De beste USB-C hubene for 2018 iPad Pro-modeller: Fremskynd multitaskingen

Med iPad Pro 2018 ble multitasking gjort enklere med bare noen få bevegelser. Og med USB-C-port kan du koble til et bredt utvalg av eksternt tilbehør som øker multitasking-funksjonene. Men hvis du planlegger å koble til mer tilbehør som kamera, SD-kort, penn-stasjon, HDMI-kabel og mer, må du få de beste USB-C-hubene for iPad Pro 2018.

For å sikre at du får de beste resultatene mens du bruker disse multiport-adapterne, har vi samlet en liste over de beste USB C-hubene for iPad Pro 11-tommers og iPad Pro 12, 9-tommers (3. gen) sammen med anmeldelser også. Ta en titt på detaljene som er forklart nedenfor for hver USB-C multiportadapter for din iPad Pro 2018. Here you go!

10 beste USB C Multiport-adaptere for iPad Pro 2018

Før du kjøper en av de beste USB C multiport-adapterne til iPad Pro, må du forsikre deg om at huben har minst 4 nyttige spor som gjør det enkelt å koble til det meste av det eksterne tilbehøret. Så la oss ta en titt på noen av de beste USB-C-adapterne for iPad Pro 2018.

Hurtigkoblinger:

 • Satechi
 • Byttron
 • RAYROW
 • JoyGeek
 • BENCSE
 • hommie
 • sendcool
 • ProCIV
 • CharJenPro
 • Purgo

#1. Satechi

Satechi-produkter er alltid best i klassen. Denne iPad Pro-huben er spesialdesignet av Satechi for å sikre at du kan koble til forskjellige ting som 4K HDMI-kabel, hodetelefonkontakt, strømuttak og en ekstra USB 3.0-port. Så du kan enkelt vise bilder eller videoer ved hjelp av en USB 3.0-port ved å koble til en pennstasjon og projisere dem via HDMI-kabel.

Enkelt, er det ikke? Dette er den beste måten jeg vil bruke denne USB C-huben på min iPad Pro. Den er også kompatibel med mange flaggskipsenheter som Galaxy S9, Pixel 3 HTC U12 +, LG V30 og Microsoft Surface Go også. Adapteren er tilgjengelig i Space Grey og Silver farger som passer perfekt til din iPad Pro 2018.

USP: Robust aluminium

Sjekk ut på Amazon

# 2. Byttron

Et svimlende produkt med 6 i 1 nav. Du kan ikke spørre mer når du er på jakt etter et multiport-nav for din iPad Pro 2018. Koble til USB-støttet tilbehør, SD-kortleser, micro SD-kort, 3, 5 mm hodetelefonkontakt, USB-C strøm og 4K HDMI til iPad Pro med Byttron USB C-hub.

Det er nå enkelt å jobbe på iPad-en din ved å koble til et tastatur ved å bruke USB 3.0-porten i dette navet. Dette vil helt sikkert øke produktiviteten. I mellomtiden kan du se 4K-innhold på skjermen eller projektoren ved å bruke 4K HDMI-kabel med iPad Pro. Og det er mye mer som kan gjøres med denne adapteren. Jeg ville gå for dette knutepunktet hver dag!

USP: 6 i 1 hub

Sjekk ut på Amazon

# 3. RAYROW

Med sitt svimlende utseende og soliditet, står RAYROWs USB-C hub annerledes i køen. Akkurat som Byttron er denne multiportadapteren en 6 i 1 USB C hub laget for iPad Pro 2018-variant. Navet leveres med en 4K HDMI-port, SD-kortleserplass, TF-kortleserplass, USB 3.0-spor, 3, 5 mm lydport og USB C strømleveringsport.

Alt i alt er det et perfekt valg hvis du leter etter en USB C multiportadapter til iPad Pro 2018. Den fungerer med 11-tommers og 12, 9-tommers iPad Pro-modeller 2018. I tillegg til dette fungerer denne USB C-huben også med MacBook Pro. Produktet er tilgjengelig i sølvfarge.

USP: 6 i 1 Multiport-adapter

Sjekk ut på Amazon

# 4. JoyGeek

JoyGeeks USB C-hub passer rett inn i din iPad Pro, da den har en magnetlist på iPad-kontakten. Så glem løs løsningen når du bruker denne adapteren med iPad Pro 2018. Denne leveres også med 4 porter, USB-C strømleveringsport, USB 3.0-port, 4K HDMI-port og 3, 5 mm hodetelefonkontakt.

Med USB 3.0-port kan du koble til forskjellige enheter som skriver, harddisk, mus osv., Og dataoverføringshastigheten øker opptil 5 GB. Den er kompatibel med andre store smarttelefoner også. Så hvis du eier flere enheter, kan du ikke gå glipp av JoyGeeks USB-C hub.

USP: Magnetisk adapter adapter

Sjekk ut på Amazon

# 5. BENCSE

BENCSE er en bitte liten, men kraftfull USB C-multiportadapter for iPad Pro 2018-variant. Det fungerer med MacBook Pro og MacBook Air 2018 også. Med 4K HDMI-port, 3, 5 mm lyduttak, ladeleverdi for strømleveranse og USB 3.0-type A-port, gjør den en komplett pakke med nødvendige porter.

Den kompakte designen til BENCSE USB C multiport er det jeg elsket mest. Den er enkel å ha med og trenger ikke mye plass når du bruker den på iPad Pro. Adapteren er tilgjengelig i sølvfarge.

USP: Kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 6. hommie

Hvis du leter etter en rimelig, men fullpakket med alle porter, er Hommie din vei å gå! Navet består av alle viktige porter som 4K HDMI, USB 3.0, 3, 5 mm hodetelefonkontakt og strømleveringsspor. For å bruke HDMI-port trenger du en direkte HDMI til HDMI-tilkobling, og den støtter 1080p @ 60Hz og 4K @ 30Hz.

Du kan enten koble til laderen eller bruke en passende strømbank til å lade iPad Pro ved å bruke strømleveringsport. Power bank er et av de beste tilbehørene du kan kjøpe til iPad Pro 2018. Hommie USB C-adapter er også kompatibel med forskjellige andre smarttelefoner og bærbare datamaskiner. Den er tilgjengelig i Space Grey-farge

USP: Rimelig, men kraftfullt

Sjekk ut på Amazon

# 7. sendcool

Det være seg en monstermonitor, projektor eller en skriver, du kan koble alt til iPad Pro 2018 med sendcools USB-C hub. Du kan også overføre data fra pennstasjonen eller en hvilken som helst annen ekstern harddisk rett til iPad Pro ved å bruke USB-portens hastighet på opptil 5 GB.

Lad raskt iPad Pro 2018 ved å bruke strømleveringsporten og lytt til favorittmusikken din samtidig ved å bruke 3, 5 mm hodetelefonkontakten. sendcools USB C multiport-adapter har alle baser dekket, og den kommer også til en overkommelig pris. Den er tilgjengelig i Space Grey-fargen, og vekten er bare 4, 2 gram, noe som gjør det enkelt å ta med deg mens du er på farten!

USP: Lett

Sjekk ut på Amazon

# 8. ProCIV

Dette USB C-navet har en ekstra port som ingen av de ovennevnte har i seg. Ethernet-porten er den! Ja, du har lest det riktig! Du kan koble Ethernet-kabelen din også med denne USB-C multiportadapteren til iPad Pro 2018. Og dessuten kommer den med et volumkontrollalternativ hvis du bruker 3, 5 mm hodetelefonkontakt med iPad Pro.

I tillegg til dette er de grunnleggende portene som 4K HDMI, USB 3.0, ladeport tilgjengelig i dette USB-C-huben. Det er en fantastisk pakke med porter som er kompatibel med MacBook Air 2018 og Samsung S10 / S9, i tillegg til iPad Pro 2018.

Navet leveres med 12 måneders erstatningsgaranti og en vennlig kundeservice. Det er et perfekt valg for mellomtone USB-C multiportadapter for enheten din. Jeg vil absolutt anbefale denne på en gitt dag!

USP: Ethernet-port og volumkontroll-glidebryteren

Sjekk ut på Amazon

# 9. CharJenPro

CharJenPro er en av de beste USB-C hubene for iPad Pro 2018 tilgjengelig på Amazon. 7 in 1 hub gjør det unikt fra alle produktene nevnt ovenfor. Det gir oss tydeligvis en ekstra havn å bruke på sitt beste! Én 4K HDMI-port, SD-kortspor, MicroSD-kortspor, 3 USB 3.0-porter og USB-C strømleveringsport er det du får når du kjøper CharJenPros USB-C-hub.

Den er kompatibel med MacBook Pro, i tillegg til iPad Pro 2018-modellen. Produktet har ett års garanti, og det er tilgjengelig i farger i sort, grått, sølv og rosegull.

USP: 7 i 1 hub

Sjekk ut på Amazon

# 10. Purgo

Jo flere porter desto mer er prisen, men tro meg, Purgo er verdt hver krone, ettersom den gir deg å bruke seks porter totalt med premium kvalitet og høyhastighets dataoverføring. Bare plug-in og bruk det, det krever ikke installasjon av drivere. Og det er grunnen til at folk elsker å bruke Purgos USB-C hub for hver sin iPad Pro.

Den leveres med 2 USB 3.0-porter, 4K HDMI-port, USB-C ladeport, SD-kortleserplass og Micro-kortleserplass. Den er spesialdesignet for MacBook Pro, men den er like kompatibel med iPad Pro 11-tommers og iPad Pro 12, 9-tommers (tredje gen) også, ikke bekymre deg for det. Dette USB-C-navet er tilgjengelig i farger i grå og sølv plass.

USP: Laget av aluminium

Sjekk ut på Amazon

Endelig dom!

Hvis du ber meg om å velge et av disse USB-C multiport-hubene, vil jeg absolutt gå med CharJenPro, da det er en 7 i 1-hub. Og med hensyn til overkommelighet, vil jeg gå med Hommie, da den har alle baser dekket til en overkommelig pris. Hva tar du for det samme? Hvilken ville du kjøpt? Gi oss beskjed i kommentarfeltet med en grunn!

Følg med på disse relaterte tilbudene

 • Beste 12, 9-tommers iPad Pro 2018 skinnvesker
 • Beste iPad Pro 2018 12, 9 ases Vesker
 • Beste 9, 7-tommers iPad 2018 Folio Vesker
 • Beste 11-tommers iPad Pro tastaturetui

Så dette var noen av de fineste USB-C knutepunktene for iPad Pro 2018. Ikke glem å dele dette innlegget på Facebook og Twitter. Hvis du ønsker å få lignende produktanmeldelser, kan du laste ned appen vår for å få produktanmeldelsene rett på enheten din med et øyeblikk!

 

Legg Igjen Din Kommentar