Hvordan sette Android-lignende Panorama bakgrunnsbilder i iOS 7 på iPhone og iPad

Du vet at Apple endret mange ting med iOS 7 . Helt fra det grunnleggende grensesnittet til dynamikken, dette er en helt ny brukergrensesnitt å jobbe med for iPhone- og iPad-brukere.

En kul funksjon som ble lagt til for første gang siden iPhone ble lansert i 2007 er panoramatapetet som panner når du sveiper over hjemmeskjermen / springbrettet.

Hvordan får du denne funksjonen aktivert?

Det er enkelt. For å aktivere denne funksjonen / sette et panoramatapet på iPhone, trenger du to ting: du må ha panoramabilder på din iPhone, og de må være i et standard Panorama-album (ikke Kamerarull).

Merk: Når vi snakker om bakgrunnsbilder og kamera, sjekk ut hvordan du aktiverer filtre når du klikker på bilder i iOS 7.

Slik setter du et panoramabakgrunn på iPhone:

  • Åpne kameraappen, aktiver panorama og klikk på et panoramabilde.
  • Dette bildet blir lagret i et nytt / eksisterende “Panoramas” -album. Du kan bare stille inn panoramabilder på bildene som er valgt fra dette albumet.
  • Gå nå til Innstillinger
  • Trykk på Lysstyrke og bakgrunn
  • Trykk på Velg bakgrunnsbilde
  • Trykk på Panoramas-albumet
  • Velg et bilde fra albumet
  • Trykk på 'Sett'

Med dette vil du ha angitt et panorama-bakgrunn for iOS-enheten din. Med iOS 7 beta 5 vet vi at dette fungerer både på iPhones og iPads.

Den panoramiske bakgrunnsfunksjonen er ikke ny for smarttelefoner, med Android-smarttelefoner som har funksjonen aktivert nesten som standard. Denne funksjonen er forskjellig fra parallakseffekten, så ikke bli forvirret av den.

Å sette et panoramatapet bakgrunn spiser ikke opp ressursene, så det er helt greit å gå foran og gjøre iOS-enheten din enda mer dynamisk og interessant. Den eneste ulempen som for øyeblikket ser ut til å være det faktum at du bare kan stille inn panoramabakgrunner fra Panoramas-mappen (som er standard som Kamerarullen). En løsning kan bli oppdaget.

Ta en titt på andre iOS 7-gjøremål her.

 

Legg Igjen Din Kommentar