Hvordan laste ned Fortnite Battle Royale på iPhone og iPad

Fortnite Battle Royale er på skanse etter hvert som spillelskere fra hele verden stiller opp for spillet. Multiplayer-spillet har nettopp debutert på App Store og er fremdeles i beta. Selv om du kan laste ned Fortnite Battle Royale på din iPhone og iPad, vil du bare kunne spille spillet når du får invitasjonen til det.

Husk at Fortnite krever en iPhone SE / iPhone 6s eller nyere, eller en iPad Pro, iPad Air 2, iPad Mini 4 eller 2017 iPad drevet av iOS 11 eller nyere. Dessuten trenger du en konstant Internett-tilkobling for å spille spillet.

Hvordan laste ned Fortnite Battle Royale på iPhone og iPad

Trinn 1. Først av går du over til Fortnite-nettstedet for å registrere deg på Fortnite for iOS-invitasjonen.

Steg 2. Nå må du klikke på alternativet “Registrer deg for e-postinvitasjon” .

Deretter vil det spørre deg om du allerede har spilt Fortnite. I tilfelle du allerede har spilt dette spillet, vil Epic Games legge deg til listen og også finne fremgangen din, så vel som kjøpene dine fra andre enheter når du har logget deg på.

Hvis du ikke har det, må du opprette en konto for å bli med i Fortnite for en iOS-venteliste.

Trinn 3. Du må velge hvilken enhet du vil spille.

Neste gang vil du motta en e-post fra Epic-spill. Følg deretter instruksjonene for å aktivere kontoen din.

Merk: Hvis noen av vennene dine har mottatt Fortnite-invitasjonen, kan du også be ham sende deg invitasjonen til å spille spillet. Det er en av de smarteste måtene du kan zoome forbi den lange ventetiden.

Trinn 4. Nå, start App Store og se etter Fortnite og last ned det.

Trinn 5. Når du har lastet ned appen på iOS-enheten din, kan du starte og logge på med påloggingsinformasjonen.

Slik styrer du Fortnite Battle Royale på iPhone og iPad

Med jevn bevegelsesbasert kontroll, vil du alltid føle deg som i topputstyret mens du spiller spillet. Hopp over hit for å kontrollere dette spillet smart.

Det er gjort!

Si din mening

Jeg vet at mange av dere ville spent spente på invitasjonen til spillet. Epic Games har informert om at det vil sende flere invitasjoner etter hvert som serverne blir oppgradert for å håndtere flere brukere. Så bare ha litt tålmodighet! I mellomtiden kan du dra full nytte av toppkampene vi har avrundet:

  • Beste RPG-spill for iPhone
  • Beste FPS-spill for iPad
  • Beste AR-puslespill for iPhone og iPad
  • Beste brettspill for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Prøv appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar