Bruk Ring / lydløs bryter for å låse skjermrotasjon i iOS 9 på iPhone [Slik gjør du det]

Oppdatering: Selv om det er noen munter øyeblikk for iOS-brukere etter andre oppdatering av beta-versjonen av iOS 9, er det noen skuffelser også. Med den andre kjøringen av iOS 9 beta var brukerne alle glade for å ønske den sterkere batteritiden velkommen, som var som en blooper for Apple etter den første lanseringen av iOS 9 beta.

Men under analysen av den andre oppdateringen, har vi funnet ut at BRUK AV SIDEBRYTER TIL mangler i delen Generelt under Innstillinger.

Tidligere, med Lock Rotation-alternativet, kunne brukerne låse skjermrotasjonen fra Ring / Silent-bryteren på venstre side av iPhone. Nå som dette alternativet ikke er tilgjengelig; Apple må sørge for at denne funksjonen blir integrert i den endelige oppdateringen av iOS 9.

For en iPhone-elsker, som kontinuerlig er koblet til enheten sin, kjenner han hver nye funksjon og oppdateringer som ble kunngjort i WWDC 2015. For å gjøre iPhons taktiske opplevelse rikere, er iOS 9 styrket med mange funksjoner som kan unnslippe oppmerksomheten til en pro-iPhone-bruker .

Nylig har jeg oppdaget en kul funksjon som gir meg enkelhet å rotere skjermen av og på fra venstre knapp, som egentlig er ment å holde iPhone-en min i stille og ringemodus.

Selv om denne funksjonen er tilgjengelig på iPad tidligere, er det for iPhone-brukere en kjærkommen endring hvis de har aktivert iPhonene sine med iOS 9.

Tidligere måtte jeg gå til kontrollsenteret for å låse og låse opp alternativet for roterende skjerm. Men nå med denne funksjonen kan jeg enkelt gjøre dette fra venstre side bryter.

Hvis du også vil bruke denne funksjonen, er her en måte å bruke Ring / lydløs bryter for å låse rotasjon på din iPhone i iOS 9.

Slik bruker du Ring / lydløs bryter for å låse rotasjon på iPhone i iOS 9

Trinn 1. Start innstillinger på din iPhone → Trykk på Generelt.

Steg 2. Trykk nå på Låserotasjon under BRUK SIDEBRYTER.

Nå kan du bruke ring / lydløs-bryteren til å låse og låse opp skjermrotasjonsfunksjonen på din iPhone.

Hvis du vil oppheve dette anlegget, trykker du på Demp rett under låserotasjonen.

Vær oppmerksom på at iOS 9 er i sin Beta-versjon, og at man derfor må utforske funksjonene kontinuerlig. Hvis du finner noe verdt å dele, kan du alltid dele med oss. Apple lanserte den endelige versjonen av iOS 9 høsten 2015. Per nå kan det være noen feil og problemer som må løftes frem.

Det er det! Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Glem heller ikke å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.