Slik deaktiverer du stedsbaserte iAds på iPhone og iPad

I vårt forsøk på å laste ned noen nyttige og noen unyttige apper, er vi enige i vilkårene og betingelsene som er satt av apputviklere. Vi tillater dem å bruke våre kamera-, kontakter-, foto- og lokasjonstjenester. Det kan forårsake boomerang-effekt ettersom mange apper kjører stedsbaserte annonser.

Dette kan gi dårlig innvirkning på den totale funksjonaliteten til iPhone og iPad. dette kan bremse hastigheten eller guffe mobildataene raskt. Så det er alltid lurt å slå av posisjonsbaserte iAds på iPhone eller iPad. Faktisk klager mange brukere på lokasjonstjenester som alltid er PÅ i iOS 9 på iPhone og iPad. For dette har vi allerede gitt en løsning.

Slik slår du av posisjonsbaserte iAds på iPhone / iPad

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPhone / iPad → Bla ned og trykk på Personvern.

Steg 2. Trykk nå på Location Services.

Trinn 3. Bla ned og trykk på System Services.

Trinn 4. Til slutt, bytt sted-basert iAds-alternativet AV.

Denne metoden vil hindre at iPhone og iPad i å bruke plassering ettersom Location Services ble aktivert som standard. Dette vil også forbedre batteriytelsen til iOS-enheten du bruker.

Merk at du også kan slå av posisjonsbaserte varsler for å spare batterilevetid på iPhone / iPad. Å slå av unødvendige lokasjonstjenester er en måte å styrke batteriets levetid på enheten.

Location Services kan avsløre mye om deg hvis du lar dette alternativet være PÅ i Facebook Messenger-appen din, som sporer brukernes beliggenhet. Ved å spore plasseringen av brukere, utarbeider Facebook annonseringsplaner for sine kunder. Du bør deaktivere Facebook Messenger-posisjonssporing bedre på iPhone. Hvis du ikke vil være et offer for slike trender, kan du administrere Locations Services på en skikkelig måte på iPhone og iPad.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar