Hvordan tilbakestille på Apple TV 4K, fjerde / tredje gen uten fjernkontroll

Apple har fullstendig fornyet underholdningspakken sin da tech-giganten har lagt noen store planer om å bruke til strømming av innhold. Gitt de billigere prisene, kan folk legge denne pakken til sin prime time kitty. Det er supergøy ​​å se innhold av høy kvalitet på den nyeste Apple TV, som kan styres av Remote. Men hva hvis du mister fjernkontrollen, spesielt når du må tilbakestille eller gjenopprette Apple TV. Du er i en løsning da du må tilbakestille Apple TV uten fjernkontroll.

Fret ikke! Hvert problem har en løsning. Du kan gjenopprette Apple TV uten en fjernkontroll. Og du trenger ikke å følge en forseggjort metode for å gjøre dette. Enten du eier en tredje generasjon eller fjerde generasjon Apple TV, kan du tilbakestille smart-TV-en din ved å bruke en høyhastighets internettforbindelse, en datamaskin og en USB- eller USB-C-kabel. Uten videre, sjekk denne guiden.

Hvordan gjenopprette eller tilbakestille Apple TV uten fjernkontroll

Som nevnt over, trenger du en stabil internettforbindelse, en datamaskin med iTunes og USB- eller USB-C-kabel. Merk at din Apple TV 3. generasjon trenger USB-kabel og 4. generasjon Apple TV krever USB-C-kabel. Så du bør holde alt på plass før du følger metoden.

Nå som du har satt sammen alt det viktigste, sjekk guiden nedenfor.

Trinn 1. Først må du fjerne kabler fra Apple TV ; kablene inkluderer en strømledning og HDMI-kabel.

Steg 2. Start deretter iTunes på datamaskinen; det skal være den nyeste versjonen av iTunes på datamaskinen din.

Trinn 3. Nå må du koble Apple TV til datamaskinen din ved å bruke de respektive kablene. For Apple TV 4K, bruk USB-C, og for Apple TV 3. generasjon eller tidligere modeller, bruk en micro USB-kabel. Du skal ikke bruke en lynkabel til å koble til Apple TV.

Trinn 4. På iTunes kan du se sammendragssiden for Apple TV; hvis den ikke er der, kan du klikke på

Apple TV-ikon fra øvre venstre hjørne.

Trinn 5. Klikk nå på Gjenopprett Apple TV-knappen.

Prosessen vil starte. Forsikre deg om at du ikke kobler fra noe. Om kort tid tilbakestilles Apple TV uten fjernkontroll.

Det er alt, venner!

Pakk inn ...

Apple TV kjører typisk greit med en pålitelig internettforbindelse. Men noen ganger står det overfor noen hikke; i disse situasjonene kan du gjenopprette eller tilbakestille smart-TV-en. I mangel av fjernkontroll er det imidlertid vanskelig å tilbakestille Apple TV. Heldigvis er løsningen tilgjengelig for alle Apple TV-brukere.

Du vil gjerne lese disse innleggene også:

  • 13 beste Apple Arcade-spill for iPhone, iPad og Apple TV
  • De beste Apple TV fjernkontrollstativene
  • Beste Apple TV-apper for læring

Synes du at denne opplæringen var nyttig? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor. Du kan få kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram for flere slike veiledninger og feilsøkingsveiledninger. Til slutt, ikke glem å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar