Slik tagger du folk i WhatsApp-gruppechat på iPhone og Android

Den siste oppdateringen av WhatsApp har kommet med noen interessante funksjoner som muligheten til å la deg videresende melding til flere chats samtidig, be Siri om å sende melding, ringe eller svare på alle meldinger rett fra låseskjermen på din iPhone. Men den ene funksjonen som skaper mye buzz, er muligheten til å tagge folk i en gruppechat.

Det er veldig hyggelig å merke en venn i en gruppechat for å umiddelbart varsle ham / henne om meldingen. Det mest interessante med det er at selv om du har dempet chatten, vil du bli varslet om beskjeden —- hvis du har blitt tagget. Nå, vet du hvorfor det er så mye surr om det.

Vil du vite hvordan du kan merke venner i en WhatsApp-gruppechat? La oss finne det ut!

Hvordan tagge People i WhatsApp Group Chat på iPhone

Merk: Forsikre deg om at du har oppdatert WhatsApp på din iPhone før du går videre med prosessen.

Trinn 1. Start WhatsApp på din iPhone → Nå, gå over til den aktuelle gruppechatten. Skriv en melding du vil sende → Neste, trykk på “123” -tastknappen nederst i venstre hjørne → Trykk på @ -knappen.

Steg 2. Neste opp vises en meny på skjermen som inneholder gruppemedlemmene. Trykk på vennens navn du vil merke → Trykk på send pilknappen for å sende meldingen.

Det er det!

Den siste versjonen av WhatsApp støtter 256 personer i en gruppechat - opp fra 100.

Tidligere hvis du ikke ønsket å motta varsler fra gruppechatten, kan du enkelt dempe den. Men det er ingen måte du kan unnslippe det nå hvis du har blitt tagget. Jeg er sikker på at ikke mange WhatsApp-brukere ønsker det.

Hva tenker du om det? Gi oss beskjed om synspunkter i kommentarfeltet nedenfor, på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

Les mer WhatsApp-relaterte instruksjoner

Hvordan hente slettede bilder, videoer og kontakter fra WhatsApp på iPhone

Jignesh Padhiyar WhatsApp har blitt et viktig kommunikasjonsmedium. Vi bruker WhatsApp-meldinger og etterlyser ikke bare vanlig chit-chat med venner og familie, men ...

Slik lagrer du WhatsApp-bilder manuelt på iPhone

Dhvanesh Adhiya De fleste av brukerne stopper WhatsApp fra å automatisk lagre bilder for å holde Photos-appen rotfri. Men så er det noen bilder du vil ...

Hvordan stoppe WhatsApp fra å lagre bilder og videoer til iPhone Kamerarull

Dhvanesh Adhiya Å utveksle fine bilder og livsglade klipp med venner under WhatsApp-samtalen er noe de fleste av oss verdsetter. Og jeg er ikke noe unntak fra dette ...

 

Legg Igjen Din Kommentar