Slik slår du av eksplisitt innhold i Apple Music på iPhone, iPad og Mac

Det er foreldrenes ansvar å sørge for at barna ikke lytter til eksplisitte sanger eller sanger som har flere cuss ord i seg. Heldigvis, hvis du har gitt en iPhone til barnet ditt, er prosessen for å slå av eksplisitt innhold i Apple Music enkel og grei.

Å være foreldre er mye arbeid. I den nåværende tidsalderen for apper og tjuefire-syv internett er det vanskelig å holde barna våre borte fra voldelig og voksent innhold. Det er imidlertid ikke slik at vi ikke kan gjøre noe. Det er måter vi kan begrense og holde ting under riktig veiledning, kontroll og kontroll. La oss se på enkle trinn for å slå av eksplisitt innhold i Apple Music på iPhone og iPad.

Slik fjerner du banneord fra Apple Music på iPhone, iPad og Mac

Avslutt eksplisitt innhold i Apple Music på iPhone

Trinn 1. Ha barnets iPhone eller iPad fysisk i hendene.

Steg 2. Start Innstillinger- appen på barnets iPhone og trykk på SkjermtidSlå på skjermtidFortsettDette er Mitt barns iPhone .

Merk: Selv om du velger "Dette er min iPhone", kan du stille begrensninger ved å stille inn et passord og følge direkte fra trinn 6 og fremover. Imidlertid vil jeg foreslå at du angir den som Barns iPhone.

Trinn 3. Nå kan du angi Nedetid, som deaktiverer apper og spill i løpet av den tiden du har angitt. Foreløpig vil vi bare fokusere på å slå av eksplisitt innhold i Apple Music, så trykk på Ikke nå .

Trinn 4. Her kan du angi en daglig tidsbegrensning for appkategorier. For dette innlegget vil vi trykke på Ikke nåFortsett .

Trinn 5. Angi passordkode for skjerm .

Trinn 6. Trykk på Innholds- og personvernbegrensningerInnholdsbegrensningerMusikk, podcaster og nyheter .

Trinn 7 Trykk og velg Rens .

På samme måte kan du stille inn filmer, TV-programmer, bøker, apper, osv. Et trinn som anbefales mer er å begrense nettsteder for voksne. For å gjøre dette, trykk bare på Webinnhold og klikk deretter på Begrens voksne nettsteder. Akkurat som dette kan du velge rene nettsøk og språkinnstillinger som er spesifikke for Siri-kommandoer og resultater.

Slik slår du av eksplisitt innhold i Apple Music i macOS Catalina

Trinn 1. Åpne Systemvalg på Mac

Steg 2. Klikk på skjermtid.

Trinn 3. Klikk på Innhold og personvern → Velg Butikk-fanen → Fjern merket for eksplisitt musikk, podcaster og nyheter.

Slik fjerner du banneord fra Apple Music på Mac ved å bruke iTunes

Trinn 1. Start iTunes-appen på Mac-en → Klikk på iTunes fra den øverste navigasjonsmenyen → klikk på Innstillinger.

Steg 2. Klikk på begrensninger.

Trinn 3. Du kan klikke på Podcasts, Internet Radio og iTunes Store.

Alternativt kan du også merke avmerkingsboksene listet nedenfor Begrensningsalternativ. Du kan begrense musikk med eksplisitt innhold, begrense filmer, TV-serier og apper til en viss aldersgrense, og også begrense bøker med eksplisitt innhold.

Vær oppmerksom på at Apple Music har noen "rene" versjoner av musikk, og dette vil ta veien inn på enheten din selv om du har begrenset eksplisitt innhold. Men du trenger ikke å bekymre deg, for slikt innhold vil bli filtrert ut og barna dine lytter til innhold som er redigert. De vil høre på pipete versjoner av slike sanger.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

  • Slik sletter du sanger fra Apple Music på iPhone og iPad
  • Slik importerer du Spotify-spillelister til Apple Music: To måter forklart
  • Superkule Apple Music Siri-kommandoer
  • Slik setter du en Apple Music Song som alarm på iPhone

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad for å få tilgang til slike tips mens du er på farten.

 

Legg Igjen Din Kommentar