Slik slår du på Wi-Fi-anrop i iOS 8 på iPhone

I iOS 8 kan du ringe vanlige telefoner via Wi-Fi (hvis operatøren støtter det). Funksjonen kalles Wi-Fi-anrop og er ikke veldig forskjellig fra VoIP der du ringer via Wi-Fi eller datanettverket.

Hvor det skiller seg fra VoIP (annet enn kjernetekniske ting) er at Wi-Fi-anrop ikke innebærer noen ekstra app, kontoer eller viktigst av alt - utgifter. Alt det trenger er en Wi-Fi-tilkobling, en iPhone som kjører iOS 8 og en transportør som støtter Wi-Fi-samtale.

Slik aktiverer du Wi-Fi-anrop på din iPhone som kjører iOS 8:

Trinn 1. Åpne innstillinger

Steg 2. Trykk på Telefon

Trinn 3. Under etiketten Samtaler, trykk på Wi-Fi-samtaler

Trinn 4. Slå på Tillat Wi-Fi-samtaler

Trinn 5. Et varsel dukker opp. Trykk på Ok . (mer om dette varselet senere)

Det handler om det. Når du slår på dette, vil du kunne ringe via Wi-Fi i stedet for mobil. Imidlertid er det mye undertekst til dette du bør vite. Les videre.

Merk: Hvis du bruker AT&T på iPhone som kjører iOS 9, kan du lese dette.

Funksjonstilgjengelighet

For øyeblikket støtter T-Mobile (USA) og EE (UK) Wi-Fi-anrop. Brukere som er på T-Mobile eller EE, kan ringe Wi-Fi-anrop fra iPhonene sine. Du ringer bare som du pleide å gjøre - men navnet på transportøren på statuslinjen endres til “T-Mobile Wi-Fi” (eller EE WiFi). Det er en indikasjon på at du ringer et Wi-Fi-anrop.

Flere transportører vil bli med i eliteklubben for å tilby Wi-Fi-anrop for iPhone-brukere.

Interessant nok kan det være enhetsbegrensninger også. For eksempel, for T-Mobile, er Wi-Fi-anrop ikke tilgjengelig for iPhone 5, og jeg vet ikke hvorfor det er slik (ennå ikke).

Varsling: Wi-Fi-anrop vil deaktivere en del av kontinuiteten

Når du slår på Wi-Fi-anrop, vil du ikke kunne bruke ett aspekt av kontinuitet: samtaler. Husker du den funksjonen der du kan ringe / velge anrop fra hvilken som helst enhet? Det vil ikke fungere.

Igjen, jeg vet ikke om dette er en slags begrensning. Uansett, det varselet i nr. 5 informerer deg om dette. Og for å aktivere Wi-Fi-anrop, må du gi slipp på kontinuitetsfunksjonen.

Et scenario jeg kan tenke på er at du slår på Wi-Fi-anrop bare når du ringer. Hjemme, når du jobber med iPad eller datamaskin, må du slå den av slik at du kan få anrop på hvilken som helst tilkoblet enhet.

 

Legg Igjen Din Kommentar