Beste iPhone SE-lærvesker i 2020: Uimotståelig blanding av stil, styrke og rimelighet

Skinn hjelper deg med å lage en uttalelse om sterk stil uansett hvor du går med den nyeste iPhone SE. Pakk inn iPhonen din i ekte lærvesker laget av prominente tilbehørsprodusenter i USA. Det er noen likheter blant disse iPhone SE-lærvesene; perfekt passform, overlegen kvalitet materialer, utmerket håndverk finnes vanligvis i hvert skinnveske.

Vårt redaksjon har hentet det beste tilbehøret til din iPhone SE, som nylig ble utgitt av Apple på det første årlige arrangementet i 2016. Du kan sjekke hvert skinnveske og se detaljene som funksjoner og pris på sakene. Du kan være trygg på at iPhone SE vil være beskyttet med stil.

Beste iPhone SE skinnvesker i 2019

#1. Snugg

Snugg presenterer et fargerikt utvalg av iPhone SE lærvesker for menn og kvinner. Vesken er perfekt passform, har høykvalitetsmaterialer og unikt håndverk. Gled deg over bruken av kortspor og skjult lomme for å lagre visittkort eller valutakurser. Kos deg med å se på videoer og annet visuelt innhold ved hjelp av et innebygd stativ.

Pris: $ 45.00 [$ 30.00 på Amazon mens vi skriver dette.]

Kjøp det fra Amazon.com

# 2. AceAbove

AceAbove tilbyr en skinnveske som er laget av ekte Cordoba skinn i premium kvalitet, som forhindrer din iPhone SE-glippe fra beskyttelsesetasjen. Saken lar deg bevege deg raskt mens du går gjennom trange smug i byen og overfylte steder som en T-bane. Du får lett tilgang til alle knappene og portene på iPhone SE mens den er pakket inn i denne lærvesken. Lagre kredittkort og visittkort komfortabelt.

Pris: $ 59.99 [$ 19.90 på Amazon mens vi skriver dette.]

Kjøp det fra Amazon.com

# 3. Kavaj

Et tilfeldig utseende kan få deg til å tro at det er en liten bok som er plassert på et bord. Men en nøye oppmerksomhet avslører at det er en designstil skinnveske til iPhone SE fra Kavaj. Dette høykvalitets ferdige ekte skinn og herdet plast gir stilig tynt design og perfekt beskyttelse rundt. Få tilgang til alle porter og knapper gjennom de nettopp utskårne åpningene.

Pris: 39, 90 dollar [29, 90 dollar på Amazon i skrivende stund dette.]

Kjøp det fra Amazon.com

# 4. IYCK

Blomsterdesign og livlige farger på denne iYCK skinnvesken vil sikkert imponere kvinner med kresne smaker. Det myke interiøret pamper foran og bak på iPhone SE og beskytter telefonen mot skitt og riper. Se videoer, filmer og les e-bøker ved hjelp av stand-flip of the case. Denne lommebokvesken lar deg også lagre kontanter, kredittkort og ID. Den magnetiske knappestengingen sikrer sikkerheten til din iPhone.

Pris: $ 14.13 [$ 9.89 på Amazon mens vi skriver dette.]

Kjøp det fra Amazon.com

# 5. Wisdompro

Wisdompro har kommet med et uimotståelig tilbud til deg. Få denne perfekt designede iPhone SE lærvesken og benytt en universal kapasitiv pekeskjermstift og en mikrofiber rengjøringsduk. Laget av robust, men mykt premium PU-lær, gir lærvesken deg komforten ved å bruke alle funksjonene på din iPhone SE. Interiøret i denne saken er laget av hardt skall, som beskytter din iPhone mot riper, støt og glipper. Tre innebygde spor hjelper deg med å lagre kreditt- / debetkort og ID. Et skjult spor kan brukes til å holde valutabeholdninger.

Pris: $ 24.99 [$ 8.99 på Amazon i skrivende stund.]

Kjøp det fra Amazon.com

Hvilken er favoritten din fra listen over? Del valget ditt med oss ​​i en kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar