parre iPhone-en min med en vintage-utseende folio lommebokveske for å kunne bære alle verdisakene mine som kort og kontanter. Klar til å gi disse topp lommebokveskene for iPhone X et raskt blikk? La oss utforske listen.

Beste iPhone X lommebokvesker i 2019

Raskt blikk:

 • Pad & Quill
 • Vena vCommute
 • iPulse
 • iPulse Journal
 • smartish
 • DAVIS-SAK
 • SUTENI
 • ProCase
 • SHIELDON
 • SAMONPOW
 • Belemay
 • Tolv South Journal
 • Dockem
 • Nomad
 • Snakehive
 • Trianium
 • PASONOMI
 • OtterBox STRADA
 • Spigen Slim Armor CS
 • Zover
 • Lupa

#1. Bella Fino fra Pad & Quill

Enkelt sagt: “Bella Fino” ser premium ut fra alle aspekter. Amerikansk skinn i full korn kombinert med det raffinerte håndverket gir det et luksuriøst preg.

Takket være tilstedeværelsen av rik patina ser det ikke ut til at Bella Fino aldri går ut av berøring. Den slanke profilen sikrer at du føler deg komfortabel når du bærer lommebokdekselet.

De innvendige sporene lar deg lagre opptil 5-7 kort, og det kommer også med en frittstående kontantlomme. Dessuten øker den satinbehandlede saken holdbarheten og lar deg også enkelt installere iPhone.

Utover levetiden er Bella Fino også klar til å jobbe med trådløse ladere, slik at du ikke har noen problemer med å omfavne det nye tidsalderen.

USP: Trådløs ladestøtte

Ta en titt på Pad & Quill

# 2. Vena vCommute

Skulle du ønske å velge ut et kompakt, men svært holdbart lommebokdeksel til din iPhone X, skal du ikke se lenger enn Vena vCommute. Høydepunktet på dette beskyttelsesdekselet er den slitesterke konstruksjonen takket være integrasjonen av robust PC og støtsikker PC. Og med et skjult spor på baksiden, kan du komfortabelt lagre opptil tre kort som kan være tilstrekkelig for normale behov.

Til tross for at den er så beskyttende, fungerer vCommute også med de fleste trådløse ladere. En annen bemerkelsesverdig egenskap ved denne hendige lommebokvesken for iPhone X er kompatibiliteten med magnetiske bilfester. Til 27, 99 dollar synes jeg det er rimelig med tanke på de imponerende spesifikasjonene.

USP: Kompatibel med magnetiske bilfester

Sjekk ut på Amazon

# 3. iPulse Vintage Book Series

iPulse har toppet samlingen vår som den beste iPhone X lommebokvesken. Det er for folk som foretrekker estetisk design. iPulse Vintage Book Series er laget av italiensk fullkornsskinn. Med det håndlagde designet og pent oppbygget, har det et retro-bokstil-utseende.

Det er to kredittkortspor og en kontantlomme. Du kan også doble folioen for å konvertere den til en nyttig kickstand for media å se på. TPU-foringsrør gjør denne lommebokvesken veldig holdbar. Fremfor alt har dette vintage dekselet livstidsgaranti.

USP: Italiensk kornskinn

Sjekk ut på Amazon

# 4. iPulse Journal

En til fra iPulse. Det er for folk som foretrekker estetisk design. iPulse Vintage Book Series er laget av italiensk fullkornsskinn. Med det håndlagde designet og pent oppbygget, har det et retro-bokstil-utseende.

Det er to kredittkortspor og en kontantlomme. Du kan også doble folioen for å konvertere den til en nyttig kickstand for media å se på. TPU-foringsrør gjør denne lommebokvesken veldig holdbar. Fremfor alt har dette vintage dekselet livstidsgaranti.

USP: Italiensk fullkornsskinn

Sjekk ut på Amazon

# 5. smartish

Smartish Card har alle kvalitetene til å stake påstanden om å være den beste iPhone X lommebokvesken. Den har en lett og slank design. Den har beskyttende luftputerede hjørner som gir det nødvendige skjoldet til iPhone-en din for å absorbere støt. De strukturerte sidene gir bedre grep, noe som gjør det mye behagelig å holde enheten i hendene.

Lommebokvesken har et spor på baksiden slik at du kan holde opptil tre kort og en dollarregning. Du kan også foreslå enheten din ved hjelp av kortet for å forbedre håndfriopplevelsen. Dessuten kan du velge denne minimalistiske lommebokvesken i tre flotte farger: rødrød, blå jade og svart onyx. Smartish har fått alle kvalitetene til å stake påstanden sin om å være den beste iPhone X lommebokvesken.

USP: Minimalistisk design

Sjekk ut på Amazon

# 6. DAVIS-SAK

DAVIS CASE er en av de beste iPhone X lommebokvesker som kun er laget for puristen. Det utmerkede håndlagde designet gir det et retro utseende. Skinn i topp kvalitet aldrer grasiøst og kan beholde appellen lenge.

Har flere kortspor og pengehylse, kan det feilfritt tjene som en nyttig reise lommebokveske. Den magnetiske låsen holder saken fast. Slagsikret foringsrør øker holdbarheten og tilbyr også et pålitelig skjold til iPhone.

USP: Bedårende retro-design

Sjekk ut på Amazon

# 7. SUTENI

Svært få lommebokvesker i markedet ser like slanke og minimalistiske ut som dette tilbudet fra Suteni. Dekselet legger knapt nok en bulk til iPhone-en din, uten å legge bekvemmelighet og beskyttelse på backburner. Og det var det som tvang meg til å ta med dette dekselet i denne omfattende vaktlisten til de øverste iPhone X lommebokvesker.

Når vi snakker om konstruksjon, er dette en PU-skinnveske og sportsglatt ytre som kan trøste håndflaten din med forbedret griping. Med det støtdempende TPU-interiøret å starte opp, har det den mye påkrevde motstanden for å tåle slag også.

I tillegg har Suteni lommebokveske også en spor på baksiden der et par kort komfortabelt kan lagre. Når det gjelder priser, hører den til den rimelige kategorien på $ 13.99 som gjør det verdt å ta hensyn til budsjettinnstilte kunder.

USP: Minimalistisk utseende og rimelig pris

Sjekk ut på Amazon

# 8. ProCase

Hvis du ønsker å få iPhone X til å se urbane ut, er ProCase et godt alternativ å vurdere. Bygget med ekte skinn, har saken både lang levetid og rik profil for å pare pent med smarttelefonen. Den dristige sømmen gir mer stil til appellen.

Med tre kortspor og en pengelomme lar lommebokvesken deg bære verdisakene dine komfortabelt. Evnen til å jobbe som en nyttig kickstand hjelper det å lyse ut medietiden. Utover funksjoner, kommer ProCase i tre farger: svart, rød og brun.

USP: Kickstand-funksjon

Sjekk ut på Amazon

# 9. SHIELDON

SHIELDON er den typen lommebokveske som tikker alle boksene. Den ekte lærstrukturen er ideelt forsterket av den håndlagde designen. Lærvesken har en TPU-ramme for å absorbere støt og beskytter også enheten mot å skrape.

Interiøret har antiskli og varmespredningsdesign. SHIELDON har tre kortspor og en pengelomme for å bære kontanter. Standsfunksjonen er utmerket for bruk av enheten håndfri. Med side til side kan du velge dette kvalitetsetui i seks farger, inkludert svart, blått, brunt, lilla, rødt og kaffebrunt.

USP: Ekte skinn i skinn

Sjekk ut på Amazon

# 10. SAMONPOW

Det er mye å like i SAMONPOW. Men jeg vil gjerne snakke om tre hovedfunksjoner i denne betydelige lommebokvesken for Apples flaggskip iPhone fra 2017. Først og fremst har saken en av de fineste slagfast designene som garanterer et pålitelig skjold for den dyre smarttelefonen.

Det andre, til tross for at det er mer beskyttende, ser det ikke ut til å tilføre unødvendig bulk til enheten - et pluss fra et brukeropplevelsessynspunkt. Og den tredje, den skjulte sporet på baksiden er god nok til å ha et par kort. På toppen av alt er SAMONPOW lommebokveske priset relativt lavt til bare $ 9.99 og kommer i mange livlige farger.

USP: Holdbar, men kompakt formfaktor

Sjekk ut på Amazon

# 11. Belemay

Belemays lommebokveske holder alt enkelt. Ekte skinnskinn sammen med betydelig håndverk gjør det til en fin innsats for folk som foretrekker å gå sammen med den pro-look designen.

Dette lærdekselet har TPU-interiør og har tre kort sammen med en stor lomme for kontanter. På grunn hovedsakelig av det slagfaste foringsrøret, får din iPhone X det nødvendige forsvaret for å avverge skader. I tillegg utfører frontdekselet en praktisk rolle som stativet for å tilby en bedre landskapsopplevelse.

USP: Ekte skinn i skinn med pent håndverk

Sjekk ut på Amazon

# 12. Tolv South Journal

Når det er en intens diskusjon for et topplommet lommebokdeksel for iPhone X, ville det å gå glipp av Twelve South Journal ikke være noe annet enn en tabbe. Gitt, det er kostbart ($ 56, 99), men hvis du er villig til å bruke noen ekstra kroner til fordel for det beste lommebokdekket i bokstil, kan du ikke gå galt med denne.

Når vi snakker om konstruksjon, er Journal laget av full skinn og har prisverdig utførelse som gir et snev av estetisk appell til profilen. Legg til de tre kortsporene, i tillegg til en lomme for kontanter, og du har et vintage lommebokdeksel som kan være en utmerket profesjonell dress for iPhone X. Akkurat som mange andre folio lommebokdeksler, har Journal også et selvfremmende stativ for å øke din håndfri bruk.

USP: Beste design av bokstil

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Dockem

Dockem har unikt kombinert lommebok og støtfanger til et enkelt etui. På førsteklasses syntetisk skinn i lerret har Dockem sydd to spor for dine plastpenger. Den hevede kanten smalner nederst, slik at du kan sette inn ladekabel og håndfri uten problemer.

DuraFlex indre skall gir beskyttelse og støtmotstand på hjørner og kanter. Selv om sakens materiale ikke forstyrrer trådløs lading, øker kortsporene naturlig avstanden mellom den trådløse ladeplaten og iPhone X.

USP: DuraFlex indre skall

Sjekk ut på Amazon

# 14. Nomad

Leter du etter en robust skinn lommebokveske til iPhone X? Hvis det enkle svaret er ja, vil Nomad skinndekking være den rette veien å gå. Vesken har en enkel design og leveres med tre spor for kort, mens det er et eget rom for å holde litt penger.

På beskyttelsesfronten finner jeg dette robuste dekselet leve opp til oppgaven. Så så lenge den er installert på iPhone X, bør du ikke miste søvnen over uventede dråper. Når vi snakker om prisene, virker prisprisen på $ 59, 95 litt dyrt, men med tanke på kvaliteten den kan skryte av, vil jeg si det er en ganske god avtale - om ikke den beste.

USP: Robust design

Sjekk ut på Amazon

# 15. Snakehive

Jeg tror ikke mange lommebokdeksler i markedet tilbyr det beste fra begge verdener: premium kvalitet og rimelig pris. Men når jeg ser på tilbudet om Snakehive, må jeg si at det komfortabelt har krysset av for begge boksene. Og det også uten kompromisser!

Coveret har europeisk Nubuck-skinn som utvikler en patina over tid. Dermed vil det ikke se stygt ut selv etter måneder med bruk. En annen bemerkelsesverdig egenskap er det forsterkede interiøret som gjør det mulig å avverge enda ekkel påvirkning.

Dessuten gjør sporene for tre kort og et stort rom Snakehive lommebokveske til et komplett aktivum for profesjonelle. Og til 34, 99 dollar ser det ut til å være en stjeling med tanke på kvaliteten den følger med.

USP: Europeisk Nubuck skinn

Sjekk ut på Amazon

# 16. Trianium

I motsetning til tradisjonelle lommebokvesker som åpnes som en bok, er denne litt annerledes. Trianium har laget en støtfangerveske med anlegget til en lommebokveske. På baksiden av saken har Trianium bygget lagringskapasitet ved å bruke premium TPU-materiale.

Du kan enkelt sette inn kredittkort, ID-er og kontanter i kortholderen. TPU-materialet av høy kvalitet beskytter telefonen mot riper, fall og ujevnheter.

USP: Bumper-cum-lommebokveske

Sjekk ut på Amazon

# 17. PASONOMI

PASONOMI har mestret kunsten å lage lommebokvesker. Denne er et resultat av PASONOMIs erfaring og ekspertise innen produksjon av svært komfortable lommebokvesker. Her er en som kan skryte av ni kortspor for kreditt- / debetkort, ID-er og kontanter.

Dessuten kan du også sette inn bildet ditt i et vindusspor. PU-lær, magneter, PC og ikke-giftig materiale av ypperste kvalitet - alt gjør denne saken virkelig uslåelig.

USP: Slim Fit

Sjekk ut på Amazon

# 18. OtterBox STRADA-SERIEN

Hvis penger ikke er et problem og du vil ta noen ekstra meter for en mer beskyttende lommebokveske, må du ikke se lenger enn til OtterBox STRADA SERIES. Det er laget av ekte skinn og har sterk foringsrør. Med tillatelse av den varige bygningen, trenger du ikke å bekymre deg for påvirkningen og skrape, siden saken er fullt utstyrt for å hindre dem.

Denne lommebokvesken har vertikale kortholder slik at du kan bære ID eller kredittkort på en sikker måte. Med design i ett stykke, glir det enkelt inn eller ut av lommen. Den kommer i tre farger: svart, brun og myk opal. Det er ikke alt; OtterBox tilbyr livstidsgaranti med denne saken.

USP: Holdbar konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 19. Spigen Slim Armor CS

Hvis din iPhone X trenger å ha litt mer beskyttelse uten å miste mye på stilen, vil Spigen Slim Armor CS være verdt å vurdere.

Denne lommebokvesken har to lags konstruksjon drevet av militær beskyttelse. Så enheten din har et pålitelig forsvar i form av et holdbart foringsrør.

Og med det skjulte sporet på baksiden, kan du komfortabelt lagre et kort inni. Dessuten gir dekselet litt mer grep takket være den ergonomiske designen.

USP: Militærbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 20. Zover

“Zover” har et praktisk lommebokdeksel. Vesken har en avtakbar design som gir deg mer fleksibilitet, slik at du kan kvitte deg med massen for å flagre iPhone litt mer komfortabelt.

En annen bemerkelsesverdig egenskap ved dette dekselet er støtten til en magnetisk bilmontering som kan være veldig nyttig hvis du bruker enheten din til navigering under en lang kjøretur. Og med RFID-teknologien på plass har informasjonen om kortene dine det nødvendige skjoldet. I tillegg tilbyr Zover også denne stilige skinnvesken i noen bedårende farger som svart, rosa, rød og mer.

USP: RFID-blokkering

Sjekk ut på Amazon

# 21. Lupa

Noe av det beste med Lupa lommebokveske er at den lar deg reise lettere. Du kan enkelt lagre tre-fire kredittkort eller debetkort, og ID-en din. En lomme under kortsporene lar deg lagre dine kontanter.

Du bør aldri bry deg om din plastiske eller harde valuta, siden det er en ekstra sterk magnetisk lukking, som tilbyr stram sikkerhet og trygghet. Denne robuste saken er laget av PU-lær for å motstå strekk og falming over tid.

USP: Klassisk design

Sjekk ut på Amazon

Valget ditt?

Forutsatt at du har funnet disse lommeboksakene opp til merket. Hvilken har du valgt til din helt nye iPhone?

Er det noe tilfelle vi har gått glipp av å ta med på denne listen? Ikke glem å gi oss beskjed om dette i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å se litt på disse innleggene også:

 • Beste iPhone X-etuier
 • Beste iPhone X herdet glass skjermbeskyttere

Liker du denne listen? Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook og Twitter for å utforske flere slike topplister til iPhone.