Slik fjerner du telefonnummer fra iMessage på iOS-enhet og konfigurerer nytt

Kanskje er ditt eksisterende iPhone-telefonnummer langt forbi det beste, eller kanskje bruker du ikke lenger det mye for å kommunisere med vennene dine. Uansett hva du kan være din personlige grunn, kan du alltid endre telefonnummeret i iMessage på iOS-enheten din.

Til tross for at prosessen ser ut til å være enkel, til tider, går den ikke i henhold til den forventede linjen. Men takket være et kjipt lite triks er det ganske enkelt å fjerne det eksisterende telefonnummeret fra iMessage og bytte til et nytt. La meg hjelpe deg perfekt å sette opp ditt nye nummer for iMessaging!

Slik endrer du iMessage-telefonnummeret på iPhone

Trinn 1. Sett inn det nye SIM-kortet og slå av iMessage: Det første du trenger å gjøre er å sette inn det nye SIM-kortet og slå av iMessage. For å gjøre det: gå over til Innstillinger → bla ned og trykk på Meldinger → slå AV iMessage.

Dessuten kan du også gå til Innstillinger → FaceTime-delen og slå av FaceTime. Det vil fjerne telefonnummeret ditt.

Årsaken til at du deaktiverer det, er for å sende SMS-aktivering på nytt for iMessage, som forteller Apple det nye nummeret ditt.

Klistrelapp: Bare i tilfelle er telefonnummeret du vil fjerne satt på iPhone som for øyeblikket ikke er tilgjengelig for deg, endre passordet til Apple ID-en din. Det vil bli kvitt telefonnummeret fra alle de synkroniserte iDevices som iPhone, iPad og Mac.

Steg 2. Slå av og vent: Vanligvis hopper folk til trinn 3 herfra, og det fungerer. Men for et godt tiltak, slå av enheten og vent i cirka 5 minutter før du fortsetter til neste trinn.

Trinn 3. Rediger detaljene i telefonnummeret: Når du har startet iPhone på nytt, sjekk om telefonnummerdetaljene på iPhone gjenspeiler det nye nummeret. De gjør det vanligvis, men bare for å være sikker.

Gå til Innstillinger → Telefon og sørg for at “Mitt nummer” gjenspeiler det nye nummeret ditt. Hvis ikke, rediger dette.

Forsikre deg også om at tids- og datoinnstillingene på din iPhone er satt til automatisk. (De finner du under Innstillinger → Generelt → Dato og tid)

Trinn 4. Slå på iMessage igjen: Nå er det bare å gå over til Innstillinger for Meldinger og slå på iMessage.

Dette bør vanligvis sende en SMS til Apples servere. (det skjer i bakgrunnen). iMessage skal aktiveres nå for det nye nummeret. Hvordan kan du sjekke dette? Neste steg.

Trinn 5. Merk av for "Send og motta som"

I avsnittet "Send og motta", skal du se det nye nummeret haket og grått. Hvis dette feltet er tomt eller har det gamle nummeret ditt, betyr det at prosessen ikke gikk som forventet, og at du må gjenta det.

Hvis det viser det nye nummeret ditt, er du klar.

Det er ganske mye det!

Pakk inn ...

Forhåpentligvis har trikset hjulpet deg med å sette opp det nye telefonnummeret for iMessaging. Etter å ha prøvd det på ganske mange anledninger, kan jeg gå god for dens sannhet. Imidlertid vil jeg gjerne ha tilbakemeldingene dine om det, og om det klikket for deg eller ikke.

Hent opp med følgende innlegg også:

  • De beste iMessage-alternativene for iPhone og iPad
  • Beste WhatsApp-alternativer for iPhone
  • Slik sender du talemeldinger ved hjelp av iMessage på iPhone og iPad
  • Slik oppretter du en avstemning i iMessage Group Chat på iPhone og iPad

Hva er forbedringen du ønsker å se i iMessage? Del tilbakemeldingene dine om det. For å lese flere slike artikler som denne, hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram, samt laste ned iOS-appen vår.

 

Legg Igjen Din Kommentar