Beste iPhone 7 Plus armbånd i 2020: Ultra-sporty affære for å styrke treningen din

En smarttelefon som er så nydelig som iPhone 7 Plus fortjener å være hekta på deg. Det spiller ingen rolle hva du gjør; den nye phableten kan fortsette å søle gelébønner for å holde fremdriften din i stil.

Hvis du er glad i å trene og bare ikke vil at din elskverdige iPhone skal være borte eller ikke kan hjelpe å pinge den, må du kjøpe et knallarmt armbånd. Med uovertruffen design og mye påkrevd komfort, kan det øke intensiteten din på stor tid. La oss hoppe for å velge et atletisk armbånd!

Beste iPhone 7 Plus armbånd i 2019

#1. Stamme AB66

Med et imponerende armbånd som “Tribe AB66”, vil du ikke ha noen unnskyldninger for å hoppe over jogging lenger. Konstruert med topp kvalitet, føles det ganske behagelig. En viktig egenskap ved dette armbåndet er at det ikke strekker seg ut av form.

På grunn av den justerbare borrelåsen har du den nødvendige bekvemmeligheten for å holde iPhone på plass. I tillegg kommer den reflekterende stripen godt i miljøer med lite lys. Enda bedre kan du velge Tribe AB66 i åtte attraktive fargevarianter.

USP: Slitesterkt materiale

Sjekk ut på Amazon

LES OGSÅ: Beste iPhone 7 Plus-tilfeller

# 2. Newppon

Det er veldig vanskelig å ringe mens du trener og iPhone-en din er i armbåndet. Når du tar telefonen ut, kan den som ringer koble opp samtalen. Newppons universelle armbånd hjelper deg å ringe disse, selv om enheten er festet til armbåndet.

Newppon har designet dette armbåndet som lar deg rotere telefonen i 180 grader. Dessuten sikrer den sikre grepdesignen full sikkerhet for telefonen uansett hvor streng treningen din er. Hvis du bruker beskyttelsessaker av OtterBox og LifeProof, er det ikke meningen at du skal fjerne saken.

USP: Sure-grip designet

Sjekk ut på Amazon

# 3. E Tronic Edge

E Tronic Edges erme gir deg all-round beskyttelse til din iPhone, og du kan bruke ermet rundt armen. Den beskyttende hylsen hemmer aldri din måte å oppnå treningsmål. Du kan delta i alle slags treningsaktiviteter på treningsstudioet eller utendørs.

Hylsen tillater deg imidlertid ikke å ringe fordi den dekker enheten fullstendig. Det kan hende du må bruke Bluetooth-hodetelefoner for å lytte til musikk eller ringe. Sjekk den reflekslogoen som holder deg trygg når du løper på veier tidlig på morgenen eller i skumringen.

USP: Reflekslogo

Sjekk ut på Amazon

# 4. YOCHOS

iPhone-brukere klager alltid over utilgjengeligheten av fingeravtrykkregistrering når de bruker armbånd. YOCHOS har funnet den rette løsningen; dette armbåndet lar deg bruke Touch ID når du ønsker å låse opp enheten. YOCHOS bruker et materiale som er kompatibelt med funksjonen til å låse opp fingeravtrykket. Du kan betjene iPhone-en din uten å fjerne den fra armbåndet.

Dette svettebestandige armbåndet er ideelt for praktfulle treningsøkter på treningsstudioet ditt. Den utvidede kluten dekker effektivt inngangen derfra svette kan komme inn. Det er tre måter å blokkere banene svette kan gå inn på.

USP: Fingerprint unlock function

Sjekk ut på Amazon

# 5. VUP

Det er en påfallende likhet mellom de løpende armbåndene til VUP og Newppon. Men VUPs armbånd skiller seg fra Newppon i materialet. VUP har brukt hudvennlig pustende lycra og neopren, noe som gir deg myk og lett bruk. Videre er den luktfri, slik at du kan unne deg en streng treningsøkt.

Du kan samhandle med iPhone enkelt fordi dette armbåndet ikke dekker enhetens berøringsskjerm. Den holder bare telefonen på plass tett med sitt sikre grep-design. Du kan rotere enheten i 180 grader for å bruke telefonen.

USP: Pustende lycra

Sjekk ut på Amazon

# 6. SUPCASE

“SUPCASE” armbånd er ultra-elegant og har en elegant profil. Silikonhuden er grunnet for å gi ønsket komfort.

Den holder phabletten din på plass og lar den ikke gli rundt under intens løping eller jogging. Takket være den justerbare borrelåsen kan den enkelt passe armer med en størrelse på 21-21 tommer. Du vil ikke ha noen problemer med å få tilgang til knapper eller porter med denne huden på.

USP: Silikonhud

Sjekk ut på Amazon

# 7. Gear Beast Premium Plus

Dette armbåndet er laget for å være et absolutt beist. Enten du løper eller trener, "Gear Beast" armbånd forblir intakt på sin plass. Den passer til smarttelefonen din uten etui.

Den er konstruert med det topp svette-resistente neoprenmaterialet og er eksepsjonelt elastisk. Når du er lett, legger den ikke mye til smarttelefonen din. Med den mye forbedrede berøringsskjermfølsomheten har du ikke noe problem med å bruke iPhone-en. Den støtter arm med en størrelse på 20 cm.

USP: Meget responsiv skjermbeskytter

Sjekk ut på Amazon

# 8. Gear Beast Slim Case

Hvis stil og komfort er dine viktigste prioriteringer, kan "Gear Beast" være en alvorlig utfordrer for jakten din. Dette armbåndet kan passe til din iPhone 7 Plus selv med en slank veske.

Den fleksible armstroppen sammen med en sterk spenne som ikke klemmer, lar deg justere den med største letthet. Den bøyer seg med armen; holde enheten ordentlig på sin plassering under treningen. Den leveres med en innvendig lomme for kort og nøkkel. Gear Beast passer til armstørrelse 8 til 20 tommer.

USP: Trykk på Touch-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 9. Portholic

Portholic iPhone løpeholder er kompatibel med både vanlige enheter og enheter i plussstørrelse, og derfor kan du enkelt sette iPhone 7 Plus i dette armbåndet. Sklisikker polstring på baksiden holder tett armbåndet selv om du svetter mye under trening. Den perforerte stroppen holder armen kjølig og tørr under en tung treningsøkt.

For å lage en praktisk design har Portholic bygget en skjult lomme i dette armbåndet; kan du lagre kredittkort, ID og nøkkel inni lommen. Kos deg i treningen uten å måtte bekymre deg for premiumenheten din.

USP: Perforert stropp

Sjekk ut på Amazon

# 10. LOVPHONE

LOVPHONE armbånd er laget for å gi liv i treningstiden. Laget med det vannavstøtende neoprenmaterialet, er det ganske mykt og vil ikke irritere skjermen.

PVC-skjermbeskytter gir fullstendig klarhet og beskytter skjermen fra bunnen av. Justerbar borrelåsstropp passer til armstørrelser på 10-15 tommer. Armbåndet er tilgjengelig i tre farger som blått, grått og rosenrødt.

USP: Helt justerbar borrelås

Sjekk ut på Amazon

Pakk sammen

Det er tre kvaliteter som jeg vil se i hvert armbånd - det høykvalitets fleksible materialet, svært følsom berøringsrute og fullt justerbar borrelås. Disse armbåndene har alle disse egenskapene.

Velg et overlegent armbånd fra disse tilgjengelige alternativene for å fortsette å bruke enheten selv under den strenge treningen. Hvis noen av favorittarmene dine ikke er inkludert i denne listen, gi meg beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Du ønsker å se raskt på de beste iPhone 7 Plus-belteklipsvesken, de beste iPhone 7 Plus kickstand-dekslene og de beste iPhone 7 Plus-trevesker.

Last ned appen vår og hold kontakten med på Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister.