iPhone Lockscreen svarer ikke: Hvordan fikser jeg det?

Nylig rapporterte mange iPhone-brukere at enhetens låseskjerm blir ikke reagerende, og blir frosset. Derfor klarer de ikke å låse opp enheten. De fleste av brukerne som møtte dette problemet hadde eldre iPhones som, iPhone 4, 4s eller 5.

Den plutselige responsen på din enhet kan fikses umiddelbart med noen få triks. Hvis du også har møtt dette problemet og ser etter noen raske løsninger for å løse det umiddelbart, er du kommet til rett sted. La oss gå over for å vite mer!

iPhone Lockscreen svarer ikke: Tips for å løse problemet

Start en app ved å bruke Siri

Å starte en app gjennom Siri kan løse dette problemet. Hvis du ikke har aktivert Siri, gå til Innstillinger → trykk på Generelt → trykk på Siri og slå den på.

Siden Siri er kompatibel med iPhone 4s og nyere, kan iPhone 4-brukere prøve lykken med andre og tredje triks gitt nedenfor.

Trykk og hold på Hjem-knappen for å få frem Siri og fortell Siri om å starte en app. Dette trikset har fungert for mange brukere. Forhåpentligvis skal den gjøre jobben for også.

Start iPhone på nytt

Mange ganger kan det lett løses noen mindre problemer ved å starte enheten på nytt. Selv om ikke mange iPhone-brukere liker ideen om å starte enheten på nytt, fungerer den som en øyeblikkelig løsning under noen omstendigheter.

Slå av enheten og start den på nytt ved å bruke dvalemodus / vekke-knappen. Når iPhone starter på nytt, låser du opp enheten din som vanlig. Det skal være i orden.

Be en av vennene dine ringe deg

Hvis du ikke vil starte iPhone på nytt og ønsker å løse den med en gang, kan du fortelle en av vennene dine om å ringe på iPhone-nummeret ditt. Låseskjermen på telefonen blir responsiv etter samtalen.

Andre jobber rundt

Dette problemet kan skyldes mange andre diverse grunner som tekniske feil, mangel på plass på enheten din osv. Du kan slette unødvendige meldinger og ubrukelige apper for å frigjøre plass.

Hold enheten din så ren som mulig. Hvis du vil ta hjelp av et effektivt verktøy for å holde enheten ryddig, kan du bruke PhoneClean.

Har du noen gang møtt noen andre problemer som denne? Hvordan fikset du det? Del erfaringer med oss ​​i kommentaren nedenfor.

Ønsker å ta igjen flere tips? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar