De beste iOS 8 helse-appene som nettopp ble oppdatert med Health Kit-integrasjon

En av de største tilleggene til iOS 8 er Health-appen (og den tilhørende Health-kit-rammen). Mange helserelaterte apper er oppdatert for å benytte seg av dataene i Health-appen via Health-kit. Dette vil hjelpe appene med å finne ut om helsen din raskt og på en effektiv måte.

Apple la faktisk ut en liste over apper i App Store som integrerer helsesettet. Det kan være lurt å se på noen av appene som nå fungerer langt mer effektivt takket være dette:

Topp helse-apper for iOS 8 som nå integreres med helsekit

#1. Amwell

Opprettet av leger, lar Amwell pasienter konsultere leger gjennom sine iPhones / iPads. Det er en app med live videobesøk med leger som har over ti års erfaring. Det er en rekke leger tilgjengelig for konsultasjon gjennom appen (med deres spesialitet og pasientenes tilbakemeldinger oppført).

Med helsekit-integrasjonen vil du nå kunne dele mye av helsedataene dine med legen du besøker.

Pris: Gratis

Last ned Amwell

# 2. Gulrot Fit

Hvis du vil at noen skal holde deg oppdatert angående treningsøktene dine og kondisjonen din, vil Carrot Fit fungere ganske bra for ikke bare å overvåke aktivitetene dine, men også kommentere dem. Bare synkroniser vekt- og treningsdataene dine med Carrot Fit.

Pris: 2, 99 dollar

Last ned Carrot Fit

# 3. AskMD

AskMD hjelper deg med å finne ut symptomene på sykdom, de vanlige årsakene og kobler deg umiddelbart til leger. Etter å ha befolket helsevitalene dine i helsekontrollen etter at du har fått tilgang til blodtrykket, høyden, vekten osv., Gir det deg nesten fullstendige råd basert på hvilke du kan handle umiddelbart. Du er bare et trykk unna å være din egen lege med denne AskMD-appen.

Pris: Gratis

Last ned AskMD

# 4. Endomondo Sports Tracker

For de av dere som leter etter en personlig trener, vil Endomondo Sports Tracker mer enn bare oppfylle kravet ditt. Uansett hva du gjør fra å løpe, vandre, padle kajakk, gå, følger det nøye med hva du trenger å gjøre for å forbedre helsen din. Endomondo Sports Tracker gir deg riktig analyse angående din kondisjon.

Pris: Gratis

Last ned Endomondo

# 5. Fitport

Fitport er som Endomondo, men mer minimalistisk. Den sporer en rekke helsemetriker som trinnene du har gått, miles løpt, forbrenne kalorier, etc. Med integreringen av helsekit kan Fitport nå få dataene sine enkelt fra Health-appen. Fitport er et absolutt must-have for folk som elsker et godt instrumentpanel for brukergrensesnitt.

Pris: $ 1, 99

Last ned Fitport

# 6. Omvana: Meditasjon

Meditasjon kan ikke bare gi kroppen din ro, men smerter i hælen eller spenningen. Omvana Meditasjon med sine uvurderlige tips til hvordan du kan meditere, fokusere, slappe av og sove på en bedre måte å ha et sunt liv er flott. Med mer enn 500 transformasjonslydder inkludert relasjoner, produktivitet, sinn, kropp og livsstil, er dette en kraftfull app. Med integrering av helsesettet, vil Omvana spore helsenivåene dine og foreslå noen spor for stressavlastning.

Pris: Gratis

Last ned Omvana

# 7. Sleepio

Sleepio er designet for å hjelpe deg med et bedre søvnmønster. Health-kit-integrasjon sørger for at Sleepio tapper rett i søvnmønster-dataene fra helse-appen og deretter gir forslag basert på det.

Pris: Gratis

Last ned Sleepio

# 8. Yummly

Med denne helsekit-appen kan du enkelt spore ernæring og porsjoner til det du spiser. Appen sender deg ernæringsinformasjon om hva du har spist til helse-appen via helsekit.

Pris: Gratis

Last ned Yummly

Det var alt folkens!

 

Legg Igjen Din Kommentar