Topp 6 tips og triks for iMovie for å redigere videoer som en proff

Som vi vet at iMovie er et utmerket videoredigeringsverktøy for brukere, men iMovie har noen triks som kan være nyttige for brukere, når de først blir kjent med dette, vil iMovie gi dem bedre resultater og videoer av høy kvalitet.

Nedenfor er noen av de beste triksene som iMovie ikke har fortalt deg tydelig.

#1. Overgangseffekter

Dette trikset er så viktig fordi det gjør at videoen din får et jevnt utseende når du går fra et klipp til et annet. Det viktigste er at du ikke skal gå over bord med overganger fordi det vil senke kvaliteten på videoen din. iMovie gjør det enkelt for brukere å legge til overgangseffekter til videoer, men når du gjør det må du sørge for at et kutt fra ett klipp til et annet er mindre distraherende og lettere for øyet. Ved å gjøre dette kan du få videoene dine til å se slik du vil ha dem. I tillegg til dette synes folk som ser på videoen din være mer interessant og morsomere.

# 2. Fargekorrigering

Når det gjelder å lage en video, er fargekorrigering veldig viktig. Fargekorrigering avhenger av følelsen av videoen din, og for at du skal ha en flott video, må fargen på videoen og følelsen matche. Dette hjelper seerne å se hva du prøver å formidle. Når du bruker iMovie for å fargekorrigere videoen din, kan du ta videoene dine til et nytt nivå de blir mer profesjonelle. Før du fargelegger videoen din, må du først ta deg tid til å forstå verktøyet bedre. Dette vil hjelpe deg å lære hvordan du kan gjøre det og bli kjent med hvilken farge som passer best til videoen din.

Importerer filmer fra DVD til iMovie

Dette er et utmerket triks spesielt for en student som gjør et prosjekt og ønsker å legge til opptak fra en film som er på en DVD. iMovie er ikke så tydelig på dette trikset, fordi dette programmet ikke kan importere direkte. For at du skal kunne importere, må du laste ned et gratis program kalt Handbrake. Programmet vil hjelpe deg med å importere filmen din effektivt.

Prosjektavslutning

Det er viktig å fullføre iMovie-prosjektet når du er ferdig med det. Dette gjør det enkelt for deg når du vil laste den opp til utgangsvideoen eller internett. iMovie er uklar om hva som skjer etter å ha fullført prosjektet, fordi du ikke kan se noen av filene du hadde jobbet med etter at du er ferdig. Når dette skjer, får mange mennesker panikk og de tror at prosjektet deres går tapt. Så lenge du ikke gjør noen endringer i det allerede avsluttede prosjektet, er prosjektet ditt trygt, og du vil kunne bruke videoen du vil. I tilfelle du trenger å gjøre noen redigeringer, må du fortsatt fullføre på nytt etter at du er ferdig. iMovie bør være tydelig på dette trikset, slik at en person kan vite om han skal fullføre et prosjekt eller ikke.

Demping

Ducking lar iMovie-brukere redusere lydnivået på alle lydsporene dine som konkurrerer med andre utvalgte spor. Det er forskjellige typer spor som kan legges til videoer. Problemet kommer når brukeren raskt trenger å senke lyden på noen av sporene for å unngå at sporene konkurrerer med hverandre. Hvis du har et spesifikt lydspor som du vil være høyest i en bestemt del av videoen, må du først velge det klippet. Så fortsett og slå på duckingfunksjonen. Hvis du ikke velger klippet, vil du ikke få de ønskede resultatene.

Flere lydspor

Hvis du trenger å legge til flere lydspor til videoen din, må du først legge sangene til prosjektet ditt, og når du gjør dette, må du forsikre deg om at sporet går under videosporet ditt på tidslinjen. Etter at sporet er under videosporet ditt, høyreklikker du på sporet der du ønsker at det skal starte, og velg alternativet split cut. Der du vil at musikken skal avsluttes, gjenta prosessen. Slett deretter delene du ikke vil ha. De fleste synes det er veldig vanskelig å legge flere spor til et prosjekt, men hvis du følger fremgangsmåten ovenfor, blir det så enkelt.

Logg på Aimersoft.com for mer tutorials om iMovie.

 

Legg Igjen Din Kommentar