Beste brettspill for iPhone og iPad i 2020 for Endless Fun and Pleasure

De fleste av oss elsker brettspill, ettersom de tilbyr både mye moro og mye å tenke på. Til å begynne med appellerer de kanskje ikke til deg, men når du først har kommet igjennom den innledende fasen, vil du være helt hekta. Med tanke på deres enorme popularitet, har vi valgt de beste brettspillene for iPhone og iPad.

Tenk utover vanlige linjer for å løse gåter og ikke la noen sjanse gå bort for å score mange poeng. Kick-start flerspillermodus for neglebitt-action, og få tak i hver eneste prestasjon som er der for å bli opptjent. Og ja, ikke unnlater å skryte av seieren din på Facebook! Finn ut hva de mer har stilt opp for deg ...

15 beste iOS-brettspill i 2019

#1. Sudoku

Når du snakker om klassiske spill, er Sudoku den som umiddelbart kommer til hjernen.

Dette spillet har et ganske interessant poengsystem og støtter også Game Center. Derfor kan du utfordre kompisene dine til å konkurrere med deg og stille opp ditt toppshow for å få tak i mange ettertraktede prestasjoner. I tillegg er det også en sjanse til å komme rett på topplisten ved å levere jevn ytelse.

Når det gjelder tilpasning, lar den deg velge fra frodige fliser og klassisk brettstil. Dessuten gir det også viktige hint, slik at du kan løse enda harde nivåer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Sjakk - Lek og lær

Denne kan skryte av over 16 millioner brukere og er den beste sjakk-appen for iOS. Etter å ha gitt et langt spinn til hva det har å tilby, kan jeg gå med påstanden.

For å komme i gang, kan du utfordre vennene dine for dueller eller gå mot den villige motstanderen. Det er pakket med over 65 000 oppgaver for å holde deg opptatt av spill.

Appen kommer med mange bedårende temaer som lar deg få litt tilpasning inn i blandingen. På toppen av alt kan du også se veiledningsvideoene for å mestre triks og bli den ubestridte sjakkmesteren.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Dominos

“Dominos” har vært et godt funn for elskeren av brettspill. Du har tre versjoner å velge mellom: All Fives, Draw Dominoes og Block Dominoes. Alle av dem er spennende og byr på mange utfordringer å møte.

Spillet tilbyr så mange som 28 dominos (et rektangel med to firkantede ender). Og hver ende sports flere pips fra 0 til 6. Så hvordan spiller du det? Vel, alt du trenger å gjøre er å matche samme antall pips i begge ender av en flis.

Selv om Dominos ser ut til å være ganske enkel, krever det mye logikk for å mestre.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. To prikker

Lastet med 1435 interessante nivåer har Two Dots fått mye å pusle på og gi tankene mye mat til ettertanke! Gå mot alle odds for å koble to prikker. Siden det ikke er noen tidsbegrensning, kan du spille spillet i ditt eget tempo.

Inviter vennene dine på Facebook til å konkurrere med deg og gi deg det beste. Få mange prestasjoner for å ligge foran konkurrentene dine. Og ikke unnlater å skryte av suksessen din på sosiale medier!

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Fire på rad

Fire og en halv stjerner av 40K-rangering gjør det tydelig at spillere elsker “Four In A Row” mye. Du må koble fire stykker av fargen din på en linje før konkurrenten. Spillet har en to-spillermodus som lar deg konkurrere med vennene dine.

Og bare i tilfelle du vil hengi deg til litt mer action, kan du utløse flerspillermodus for å spille med flere toppspillere fra hele verden. Det er tre vanskelighetsgrader med mange utfordringer for å holde deg oppslukt. Så gå ut for å score maksimalt og styre topplistene!

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Board Kings

Board Kings har vært et av de beste valgene mine lenge. Det jeg liker mest i dette spillet, er muligheten til å samle mynter og bygge landemerker for å pryde tavlebyen. Og underveis gir det også en sjanse til å vinne ekstra premier.

Spillet krever at du samler alle de morsomme klistremerkene for å komme til roten av historien. Ah, du må også spille modig for å forsvare det dyrebare brettet ditt mot andre rivaliserende spillere. Til slutt, gjennom kjøp i appen, kan du låse opp spennende bunter som en bunke med ruller og fantastisk pakke med mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. SKRIFTLIG Premium

Scrabble er et spennende ordspill som kan hjelpe deg med å forbedre ordforrådet ditt. Du kan spille dette spillet enten med vennene dine eller gå solo.

Det lar deg også spille flere spill samtidig med forskjellige motstandere. Det kommer med en forbedret chat- og varslingsfunksjon som lar deg samhandle med motstanderen din.

Med "Lærer" -funksjonen ledes du av et bedre ord etter hver sving for å forbedre ferdighetene dine. For en nybegynner som meg har den også innebygd scrabble-ordbok.

Med fartsspillmodus kan du føle spillet i sanntid-på-person, der du og motstanderen gjensidig bestemmer deg for 2 eller 5 minutters sving. Dessuten er spillet kompatibelt med flere språk som engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk og brasiliansk portugisisk.

Pris: $ 7.99

nedlasting

# 8. Chamy - Farge etter antall

Det er veldig få brettspill som er like morsomme som Chamy! Hvis du har en fascinasjon for å fargelegge, må denne være din beste innsats.

Denne appen tilbyr mange bilder å fargelegge og har et bredt utvalg av kunstverk som Mandalas, Dyr, Fugler, Blomster, Steder, Mat og mer. Når den oppdaterer kunstsamlingen regelmessig, vil du alltid ha mange muligheter til å eksperimentere.

Dessuten gir Chamy også den nødvendige hint for å hjelpe deg med å finne den manglende cellen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Flyt gratis

Flow Free har fått alle ingrediensene som skal legges til i din favorittsamling av brettspill for iOS. For å lage en flyt er alt du trenger å lage matchende farger med røret. Deretter må du sammenkoble fargene og dekke hele brettet for å knekke puslespillet! Bare sørg for at rørene ikke krysser eller overlapper hverandre.

Gratisversjonen av appen har over 2000 nivåer som spenner fra enkle til utfordrende. Dessuten er det også en funksjon som lar deg holde en oversikt over fremdriften.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Avblokker meg

Hold “Unblock Me” borte fra den fremste samlingen av brettspill i egen fare! Årsaken til at jeg er så habil i dette spillet, er at det er ganske spennende å spille.

For meg er det beste med dette spillet det enorme biblioteket med over 18 000 oppgaver som kan styrke både problemløsing og kognitive ferdigheter. Dessuten har du fire imponerende moduser å velge mellom: Challenge, Multiplayer, Relax og Daily. Så, basert på humøret ditt, kan du velge stykket som kan lyse opp spillet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Livets spill

Etter å ha fått fire og en halv stjerner av over 3.5K rangeringer, er The Game of Life med rette rangert som verdens brettspill nummer én. Det er så mye å snakke om dette spennende spillet, som du vil elske å spille i det uendelige.

Det som gjør dette spillet så spennende, er flerspillermodus som tar det beste ut av deg. Den online matchmaking-konkurransen er så spennende å spille.

Den har også en rask modus for å teste hastigheten og ferdigheten din. Dessuten har den en rekke forskjellige minispel for å holde deg fullstendig oppslukt for mer!

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 12. Boggle With Friends

Kvis hjernen din med tilfeldige tegn for å lage et meningsfullt ord. I tilfelle du søker et adrenalinkick, har Boggle "Race to win" -modus for å rase mot tiden. Du kan enten utfordre vennene dine på e-post eller ta solo. Bare bland 3D-tegn ved å riste iPhone, start trykk og dra for å lage ordet.

Spill den favorittmusikken på iTunes mens du Boggle. Spilleren blir belønnet basert på tid og tid på ordet. Hvis du noen gang finner ut å være begrenset, kan du bruke kjøp i appen for å låse opp flere funksjoner. Glad boggling!

Pris: Gratis

nedlasting

#1. 3. 2048 - Puzzle Board Game

På tide å prøve ut noen veldig kule puslespill! 2048 kommer med mange spennende puslespill som du gjerne vil spille på fritiden for avslapning.

Når du snakker om gameplayet, må du sveipe for å flytte flisene. Og hvis de to flisene med samme nummer kommer over, blir de til en.

Gi ditt beste for å komme på toppen av 2048-flisen. Start også utfordringsmodus for å samle spesifikke fliser på bare noen få trekk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 14. Prikker og bokser

Dots and Boxes er et klassisk brettspill med et spennende konsept. Den har tre vanskelighetsmodus for å utfordre din intelligens. Du kan spille dette spillet solo eller invitere vennen din til å låse horn med deg.

Hopp inn i online multiplayer-modus for å vise ferdighetene dine i en tøff kamp. Spill utrolig for å samle så mange prestasjoner i spillsenteret som mulig. Og knus alle motstanderne dine for å få den høyeste poengsummen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 15. Catan Universe

Liker du å være en hersker og lede veien videre? Hvis ja, vil du gjerne spille Catan Universe. For å være herre over millioner, må du bygge veier, byer og også prøve alle virkemidler og måter for en jevn seilforhandling i tilfelle noen veisperringer kommer i veien.

Spillet gir deg en sjanse til å duellere mot toppspillere fra hele verden. Det er også tilpassede matchmodus slik at du kan spille spill med vennene dine og AI. Trenger du litt inspirasjon? Du vil også kunne chatte med andre spillere. Dessuten kan du designe avataren din slik at den ser ut som den skal.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Nå er det din tur

Har noen av disse spillene fått øynene opp for deg? Jeg vil gjerne vite navnet og tingene du har likt det. Del med oss ​​i kommentaren.

Ikke gå glipp av:

  • Beste puslespill for iPhone / iPad
  • Beste strategisspill for iPad
  • Beste sjakkspill for iPhone / iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Telegram og Twitter for å lese flere slike topplister på iPhone / iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar