12 beste måter å gjenbruke din gamle iPhone: Få mest mulig ut av din brukte iPhone

iPhoner har lang holdbarhet, og du liker ikke ideen om å selge den gamle enheten. Men teknologien går videre når selskaper introduserer innovative smarttelefoner. Denne endringen tvinger deg til å kjøpe en ny iPhone. Så hva skal du gjøre med din gamle iPhone? Vel, det er mange gjenbruk av en gammel iPhone.

Den nåværende opplæringen handler om kreative måter du kan bruke din gamle iPhone på nytt. Hvis du har tenkt deg å selge din brukte iPhone, må du utføre noen oppgaver på enheten din, og du må ha litt informasjon om hvor du skal selge den gamle iPhone.

12 smarte måter å gjenbruke din gamle iPhone

#1. En gave til barna dine

I stedet for å kjøpe et dyrt nettbrett eller annen berøringsskjermenhet, kan din gamle iPhone være en god gave til barna dine. De vil gjerne bruke iPhone på sine unike måter. La dem utforske iOS-verdenen og komme med noe nyskapende. De kan spille spill eller bruke pedagogiske apper for å lære noe nytt.

# 2. Bruk iPhone som CCTV-kamera for barna, kjæledyrene og hjemmene dine

Noe for barna, ikke sant? For deres sikkerhet kan du bruke din gamle iPhone som sikkerhetskamera for å holde øye med barna og kjæledyrene dine. Last ned en bevegelsessensor-app på din gamle enhet, så kan du følge med på barna og hjemmet ditt.

Din brukte iPhone kan være en sikkerhetsvakt i huset ditt. Du kan installere et utendørs Wi-Fi-webkamera eller en smart dørklokke. Deretter kan du bruke iPhonen din som en videomonitor plassert på en nattbord eller et middagsbord.

# 3. Spill musikk og lytt til lydbøker og podcaster

Koble din gamle iPhone med en Bluetooth-høyttaler og spill av valg av sanger. Din gamle iPhone kan fungere som en iPod for deg. Hold iPhone koblet til en dokk 24 × 7 og spill sanger når du måtte ønske det. Du kan bruke en høykvalitets iPhone-dokk med en høyttaler for å eliminere behovet for en egen Bluetooth-høyttaler.

For bokelskere kan de laste ned lydbøker fra forskjellige apper og lytte til populære forfattere. Brukere kan også bruke denne gamle iPhone-en til å laste ned podcaster for å holde seg oppdatert med den nyeste i verden.

# 4. e-bok leser

Vil du ha noe til ettertanke? Les favorittbøkene dine på din gamle iPhone. Din gamle iPhone kan være en e-bokleser, som du kan lese flere bøker hver dag. Be barna dine om å lage denne vanen med å lese, da de har din gamle iPhone med seg.

# 5. Still inn din daglige alarm

Med bruk av smarttelefoner har mange vekkerklokker funnet veien til søppelbøtter. Selv om du tilhører den gamle skolen og bruker en tradisjonell vekkerklokke, kan du bruke din gamle iPhone som en praktisk vekkerklokke. I motsetning til dine utdaterte vekkerklokker, er din iPhone et smartere alternativ, ettersom du kan stille inn flere alarmer for hver dag i uken. Å sette opp en Apple Music-sang på din iPhone er en overbevisende grunn til at du bør grøft den gamle vekkerklokken.

# 6. Lys opp din vei

Når det er en blackout i ditt område, kan du bruke denne ekstra iPhonen som en lommelykt for å lyse opp veien (i det minste kan du finne hvor du har lagret lys i kjelleren). Vær oppmerksom på at bruk av blits på din iPhone kan tømme batteriet; bør du enten vite hvordan du lagrer iPhone-batteriet eller holder en kraftbank med høy kvalitet.

# 7. Cast innhold på Apple TV og bruk iPhone som en fjernkontroll

Hvis iPhone-enheten din har nok lagringskapasitet, kan du lagre videoer og filmer på enheten og deretter kaste det samme innholdet på Apple TV. Når strømmingskrig raser blant populære tjenester, trenger brukere å ha litt plass på enheten sin for å lagre TV-serier, videoer og filmer. Din gamle iPhone kan være nyttig å plassere disse dataene.

Du kan også bruke den ekstra iPhone-en din som en TV-fjernkontroll. Selv om de fleste mediastreaming-enheter har fjernkontroll, er det faktisk akseptert av alt at folk mister eller feilplasserer fjernkontrollen. I stedet for å kjøpe en ny fjernkontroll, kan du bruke din gamle iPhone som en fjernkontroll. Du kan laste ned mobilappen som er designet for den streamingtjenesten og koble kontoen din til å bruke telefonen din som en fjernkontroll.

# 8. Minnepenn

Er den nåværende enheten tom for minne? Fret ikke! Du kan overføre noen data fra din eksisterende enhet til din gamle iPhone ved å bruke denne appen. Hvis din gamle iPhone har mye lagring, kan du enkelt lagre dataene dine. Siden det er din gamle iPhone, kan du slette alle dataene og bruke denne plassen til å lagre bilder, dokumenter, filmer og musikk.

# 9. Et avansert instrumentpanel i din gamle bil

Dette kan være en litt sprø ide, siden du må fikse iPhone permanent i bilens instrumentbord. Deretter kan du bruke enheten som en GPS-navigator. Du trenger en pålitelig og høykvalitets iPhone-bilfeste for å bruke enheten din som musikkspiller.

# 10. Kamera

Barna dine vil gjerne klikke på bilder av ferien eller ferien. Gi dem din gamle iPhone og se hvordan de ville vise deg de glade ansiktene dine som er fanget på iPhone-kameraappen. På denne måten kan du spare lommen fra å tømme for et DSLR- eller pek-og-sky-kamera.

11. Spar GoPro-kostnaden

For å fange din opplevelsesreise, ønsket du å kjøpe et GoPro actionkamera. Vent litt! Med din gamle iPhone kan du enkelt klikke på alle eskapader. For dette formålet trenger du et holdbart hodeplagg med feste for å installere iPhone. Velocity Clip tilbyr en av de beste iPhone-fester for sykkel, bryst og hode.

12. VR-headsettet ditt

Apple har lenge arbeidet med virtual reality-produkt, men ingenting konkret har kommet ut av laboratoriet. Inntil selskapet introduserer sitt VR-headset, kan du oppleve den virtuelle romantikken ved hjelp av et headset, VR-apper og spill på din gamle iPhone.

Det var alt folkens!

Oppsummering ...

Din gamle iPhone finner et nytt formål hvis du kan bruke på noen av måtene nevnt ovenfor. Det sparer mye av pengene dine; det kan holde barna dine lykkelig opptatt; det kan gi trygghet til barna, kjæledyrene og hjemmet; den kan underholde deg på alle mulige måter.

Relaterte innlegg:

  • Viktige iPad-typetips og -triks for raskere å skrive på nettbrettet
  • Topp 5 Apple Watch sikkerhetsfunksjoner: Dobbelt ned på personvernet
  • 12 tips for å kontrollere databruk på iPhone som kjører iOS 12

Hvilke andre bruksområder kan du tenke på med din gamle iPhone? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å lese andre informative artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar