Slik zoomer du inn Instagram-bilder på iPhone og iPad

Det er en liten, men veldig viktig funksjon - muligheten til å la brukere zoome inn bilder mer komfortabelt - som har manglet på Instagram lenge. For å være mer presis, kommer øyeblikket tilbake til det normale når du løfter fingrene mens du ser på et bilde ved hjelp av inn- / utbevegelsen. Derfor må du holde fingrene på bildet for å se det. Det er egentlig ikke en praktisk måte å få et lukkende blikk på et fantastisk skudd, er det? Det er imidlertid en enkel måte du kan zoome inn Instagram-bilder på iPhone og iPad på.

Før du blir litt for nysgjerrig på hvordan det fungerer, la meg bryte isen med en gang. Du kan forstørre skjermen på iOS-enheten din ved å bruke Zoom-funksjonen; som har vært en del av tilgjengelighetsdrakten i ganske lang tid. Den er designet for å være utrolig nyttig for folk som har nedsatt syn. Men hvem som helst kan dra full nytte av denne pene funksjonen for å se tingene med mer klarhet.

Derfor har vi kommet med et lite triks som lar deg zoome Instagram-bilder. Ser du etter trikset? Her går vi!

Slik zoomer du inn Instagram-bilder på iPhone

Apples iOS er ganske kul. Den har en innebygd funksjon som lar deg zoome inn på et hvilket som helst bilde, uansett og lar deg se de klare detaljene om det. Så vi husker dette, og vi bruker funksjonen til vårt formål. For å komme i gang aktiverer vi bare "zoom" -funksjonen med trinnene nedenfor.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen på iPhone.

Steg 2. Naviger deretter til Generelt etterfulgt av Tilgjengelighet .

Trinn 3. Det er et alternativ som heter Zoom, bare vend det .

Vi er klare til å zoome alle bilder på Instagram.

Slik bruker du Zoom:

  • Dobbelttrykk på tre fingre for å zoome.
  • Dobbelttrykk på tre fingre for å bevege deg rundt på skjermen.
  • Dobbelttrykk på tre fingre og dra for å endre zoom.
  • Trykk på håndtaket (kontrolleren) for å få flere alternativer som Zoom ut, velg et område (som zoom på fullskjerm eller Vinduszoom), endre størrelsen på objektivet, velg et filter (som Invertert, Gråskala, Gråskala Invertert og Lavlys) og Vis / Skjul kontrolleren. Bruk den beste funksjonen for å se bilder og videoer mer levende.
  • Når du har sett favorittbildene dine, bare dobbeltklikk med tre fingre for å lukke zoomvinduet. For å bringe den tilbake, bare dobbeltklikk med tre fingre på skjermen.
  • Hvis du vil slå av zoom helt, kan du gå til InnstillingerGenereltTilgjengelighetZoom og slå av det.

Her er en rask video for å vite hvordan du bruker zoom-inn-funksjonen på Instagram:

Innpakking:

Instagram, med mer enn 700 millioner aktive brukere, er en av de populære appene for sosiale nettverk. Nylig har appen lagt til en rekke interessante funksjoner som muligheten til å la deg sende forsvinnende bilder og videoer, blokkere upassende kommentarer, streame livevideoer og mer.

Hvis du vil bruke denne appen på en bedre måte, kan du sjekke ut denne komplette guiden.

For raskt å få tilgang til flere slike kule historier, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar