Slik deaktiverer du Kontrollsenter og varslingssenter på låseskjerm [iOS 8 Tips]

Du vet at funksjoner som Varslingssenter og Kontrollsenter kan brukes selv på låseskjermen. Dette er som standard aktivert på iPhone / iPad. Muligheten til å få tilgang til varslingssenteret eller kontrollsenteret fra låseskjermen er nyttig fordi du ikke ønsker å låse opp iPhone-skjermen kontinuerlig bare for å veksle et par innstillinger eller for å sjekke varsler.

Men dette kan også være et personvernproblem. Hvis noen kan lese varslene dine (og hvis det er et problem), vil du kunne deaktivere dette. Heldigvis kan du gjøre det på iPhone / iPad. Hvis du vil deaktivere varslingssenteret og kontrollsenteret, er det du trenger å gjøre.

Slik deaktiverer du varslingssenter på Lockscreen som kjører iOS 8

Trinn 1. Åpne Innstillinger på iDevice.

Steg 2. Trykk på Touch ID & Passcode (hvis din iPhone / iPad ikke har Touch ID, vil du se passord. )

Trinn 3. Under DET TILLATT TILGANG NÅR LÅST delen, deaktiverer du i dag og varslingsvisning (slå av bryteren for disse.)

Etter at du har deaktivert disse, vil du ikke kunne få tilgang til varslingssenteret. Men du vil fremdeles få disse varselene om låseskjerm.

Slik deaktiverer du Kontrollsenter på Lockscreen som kjører iOS 8

Trinn 1. Gå til Innstillinger.

Steg 2. Trykk på Kontrollsenter.

Trinn 3. Gå deretter på Access på låseskjerm og deaktiver det.

Etter å ha gjort dette, kan du ikke få tilgang til Kontrollsenteret på låseskjermen.

Det anbefales på det sterkeste at du deaktiverer Kontrollsenteret på låseskjermen fordi det er ganske åpenbart at alle som har iPhone-en din kan slå av Wi-Fi eller sette iPhone i flymodus selv uten å oppgi passordet. Og det kan være et enormt problem i tilfelle en stjålet iPhone / iPad.

Når det gjelder varslingssenteret, er trusselen om inntrenging av personvern minimal. Folk kan lese deler av varselet ditt (meldinger, Whatsapp, Facebook osv.), Men de vil ikke kunne komme lenger enn dette og åpne appen fordi iPhone må låses opp.

Det er det!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Sørg også for å laste ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar