Hvordan aktivere mørk modus i Safari på iPhone og iPad

En fullverdig "Dark Mode" på iOS har lenge vært en av de mest etterlengtede funksjonene. Selv om det er "Smart Invert", er det ikke perfekt og kan ikke tilby den samme sømløse opplevelsen overalt.

Hvis du bruker mye tid på å surfe på nettet om natten, kan du sette pris på å få et alternativ for å aktivere Dark Mode i Safari på iPhone. Selv om jeg ikke kan kalle dem den ideelle løsningen, er det et par måter å få nattmodus til å lese artikler eller surfe på nettet komfortabelt.

Takket være en super hendig snarvei, kan du nyte nattemodus i stor grad i Safari. Og den andre måten er å dra nytte av den innebygde lesermodusen. Vil du legge hendene på disse hakkene? La meg lede deg gjennom trinnene!

Hvordan få mørk modus på et hvilket som helst nettsted i Safari med snarveier på iPhone og iPad

Trinn 1. Først av, last ned Dark Mode V2-snarveien på iOS-enheten din. For å gjøre det, trykk på denne lenken og trykk på Få snarvei.

Steg 2. Nå, trykk på Ferdig for å konfigurere og legge det til i biblioteket.

Pinne-merknad: Akkurat som alle andre snarveier, kan du gi den et pent navn og også legge til et ikon for den. For å gjøre det, trykk på Bibliotek-fanen → finn snarveien og trykk deretter på de bittesmå tre prikkene → trykk på innstillingsikonet øverst til høyre → nå, trykk på Navn-feltet og skriv et navn. For å legge til et foretrukket ikon, trykk på ikonfeltet og velg deretter en foretrukket farge, Gylph og mer. Trykk deretter på Fullført øverst til høyre. Trykk på Fullført igjen for å bekrefte.

Trinn 3. Deretter åpner du Safari og går over til favorittnettstedet ditt som igeeksblog.com.

Trinn 4. Neste opp, trykk på delingsknappen.

Trinn 5. Deretter velger du Snarveier i aksjearket.

Merk: Hvis snarveier-appen ikke er tilgjengelig i aksjearket, trykker du på More-knappen og slår på bryteren for denne appen.

Trinn 6. Nå trykker du på snarveien Dark Mode V2 for å kjøre den.

Trinn 7 Deretter må du la den få tilgang til nettstedet. For å gjøre det, trykk på Tillat.

Det er det! Nå, få mest mulig ut av det mørklagte grensesnittet for å lese artiklene på en enkel måte. Husk at dette hacket ikke fungerer perfekt på hvert nettsted, og du må aktivere for hvert nettsted der du ønsker å bruke det.

Slik bruker du Dark Mode i Safari på iPhone og iPad

Safaris innebygde lesermodus kan øke leseopplevelsen din om natten. Det kommer med flere temaer slik at du enkelt kan surfe på nettet.

Trinn 1. Start Safari på iOS-enheten din.

Steg 2. Nå, gå over til ethvert nettsted hvilke artikler du vil lese i mørk modus.

Trinn 3. Deretter trykker du på lesermodus-knappen i søkefeltet.

Trinn 4. Neste opp, trykk på tekstknappen.

Trinn 5. Dernest har du fire temaer å velge mellom: Normal, Svakt gul, grå og mørk. Velg det mørke alternativet.

Voila! Se, hele skjermen har blitt mørk og dermed gjort det mye lettere for øynene å lese.

Sjekk ut de mange skriftene som Athelas, Charter, Lowan og Georgia. Ikke glem å få mest mulig ut av dem styrke leseopplevelsen din.

Når du har lest artikkelen, kan du deaktivere mørk modus bare ved å trykke på tekstknappen og deretter trykke på den mørke temaknappen.

Video: Hvordan aktivere mørk modus i Safari på iPhone og iPad

Det er ganske mye det!

Innpakking

Hvis du vil ha en mer helhetlig opplevelse, kan du alltid aktivere mørk modus for hele enheten. Og bare i tilfelle, du er forelsket i denne modusen og ønsker å følge med på appene som støtter den, gå over til dette innlegget.

Ikke gå glipp av:

  • Slik aktiverer du mørk modus på YouTube på iPhone, iPad og Android
  • Slik aktiverer du mørk modus i Twitter på iPhone
  • Hvordan sette Apple TV til automatisk å skifte mellom lys og mørk modus

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar