Hvordan legge til FaceTime-kontakter i iPhone-favorittlisten - raskt tips

En ting jeg ikke liker å gjøre er å bla gjennom alle kontaktene mine bare for å kunne ringe et FaceTime. Jeg foretrekker favorittalternativet der jeg kan lagre FaceTime-kontakter (fordi mange kontakter har duplikater på listen min).

Tilsynelatende har noen brukere stått overfor problemer når de prøver å legge FaceTime-kontaktene sine til favoritter. Denne raske opplæringen skal hjelpe deg å vite om å legge til FaceTime-kontakter i Favoritter og sørge for at dette er FaceTime-numre / e-post.

Slik legger du FaceTime-kontakter til iPhone-favorittlisten

Trinn 1. Åpne Telefon-appen og trykk på "Kontakter."

Steg 2. Velg kontakten du vil legge til i Favoritter.

Trinn 3. Forsikre deg om at kontakten enten har et fungerende FaceTime-nummer eller e-post før du trykker på Legg til favoritter.

Trinn 4. Trykk på Legg til i favoritter.

Trinn 5: Du får nå vist et par alternativer: "Talesamtale" og "FaceTime"

Trinn 6: Trykk på “FaceTime”

Trinn 7: Trykk på Favoritter, så vil kontakten vises på den listen (med kamikonet)

Hvis kontakten du velger bare har en e-post-id, blir kontakten automatisk lagret som en FaceTime-favoritt, og iPhone spør ikke om du vil lagre den som et taleanrop eller FaceTime (ganske åpenbart).

Men i tilfelle kontakten som e-post-id og et telefonnummer, vil iOS 6 gi alternativene. I tilfelle det ikke gjør det (og i stedet legger til kontakten som en FaceTime-favoritt direkte), kan det hende du må dele kontakten som et nummer og som en e-post-ID. Dette er selvfølgelig bare hvis du vil lagre kontakten som en Voice Call-favoritt også.

Hva om jeg bare vil lagre kontakten som en Voice Call & Not FaceTime-favoritt?

Noen ganger, selv om kontakten ikke har en iPhone / iDevice, kan din iPhone lagre kontakten som en FaceTime-favoritt. Nå kan dette være problematisk å løse, så alt du gjør er:

  • Fjern kontakten
  • Legg til kontakten igjen som en ny kontakt
  • Legg nå til favoritter som et taleanrop

Har du lyst til å ta igjen flere slike hvordan? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar