Slik oppdaterer du iCloud Music Library manuelt hvis du ser “Venter” på sporene

For ivrige musikkelskere ønsker de musikken sin overalt; enten de reiser, jobber på kontoret eller trener på treningsstudioet. Så de vil ha musikkbiblioteket på Mac, iPhone, iPad eller andre iDevice.

Hvis du er en slik musikkvenner, bør du lære å oppdatere iCloud Music Library manuelt. Men hvorfor skulle du lære dette?

Årsaken er enkel: alle større lanseringer og oppdateringer fra Apple er ikke uten feil. I det minste finner vi alle betaversjoner laced med feil.

Selv om Apple Music ikke er i betaversjon, var to av de bemerkede Apple-fansen kritiske til problemene og strømbruddene som ble opptatt av tidlige adoptere av Apple Music, som burde ha blitt betegnet som en betatjeneste.

Mange brukere har opplevd et problem om spor i iTunes som ser ut til å sitte fast "Venter" på å laste opp. Hvis du har møtt et slikt problem, kan du løse dette problemet her.

Slik oppdaterer du iCloud Music Library manuelt

Trinn 1. Start iTunes på datamaskinen → Klikk på Fil → Klikk på Bibliotek.

Steg 2. Klikk nå på Oppdater iCloud Music Library.

En dialogboks vises i øverste høyre hjørne, som sporer statusen til iCloud Music Library.

"Venter" -sporene skal gjenspeiles i iTunes / Apple Music-listen din om kort tid.

Det kan ta noen minutter å oppdatere iCloud Music Library; Hvis du ikke ser noen endring i statusen til sporene dine i løpet av en time, bør du starte iCloud Music Library på nytt.

Det er det!

Ikke glem å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar