Hvordan håndtere nedlastinger i Safari på iPhone og iPad i iOS 13

Hvor ofte har du brukt de såkalte nedlastingsadministratorene på iPhone eller iPad? Å administrere nedlastningene dine og det også i en egen filbehandlerapp skaper sikkert mye rot. Og å laste ned noen video eller lyd på iPhone var ikke mulig uten noen tredjepartsapp. Med den siste iterasjonen av iOS 13 og endringene som er gjort i Safari, renser du kaoset ditt for alltid!

Rett fra å lukke faner automatisk for å administrere nettstedinnstillinger, har mange funksjoner blitt fornyet i Safari som kjører på iOS 13 eller iPadOS 13. Safari kommer nå med en nedlastingsbehandler og en egen seksjon i innstillinger for å administrere det samme.

Slik bruker du Safari Download Manager på iPhone og iPad i iOS 13

Rask navigering:

  • Slik laster du ned en video eller en lyd mens du surfer i iOS 13 Safari-app
  • Slik endrer du Safaris nedlastingsmappe på iPhone og iPad
  • Slik fjerner du nedlastingslisteelementer av Safari-nedlastinger på iOS-enhet

Slik laster du ned en video eller en lyd mens du surfer i Safari-appen

Hvor mange forskjellige apper har du brukt for å laste ned en lyd eller en video fra et bestemt nettsted på din iPhone eller iPad? Det er på tide å slette disse alle appene og komme rett inn i Safari-nettleseren for å laste ned alt! Slik kan du gjøre det.

Trinn 1. Start Safari-app på din iPhone eller iPad.

Steg 2. Åpne ethvert nettsted for å laste ned en fil, lyd eller en video.

Trinn 3. Lang Trykk på lyd eller video og trykk på Last ned koblet fil.

Trinn 4. Nå ser du at en video har begynt å laste ned på ikonet (↓) øverst til høyre.

Trinn 5. Når nedlastingen er fullført, kan du åpne filen ved å trykke på den.

Det er det! Dette er hvor enkelt å laste ned en fil i Safari-nettleseren.

Nå som du vet hvordan du laster ned innhold fra Safari, er det på tide å administrere dem og bringe dem samlet til en spesifisert mappe etter eget valg.

Slik endrer du Safaris nedlastingsmappe i iOS 13 og iPadOS

Før du laster ned noe på Safari, må du forsikre deg om at filene du laster ned, går inn i en bestemt mappe og ikke kaster iCloud Drive med full nedlastinger. Slik kan du gjøre det.

Trinn 1. Start Innstillinger-appen og bla nedover for å trykke på Safari.

Steg 2. Nå, under delen Generelt, trykk på Nedlastinger.

Trinn 3. Nå blir du spurt om du vil lagre nedlastede filer på iCloud Drive eller på Min iPhone. Trykk på på min iPhone og deretter på andre ...

Trinn 4. Når du er ferdig, ser du et alternativ i mappen Nedlastinger under På Min iPhone.

Som standard blir alle filene lastet ned i den mappen, og hvis du vil finne dem i en annen mappe, og trykk deretter på alternativet Legg til mappe øverst til høyre.

Neste opp, velg mappen du velger, og trykk på Fullført.

Det er det! Du kan opprette separate mapper under nedlastingsdelen med fremgangsmåten ovenfor og sørge for at du har separate mapper for hver kategori av nedlastinger.

Dette vil gjøre det lettere for deg å finne filene når du trenger det mest! Du kan finne disse filene i File Manager → På Min iPhone → Nedlastinger → Mappene dine.

Slik fjerner du nedlastingslisteelementer av Safari-nedlastinger

Når du har lastet ned filene, er det viktig for deg å spore hvor lenge du trenger dem. Dette vil sikkert spare deg for mye plass hvis du ikke bruker de nedlastede filene lenger og vil slette dem. Slik gjør du det.

Trinn 1. Start Innstillinger-appSafariNedlastinger.

Steg 2. Trykk på Fjern elementer for nedlastingsliste.

Trinn 3. Velgett av disse tre alternativene (Etter en dag, ved vellykket nedlasting eller manuelt) etter dine preferanser. Trykk på Tilbake, og det er gjort!

Er det ikke lett å fjerne de uønskede filene fra nedlastingsmappen uten å åpne dem? Prøv det i dag! Det er alt for i dag!

Pakk inn ...

Så enkelt er det å laste ned innhold og administrere dem gjennom nedlastingsmappene. Gi oss beskjed hvis du har problemer når du laster ned innhold på Safari.

Flere relaterte innlegg på Safari:

  • Slik blokkerer du spesifikke nettsteder i Safari på iPhone og iPad
  • Slik tømmer du historie og informasjonskapsler i Safari på iPhone og iPad
  • Safari tips og triks du må vite akkurat nå!
  • Slik aktiverer du mørk modus i Safari på Mac

Ikke glem å dele dine ekte tilbakemeldinger via Facebook, Twitter eller Telegram. Dessuten kan du laste ned iOS-appen vår og holde deg oppdatert med alle de nyeste bruksanvisningene på iGeeksBlog.