Hvordan fjerne eller skjule hakk på iPhone X, Xs, Xs Max og XR

Hvis du har flyttet til 2018-iPhones fra iPhone X, er sjansen stor for at du kanskje allerede har gjort fred med "Hakk." Hvis du imidlertid har tatt et hopp fra de klassiske iPhonene, kan det hende du synes det er litt upraktisk å komme sammen med det . Hvis dette er tilfelle, følg med for å skjule hakk på iPhone X, iPhone Xs, Xs Max og XR.

Så, hvordan fjerner du det uønskede hakket fra iPhone X-serien? Vel, det er ganske mange bakgrunnsapper som Notcho, Lucky Notch for X, Notch Remover: Fade the hakk og mer som lar deg holde det utenfor veien.

Hvordan skjule hakk på iPhone X, Xs, Xs Max og XR

Husk; dette er ikke en perfekt løsning og fungerer bare på låseskjermen og startskjermen. Så den hakkete vil ikke helt forsvinne. La meg uansett vise deg hvordan du får den ut av syne!

Trinn 1. Last ned Notcho på din iPhone X. Det er gratis tilgjengelig.

Steg 2. Nå, start appen. Deretter har du muligheten til å enten bruke et av bildene dine fra Kamerarull eller bruke bildene som er tilgjengelige i appen. Jeg skal velge et kult bakgrunn fra appens bibliotek. Trykk på Import- knappen.

Trinn 3. Nå, trykk på Juster . Deretter kan du perfekt bevege og skalere bildet slik at det kan se fint ut på skjermen.

Trinn 4. Trykk deretter på Fullført for å fullføre.

Trinn 5. Trykk til slutt på Lagre.

Trinn 6. Åpne deretter Bilder-appen og velg bakgrunnsbildet du nettopp har laget, og trykk på det → Nå, trykk på delingsknappen .

Trinn 7 Neste opp, må du trykke på Bruk som bakgrunn. Trykk deretter på Sett.

Trinn 8. Deretter kan du stille den inn som bakgrunnsbilde eller bakgrunnsbilde. Eller du kan angi det for begge deler. Trykk på Sett begge.

Det er det!

Gå nå over til Hjem- eller Lås-skjermen og sjekk ut. hakket blir skjult. Det vil ikke rope høyt for oppmerksomheten din. Det er sikkert.

Jeg vet at det ikke er en ideell løsning, men likevel verdt et forsøk hvis du ikke orker det.

Over til deg…

The Notch har fått både ros og kritikk. Personlig synes jeg ikke det er så ille. Den eneste gangen det ser ut til å komme i veien for min glede, er mens jeg ser på media.

Med de fleste av de beste Android-smarttelefonene allerede omfavnet det, føler du at du bor i en hakkby. Derfor ser det ikke så stygt ut som før.

Det kan være lurt å sjekke ut følgende innlegg også:

  • Slik sletter du Google Search-aktivitetshistorikk på iPhone, iPad, Android eller Computer
  • Slik gjenoppretter du slettede filer fra iCloud på iPhone, iPad, Mac eller Windows
  • Slik slår du av iCloud Music Library på iPhone, iPad eller Mac
  • Slik slår du av regjeringsvarsler på iPhone

Vil du ta hakket? Del gjerne tankene dine, og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter. Last ned appen vår og hold deg oppdatert med de siste historiene våre.