Hvordan forhindre iTunes fra å synkronisere enheten din automatisk

Noe av det små irriterende ved iTunes er at det dukker opp rett når du kobler til iPhone-en din og begynner å synkronisere automatisk. Nå, med mange ting rundt - apper, bilder, e-post, videoer, musikk - som stadig endrer seg i iPhone, er ikke denne auto-synkroniseringen min slags.

Så den beste måten å bli kvitt dette problemet er å deaktivere autosynkronisering i iTunes. Noen gang lurt på det? Det er faktisk en stor lettelse å kunne synkronisere bare når du klikker på 'Synkroniser' -knappen nederst på iTunes.

Slik deaktiverer du iTunes Auto Syncing når du kobler iPhone, iPad eller iPod Touch med Mac / PC

Trinn 1. Åpne iTunes på Mac eller PC.

Steg 2. For Windows-bruker: Som standard viser ikke grensesnittet menyalternativene. Du kan trykke på Alt + hurtigtast for å åpne en meny. Alt + E åpner 'Rediger', og det er dette vi trenger. Klikk på “Innstillinger”, og det åpnes for altfor kjente iTunes-innstillinger.

For Mac-brukere: Bare klikk på iTunes fra menyen og deretter på Innstillinger.

Trinn 3. Klikk på “Enheter” fra fanealternativene.

Trinn 4. Sjekk "Hindre iPods, iPhones og iPads fra å synkronisere automatisk"

Trinn 5. Klikk OK når du er ferdig .

Kanskje starter du iTunes på nytt for å teste om innstillingene virkelig har trådt i kraft.

Hva det virkelig gjør

  • Det hjelper med å forhindre irriterende treg autosynkronisering mellom enheten og datamaskinen. Noen ganger, bare noen ganger, vil du ikke synkronisere i det hele tatt, ikke sant?
  • I de fleste tilfeller vil du også oppdage at iTunes kanskje ikke starter opp automatisk etter at du har koblet til enheten. Så ja, dette er også en løsning for å stoppe iTunes fra en automatisk start.

Merk at du må synkronisere manuelt hvis du vil at dataene skal synkroniseres med datamaskinen.

Vær også oppmerksom på at hele dette ikke påvirker ladeprosessen, slik at iPhone-en din blir ladet uavhengig av hvilke innstillinger du bruker.

Det er alt!

Vil du ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar